Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

Šio paveikslo pavadinimas" Hope" tai va kaip nori taip suprask ką čia norėjo pavaizduoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 04 birželio 2008 - 16:10
QUOTE(Marzde @ 2008 06 04, 17:06)
O kaip ši dama?
http://chevalfineart...ery/sense/b/28/

Pažįstu ją šiek tiek, bet nenoriu apie ją viešai rašyt, tarkim,tai ką ji dirba. O pomėgių nežinau.. Na jūs siūlykit siūlykit, o aš bandysiu atspėt kuris jai tinkamiausias. Gal kas dažnai galerijose lankotės, gal matėt kokį gražų vaizdelį?  smile.gif

Aną moterį leidžia atsiprintint, bet jei man dydis netiks  g.gif  išsisaugot ir pasikoreguot nebeleidžia  schmoll.gif
Papildyta:
Senas naujas turi kažkokių ant pagaliukų.

Kažin tokių įmanoma kurnors LT gauti?
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Man atrodo schmoll.gif keičias mūsuose asortimentas, gal kas ir privežė tokių.
Nors... jei pusė plius prekiauja stamperios gaminiais, tai turėtų būt ir tokie dalykėliai.. bet tai Kaune.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 04 birželio 2008 - 16:26
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 06 04, 12:58)
nusipirkau dailininkų parduotuvėj plačius rėmelius po 6 lt  bigsmile.gif tik po to dašilo, kad jie be stiklo ir nugarėlės  doh.gif
galima jų atskirai gauti?  unsure.gif

stikla galima Kalvariju turguje issipjauti, o reminimo parduotuvese -galima rasti nugareliu ir su "kojele" - kiek reikia nupjauni ir viskas

QUOTE(Marzde @ 2008 06 04, 15:44)
Ieškau ko nors įdomesnio, gali būt susiję su muzika, matytis užrašai, popieriai..

g.gif nors man dar ne 50 ir nesu jokia dorovininke, bet schmoll.gif
Gal butu paprasciau jei pasakytum ar jai labiau prie sirdies klasika ar moderno ax.gif

QUOTE(DarkMind @ 2008 06 04, 16:20)
Kažin tokių įmanoma kurnors LT gauti?

gal artmanija turi -kazkokiu maciau ju parduotuveje, bet tiksliai neuzfiksavau ar tokios ar tos a la "kastuveliai"
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 06 04, 17:54)

gal artmanija turi -kazkokiu maciau ju parduotuveje, bet tiksliai neuzfiksavau ar tokios ar tos a la "kastuveliai"

kad internetinėj parduotuvėj nieko nerandu ..
Atsakyti
Ieva - Pieva, jeigu pirkai remeli Jogailos g. dailininku parduotuveje, tai ten pat galima paprasyti, kad idetu stikla ir ta laikikli. Visa tai kainuoja vos pora litu ir padaro per 5min. Pati pirkau pries savaite toki remeli ir viska vietoj padare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vejuota @ 2008 06 04, 17:07)
Ieva - Pieva, jeigu pirkai remeli Jogailos g. dailininku parduotuveje, tai ten pat galima paprasyti, kad idetu stikla ir ta laikikli. Visa tai kainuoja vos pora litu ir padaro per 5min. Pati pirkau pries savaite toki remeli ir viska vietoj padare  thumbup.gif

ačiū, ten pirkau, nunešiu kai padarysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2008 06 04, 16:44)
Ieškau ko nors įdomesnio, gali būt susiję su muzika, matytis užrašai, popieriai.. Šis nieko, bet neduoda išsisaugot
http://chevalfineart...illusions/b/15/
...Aną moterį leidžia atsiprintint, bet jei man dydis netiks  g.gif  išsisaugot ir pasikoreguot nebeleidžia  schmoll.gif

Jei labai reikia, galiu apgauti tą jų sistemą ir padaryti pvz. Word'e, ar tiks? tada galėsi koreguoti dydį. Tik parašyk į AŽ, ne visada čia sėdžiu.
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2008 06 04, 17:00)
kad internetinėj parduotuvėj nieko nerandu ..

as maciau Vilniaus parduotuveje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 06 04, 17:54)
Gal butu paprasciau jei pasakytum ar jai labiau prie sirdies klasika ar moderno  ax.gif

O šito tai nežinau.. Siūlot klasiką, o bent vieną pvz. įdėkit, kokie paveiksliukai pagal jūs klasika? Nes man anas krėslas lygtais toks į klasikos pusę.
Atsakyti
kažką tokio, tik spalvas linksmesnes
user posted image

user posted image
Atsakyti
Biskį ne į temą, bet palandžiojau Marzdės duoto dailininko paveikslais, tai net garsiai užsižvengiau lotuliukas.gif iš va šito doh.gif thumbup.gif
http://chevalfineart.../eternity/b/10/
Yra ten geruliškų, dėkui 4u.gif
Atsakyti