~ella~ aciukas
niu kad rodytis tai rodytis, dar viena dezute vakar nespejusi pasipozuoti ir vel kas taip, kas ne taip, komentarai
O cia visi mano darbeliai... spausti patamsinta pabraukta uzrasa
O cia visi mano darbeliai... spausti patamsinta pabraukta uzrasa
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 06 03, 14:57)
niu kad rodytis tai rodytis, dar viena dezute vakar nespejusi pasipozuoti
Na, ir šelmė dėžutė, nespėjo
Labai gražu, man gal tik šonai galėtų būti subtiliau sendinti, panašiai kaip viršus , o šiaip...labai labai
labai grazi
[quote=aurelija_ma,2008 06 03, 15:57]
niu kad rodytis tai rodytis, dar viena dezute vakar nespejusi pasipozuoti ir vel kas taip, kas ne taip, komentarai
Paprastai sėdžiu čia sau ramiai, skaitau ir tyliu... Nu bet daugiau nebegaliu, Aurelija_ma.. Kaip gražu negaliuuuu! Nerealu! Labai labai! Mano ne-profės nuomone, tiesiog genialu!
Papildyta:
O paveiksliuką spausdinai?
Paprastai sėdžiu čia sau ramiai, skaitau ir tyliu... Nu bet daugiau nebegaliu, Aurelija_ma.. Kaip gražu negaliuuuu! Nerealu! Labai labai! Mano ne-profės nuomone, tiesiog genialu!
Papildyta:
O paveiksliuką spausdinai?
QUOTE(pavonija @ 2008 06 02, 13:14)
Į aliejinį reikia įmaišyti aliejinius dažus, tai dariau , o į vandens pagrindu nežinau- nebandžiau
QUOTE(Marzde @ 2008 06 02, 13:32)
Į vandens pagrindu pyliau vandens pagrindu pagamintą pigment, viskas tvarkoj, lakas nusidažė norima spalva.
aciu merginos
aurelija_ma, šaunuolė mano akim tai liuksusovai , tobulėji
Aurelija_ma, kaip gražu, net pavydas suėmė Tai ir aš parodysiu
Nedidelė dėželė
(sendinta arabiška guma, medis tamsintas vašku, vidus klotas bordo filcu)
Nedidelė dėželė
(sendinta arabiška guma, medis tamsintas vašku, vidus klotas bordo filcu)
bite, _Magnolija_, Štai, pavonija, white tea, kornelija.k aciukas mergaites kaip fainiai kai ne man vinai patinka
Štai taip paveiksliukai spausdinti
white tea niu jau tavoji katiniskoji tokia mrrrr miau .... ir p.s. o su kuo klijavai filca
Štai taip paveiksliukai spausdinti
white tea niu jau tavoji katiniskoji tokia mrrrr miau .... ir p.s. o su kuo klijavai filca
white tea, aurelija ma - labai labai subtilios ir grazios Jusu dezeles
sveikos o kaip medi tamsinat vashku?