Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

aurelija ma , nuostabi dėžutė wub.gif
Šaunuolė Tu 4u.gif
Labai labai...
Pasakok apie šonus bigsmile.gif
(Uf, pagaliau ir aš spėjau pagirti... mirksiukas.gif )
O paveikslėlis - kas tai?...irgi pasakok...
Gražus darbas labai, tai ir pasakok viską...net ir tai, ar Tau pačiai toji dėželė patinka? ax.gif , manrods, kad ir Tau... wub.gif
Atsakyti
vignola aciukas 4u.gif
ItaBita aciuks 4u.gif ax.gif
Gabii__ acius 4u.gif tai kad sonai paprasciausiai dazyti is pradziu baltai kaip ir visa dezute, paskiau dazyta su rudais akriliniais dazais, paskiau su vasku patriniau, dar paskiau su rudais bei morkavas atrodo pigmentas detas i rudus dazus, pasveiciau ir dar kazko truko tai biski su juodais dazais labai truputi padazineta ir viskas mirksiukas.gif ax.gif
bite aciukas 4u.gif o paveiksliukas is interneto platybiu ant sumustiniu popieriaus atspausdintas, niu daba jau viska tikrai ispasakojau
aciu uz pagyras mergaites smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 02 birželio 2008 - 21:19
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 06 02, 22:02)
aciukas  4u.gif , o tai daba apacia skaitosi kur  g.gif sonai turi omeny  unsure.gif patikslink  mirksiukas.gif jei sonai tai cia dazyta baltai paskiau rudai-morkavai, paskiau dar juodos deta, jei taip suprantu, arba jau ne apie tai kalbu  rolleyes.gif
Kotryna smile.gif aciukas  4u.gif
b_i_k acius  4u.gif  biggrin.gif

Taip , turejau omenyje soniukus. blush2.gif
O kaip tiek sluoksniu tepei? Vis patrindama ar...? Nes man dar tokios technikos neikandamos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2008 06 02, 22:16)
Taip , turejau omenyje soniukus. blush2.gif
O kaip tiek sluoksniu tepei? Vis patrindama ar...? Nes man dar tokios technikos neikandamos. g.gif

tai kaip ir netryniau, pirmas baltai tai nes visa dezute nudaziau, jie labai skysti nerealiai tai plonai pasidengia nes norejau kitaip daryti, buvau sumascius sonus klijuoti, tai uztai tas baltu sluoksnis, jis irgi biski islenda matosi sviesios spalvos, o paskutinis sluoksnis juodu, tai nedazyta visas vientisai, tik kur ne kur brukstelta smile.gif
Atsakyti
aurelija ma dezute super grazi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man tai niekaip nesigauna su tais patinos itrinimais. schmoll.gif As kazko nesuprantu g.gif Pvz. jei mano dezute tamsiai ruda tai su kokia spalva maisyti patina,kad normaliai gautusi?
Atsakyti
QUOTE(inguse @ 2008 06 02, 21:36)
tamsiai ruda tai su kokia spalva maisyti patina,kad normaliai gautusi?

o kokios spalvos tavo patina
Atsakyti
bespalve
Atsakyti
QUOTE(inguse @ 2008 06 02, 22:36)
Man tai niekaip nesigauna su tais patinos itrinimais. schmoll.gif As kazko nesuprantu g.gif  Pvz. jei mano dezute tamsiai ruda tai su kokia spalva maisyti patina,kad normaliai gautusi?

Jei patina bespalvė, o dėžutė tamsi, tai reiktų patiną maišyti su šviesiais dažais, kad išryškėtų įtrūkimai ant tamsaus fono. Gal su kokiu auksu ar šviesia smėlio....na, čia nuo darbelio kolorito dar priklauso ax.gif

O aš noriu paprašyti pagalbos... gal kuri nors turi servetėlių ar kokio dekupažinio popieriaus su senoviniais žemėlapiais? Pamenu, kažkada Uups kažkokius žemėlapius merginom buvo atvežusi g.gif

Štai čia maždaug ko man reiktų:

user posted image user posted image

user posted image user posted image

Ačiū iš anksto visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inguse @ 2008 06 02, 22:36)
aurelija ma dezute super grazi thumbup.gif thumbup.gif  thumbup.gif  Man tai niekaip nesigauna su tais patinos itrinimais. schmoll.gif As kazko nesuprantu g.gif  Pvz. jei mano dezute tamsiai ruda tai su kokia spalva maisyti patina,kad normaliai gautusi?

aciukas 4u.gif
kaip ir justess22 sake geriausiai maisyti su sviesesne, kad ant rudos kazkas matytusi, ir spalvyte derinti prie paveiksliuko pasirinkto, nebent ruda sviesi, tai tada gal ir tamsesne deti
o justess22 o tai netinka tau atsispausdinti paciai paveiksliuko, doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 06 03, 10:30)
o justess22 o tai netinka tau atsispausdinti paciai paveiksliuko, doh.gif  rolleyes.gif

čia jau paskutinį variantą paslikau lotuliukas.gif Man šiaip nelabai patinka spausdinti paveikliukai schmoll.gif Gal mano rašalinis printeris nėra labai jau kokybiškas, bet truputį lieja ant sumuštinių popieriaus...o man labai reiktų tokio aiškaus vaizdo, kad nebūtų išplaukęs ax.gif
Atsakyti
Neturiu su žemėlapiais nieko. Bet važiuosiu į miestą dabar, jei bus laiko, galvoju užsukti į 'Menas sau'. Jau senai ir sau noriu tokio motyvo su senoviniais žemėlapiais, jei kartais būtų dekupažinio, Justess paimt tau?
Atsakyti
aurelija_ma labai pavykusi dėžutė, toka aistringa. Tik jei akys mano nemeluoja tai nuotrauka deja dalį grožio paslėpė verysad.gif jei ant šonų yra ir oranžinės stalvos atkartojančios paveisliuko spalvas tai išviso turi žiūrėtis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Man fotoaparatai kartais taip nuotaiką gadina, nevisada pavyksta iš jų išpešti norimo rezultato doh.gif
Atsakyti