Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

~ella~ aciukas 4u.gif ax.gif
Atsakyti
niu kad rodytis tai rodytis, dar viena dezute vakar nespejusi pasipozuoti rolleyes.gif ir vel kas taip, kas ne taip, komentarai cool.gif
user posted image
O cia visi mano darbeliai... spausti patamsinta pabraukta uzrasa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 06 03, 14:57)
niu kad rodytis tai rodytis, dar viena dezute vakar nespejusi pasipozuoti  rolleyes.gif

Na, ir šelmė dėžutė, nespėjo ax.gif mirksiukas.gif

Labai gražu, man gal tik šonai galėtų būti subtiliau sendinti, panašiai kaip viršus mastau.gif, o šiaip...labai labai thumbup.gif clap_1.gif photo.gif
Atsakyti
labai grazi wub.gif
Atsakyti
[quote=aurelija_ma,2008 06 03, 15:57]
niu kad rodytis tai rodytis, dar viena dezute vakar nespejusi pasipozuoti rolleyes.gif ir vel kas taip, kas ne taip, komentarai cool.gif

Paprastai sėdžiu čia sau ramiai, skaitau ir tyliu... blush2.gif Nu bet daugiau nebegaliu, Aurelija_ma.. Kaip gražu negaliuuuu! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nerealu! Labai labai! wub.gif Mano ne-profės nuomone, tiesiog genialu! thumbup.gif
Papildyta:
O paveiksliuką spausdinai?
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 06 02, 13:14)
Į aliejinį reikia įmaišyti aliejinius dažus, tai dariau ax.gif , o į vandens pagrindu nežinau- nebandžiau smile.gif

QUOTE(Marzde @ 2008 06 02, 13:32)
Į vandens pagrindu pyliau vandens pagrindu pagamintą pigment, viskas tvarkoj, lakas nusidažė norima spalva.

aciu merginos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
aurelija_ma, šaunuolė thumbup.gif mano akim tai liuksusovai biggrin.gif , tobulėji thumbup.gif
Atsakyti
Aurelija_ma, kaip gražu, net pavydas suėmė blush2.gif Tai ir aš parodysiu
Nedidelė dėželė
user posted image
(sendinta arabiška guma, medis tamsintas vašku, vidus klotas bordo filcu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 03 birželio 2008 - 18:03
aurelija_ma, pirmoji dezute labai grazi, nu bet sita nespejusi pasipozuoti, tai is viso fantastiska bigsmile.gif thumbup.gif

Atsakyti
bite, _Magnolija_, Štai, pavonija, white tea, kornelija.k aciukas mergaites 4u.gif blush2.gif kaip fainiai kai ne man vinai patinka
Štai taip paveiksliukai spausdinti mirksiukas.gif
white tea niu jau tavoji katiniskoji tokia mrrrr miau .... wub.gif ir p.s. o su kuo klijavai filca unsure.gif
Atsakyti
white tea, aurelija ma - labai labai subtilios ir grazios Jusu dezeles wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 03 birželio 2008 - 20:25
sveikos o kaip medi tamsinat vashku? g.gif
Atsakyti