Filca klijavau paprastais sausais klijais.
aurelija ma tavo paskutini darbai fantastiski
white tea labai idomi dezute
white tea labai idomi dezute
Fantastika jūsų darbas ir idėja apskritai,
tik prieš porą savaičių apie tai sužinojau ir susidomėjau
didžiausia mistika su tom servetėlėm, ar jos gali buti bet kokios su piešiniais, ar specialios?
Iki kitų mistikų dar nepriėjau
Papildyta:
Nu jau pati išsiaiškinau Ne taip sudėtinga atrodo kaip maniau - reiks bandyt
tik prieš porą savaičių apie tai sužinojau ir susidomėjau
didžiausia mistika su tom servetėlėm, ar jos gali buti bet kokios su piešiniais, ar specialios?
Iki kitų mistikų dar nepriėjau
Papildyta:
Nu jau pati išsiaiškinau Ne taip sudėtinga atrodo kaip maniau - reiks bandyt
IF..., vignola aciukas
wite tea aciukas uz ats., o sausi klijai tai kas cia gaila kad katinines dezutes soniuku nesimato, ir dar apie tamsinima gal bruksteltum
srauni_upe sveika prisijungus
wite tea aciukas uz ats., o sausi klijai tai kas cia gaila kad katinines dezutes soniuku nesimato, ir dar apie tamsinima gal bruksteltum
srauni_upe sveika prisijungus
O as kazkada klijavau su lipalu.
Juodas filcas isklijavo super, o baltas susitrauke apie 5 ml. tai labai negraziai atrode.
gerai, kad tada Juste patare ir iklijavau rozine juostele i krasciukus, kad nesimatytu.
Juodas filcas isklijavo super, o baltas susitrauke apie 5 ml. tai labai negraziai atrode.
gerai, kad tada Juste patare ir iklijavau rozine juostele i krasciukus, kad nesimatytu.
aurelija ma na jau paskutinioji nieko negaliu pasakyti kritiško na niekaip nerandu prie ko prikibti labai gerai viskas ir paveiksliukas ir viršaus patrynimai čia jau net fotoaparatas nesugeba prigadinti
White tea kokia katytė sexy ir skeldėjimas labai gražiai išėjo su ta arabiška nelengva kiek girdėjau, pati nesu bandžiusi
Šaunuolės merginos
White tea kokia katytė sexy ir skeldėjimas labai gražiai išėjo su ta arabiška nelengva kiek girdėjau, pati nesu bandžiusi
Šaunuolės merginos
QUOTE(Domė @ 2008 06 04, 06:54)
O as kazkada klijavau su lipalu.
Džiaugiuos, kad nors kiek pagelbėjo mano pasiūlymas Jau buvau ir pamiršus
taigi aišku, o be to ne viskam reikia tiklo, o nugarėlė gali būti paprastas maketavimo kartonas
Visą servetėlę sunku klijuoti (gal net neįmanoma ), aš karpau gabalais ....
QUOTE(oaze @ 2008 06 04, 14:14)
Visą servetėlę sunku klijuoti (gal net neįmanoma ), aš karpau gabalais ....
ankstesnėse temose buvo rėmelių man atrodo vientisą servetėlę klijuojant
arba idealiai suklijuota