Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 06 04, 15:23)
ankstesnėse temose buvo rėmelių man atrodo vientisą servetėlę klijuojant  g.gif
arba idealiai suklijuota  rolleyes.gif

imanoma vientisa klijuoti, tikrai buvo darbelis, o gal tuo slapiuju budu, kur cia neperseniausiai buvo rasyta, iseitu gal ir vientisa priklijuoti unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 06 04, 15:27)
imanoma vientisa klijuoti, tikrai buvo darbelis, o gal tuo slapiuju budu, kur cia neperseniausiai buvo rasyta, iseitu gal ir vientisa priklijuoti  unsure.gif  smile.gif

youtube maciau tikrai buvo parodyta kaip vientisa servetele klijuoja. Ten pasiziureti yra daug i ka mirksiukas.gif

Atsakyti
nuorodose italų k. radau, kad suglamžo servetėlę ir visą klijuoja. gal ir variantas unsure.gif
Atsakyti
Dekupažininkės gal pagelbėsit? Reik dekoruot foto albumą, tai bus 'prisiminimų knyga', foto, palinkėjimai, gal koks dekoras viduj. Albumas skirtas moteriai garbaus jubiliejaus proga. Žiūrinėju galerijas, bet niekaip nerandu tinkamo motyvo. Noris ko nors įdomesnio.. rašykit savo pasiūlymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 04 birželio 2008 - 14:51
kokie jos pomėgiai? charakteris? nes viena tinka kokiai rokerei, visai kita romantikei g.gif
Atsakyti
Nelabai žinau kokie jos pomėgiai.. Na tai normali eilinė moteris, gal negražiai nuskambėjo, bet ta prasme, akd nieko išskirtinio. Va radau tokį paveiksliuką, man tai ne pats geriausias variantas, bet lyg ir atspindi temą
user posted image
Atsakyti
paveiksliukas labai gražus, bet kažkaip primenantis senatvę (tas krėslas...); na, jei jai 70 tai nieko...bet jei jai 50...
Atsakyti
aš dėčiau gal kokį klasikinį ornamentą, jei jokios info apie ją nėra
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 06 04, 16:21)
paveiksliukas labai gražus, bet kažkaip primenantis senatvę (tas krėslas...); na, jei jai 70 tai nieko...bet jei jai 50...

Sutinku.. jai 50 smile.gif
Atsakyti
Aš kaip visada su klausimais biggrin.gif
Kaip jūs nudažot visą dekoruojamą paviršių? Ta prasme jeigu aš dažau pastatytą butelį tai automatiškai apačia nenusidažo, o jeigu krašteliai nusidažo tai pastoviai prilimpa man prie padėklo (aš ant jo dažau kad stalo neišmozot smile.gif ) O jeigu po to atrodo gerai išdžiuvusį butelį apverčiu apačiai dažyti tai viršus proto prilimpa ir nusilupa doh.gif Tas pats būna ir su lakavimu g.gif Kol sutvarkau tai kas atsilupa tai dingsta meilė dekupažui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DarkMind: 04 birželio 2008 - 15:42
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 06 04, 16:25)
aš dėčiau gal kokį klasikinį ornamentą, jei jokios info apie ją nėra

Arba geleta varianta...Nors geriausiai gal butu su laiptais virsu arba gelemis apaugusiu taku - toks vilties, ateities simbolis...
Atsakyti
Ieškau ko nors įdomesnio, gali būt susiję su muzika, matytis užrašai, popieriai.. Šis nieko, bet neduoda išsisaugot
http://chevalfineart...illusions/b/15/
Atsakyti