Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

Filca klijavau paprastais sausais klijais.
Atsakyti
aurelija ma tavo paskutini darbai fantastiski wub.gif
white tea labai idomi dezute smile.gif
Atsakyti
Fantastika 4u.gif jūsų darbas ir idėja apskritai,
tik prieš porą savaičių apie tai sužinojau ir susidomėjau smile.gif

didžiausia mistika su tom servetėlėm, ar jos gali buti bet kokios su piešiniais, ar specialios?

Iki kitų mistikų dar nepriėjau
Papildyta:
Nu jau pati išsiaiškinau smile.gif Ne taip sudėtinga atrodo kaip maniau - reiks bandyt smile.gif
Atsakyti
IF..., vignola aciukas 4u.gif
wite tea aciukas uz ats., o sausi klijai tai kas cia unsure.gif gaila kad katinines dezutes soniuku nesimato, ir dar apie tamsinima gal bruksteltum smile.gif
srauni_upe sveika prisijungus drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as kazkada klijavau su lipalu.
Juodas filcas isklijavo super, o baltas susitrauke apie 5 ml. tai labai negraziai atrode.
gerai, kad tada Juste patare ir iklijavau rozine juostele i krasciukus, kad nesimatytu. blush2.gif
Atsakyti
aurelija ma na jau paskutinioji wub.gif thumbup.gif thumbup.gif nieko negaliu pasakyti kritiško na niekaip nerandu prie ko prikibti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai gerai viskas ir paveiksliukas ir viršaus patrynimai thumbup.gif thumbup.gif čia jau net fotoaparatas nesugeba prigadinti biggrin.gif

White tea kokia katytė wub.gif wub.gif sexy blush2.gif ir skeldėjimas labai gražiai išėjo thumbup.gif su ta arabiška nelengva kiek girdėjau, pati nesu bandžiusi ax.gif
Šaunuolės merginos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2008 06 04, 06:54)
O as kazkada klijavau su lipalu.
Juodas filcas isklijavo super, o baltas susitrauke apie 5 ml. tai labai negraziai atrode.
gerai, kad tada Juste patare ir iklijavau rozine juostele i krasciukus, kad nesimatytu. blush2.gif

Džiaugiuos, kad nors kiek pagelbėjo mano pasiūlymas 4u.gif Jau buvau ir pamiršus hihihi.gif
Atsakyti
nusipirkau dailininkų parduotuvėj plačius rėmelius po 6 lt bigsmile.gif tik po to dašilo, kad jie be stiklo ir nugarėlės doh.gif
galima jų atskirai gauti? unsure.gif
Atsakyti
taigi aišku, o be to ne viskam reikia tiklo, o nugarėlė gali būti paprastas maketavimo kartonas smile.gif
Atsakyti
ar yra kokių gudrybių, kaip ant rėmo klijuoti visą servetėlę? ar gabalais reikia?
noriu va tokią user posted image
klijuoti. gal patogiau į 4 dalis karpyt? blush2.gif
Atsakyti
Visą servetėlę sunku klijuoti (gal net neįmanoma g.gif ), aš karpau gabalais ....
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2008 06 04, 14:14)
Visą servetėlę sunku klijuoti (gal net neįmanoma  g.gif ), aš karpau gabalais ....

ankstesnėse temose buvo rėmelių man atrodo vientisą servetėlę klijuojant g.gif
arba idealiai suklijuota rolleyes.gif
Atsakyti