Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

QUOTE(Ingusia31 @ 2008 06 02, 13:57)
VA CIA MANO PRADINE MINTIS

nesivargink ieskoti, nes ir pati galiu susirasti viska ko man reikia mirksiukas.gif
Deja, bet labai daznai cia rasancios naujokes, klausineja dalyku, kurie aiskus is instrukcijos ant indeliu - ir kai mes neatsakom -susilaukiam visokiu epitetu, o galiausiai paaiskeja, kad jos nemoka kalbos arba nezino, kad yra zodynai, kuriu pagalba galima tai padaryti.Man tai nera jokia problema,nes galiu skaityti daugeliu kalbu
o toms, kurios nemoka kalbos -reikalaukite instrukciju (dauguma ju galima rasti parduotuviu internetiniuose tinklapiuose, bet ir cia reikia gaisti laika ir paieskoti- geriau atlekti i foruma ir pareikalauti, kad informacija surastu kiti), jei jos negaunate -nepirkite, arba nesigavus -grazinkite -taip priversite pardaveja uztikrinti jusu teises-viskas jusu rankose - tad nereikia cia skustis kokios mes ne draugiskos.
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2008 06 01, 21:28)

Ieškojau. Deja... Kur tik neieškojau! doh.gif Ką darysi, bandysiu toliau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 06 02, 15:48)
nesivargink ieskoti, nes ir pati galiu susirasti viska ko man reikia  mirksiukas.gif
Deja, bet labai daznai cia rasancios naujokes, klausineja dalyku, kurie aiskus is instrukcijos ant indeliu - ir kai mes neatsakom -susilaukiam visokiu epitetu, o galiausiai paaiskeja, kad jos nemoka kalbos arba nezino, kad yra zodynai, kuriu pagalba galima tai padaryti.Man tai nera jokia problema,nes galiu skaityti daugeliu kalbu
o toms, kurios nemoka kalbos -reikalaukite instrukciju (dauguma ju galima rasti parduotuviu internetiniuose tinklapiuose, bet ir cia reikia gaisti laika ir paieskoti- geriau atlekti i foruma ir pareikalauti, kad informacija surastu kiti), jei jos negaunate -nepirkite, arba nesigavus -grazinkite -taip priversite pardaveja uztikrinti jusu teises-viskas jusu rankose - tad nereikia cia skustis kokios mes ne draugiskos.

Epitetu sulaukiate ne tada kai neatsakote, o kai atsakote grubiai, arogantiskai ar menkinanciai klausiantiji (tai ypac taikoma kai kurioms bet tikrai ne visoms). Ta proga labai noreciau padekoti ne savo mamai bet Lachesei, Pavonijai, Papugelei, Gabii, Bitei, Justess22 ir visoms kitoms kurios mielai man padejo nepaskesti dekupazo placiuose vandenyse ir dabar galiu jaustis pakankamai stipri savo ziniom ir malonu su jom ir toliau bendraut ir visada gaut issamia, nuosirdzia pagalba ar patarima.

Ir pradedancioms noriu pasakyti paskaityti tikrai reikia bent suvokti reikalo esme ir niekada nebijokite drasiai klaust, nes tikrai rasite kas jums atsakys, o del keleto inkscianciu, beproto uzsiemusiu neimkit i galva, jei tokios uzsieme butu nesedetu prie kompo ir nerasinetu tipo "ai ai ir vel naujokes klausia ieskokit kazkur kazko ir t.t."

As pasizadu atsakyti visoms kam tik pravers mano ne labai profiskos zinios ir del to nevergti ir neskaiciuoti klausimu, nes tada apie ka cia sneketi? reklamos-ne, rodytis prasom pagyru puode, klausti ne- ieskokit kazkur tarp 15 temu, kazka linksmo pasakyti irgi cia ne vieta (nors nesuprantu kodel) ir t.t.
Atsakyti
Gal laikas jau padėti tašką? 4u.gif Ne tiesos įrodinėjimų ateinam čia paskaityti doh.gif Pasakėt ką norėjot tai gal tęsiam apie dekupažą toliau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Papūgėlė @ 2008 06 02, 17:45)
Ieškojau. Deja... Kur tik neieškojau!  doh.gif  Ką darysi, bandysiu toliau.  mirksiukas.gif

Gal čia dar ką rastum?
http://www.flickr.co...=...ngel&m=text
Atsakyti
sveikutes bigsmile.gif
laukiu pasisakymu kas taip kas ne taip mirksiukas.gif
user posted image
Dezute "Tango naktyje" ir ne tik...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 02 birželio 2008 - 19:17
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 06 02, 20:44)
sveikutes  bigsmile.gif 
laukiu pasisakymu kas taip kas ne taip  mirksiukas.gif

Super, ziauriai grazi. Labai krupsti ir paveiksliukas beproto nice... rolleyes.gif thumbup.gif
Tik noreciau kad smulkiai kaip imanoma papsakotum kaip ta apacia auksine padarai?????????????
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 06 02, 20:44)
sveikutes  bigsmile.gif 
laukiu pasisakymu kas taip kas ne taip  mirksiukas.gif
user posted image

nu man tai nerealiai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Čia ne vien tik tau kotryna, bet aplamai visoms... Necituokit nuotrauku. Tai labai apkrauna foruma, o ir prišiukšlina temą...
Mes suprantam kad ir taip gražu , kas jau gražu mirksiukas.gif
Aurelija_ma nuostabi dėžutė... Aistringa tokia... Slpatiems daikčiukams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2008 06 02, 20:08)
Super, ziauriai grazi. Labai krupsti ir paveiksliukas beproto nice... rolleyes.gif  thumbup.gif
Tik noreciau kad smulkiai kaip imanoma papsakotum kaip ta apacia auksine padarai?????????????

aciukas 4u.gif , o tai daba apacia skaitosi kur g.gif sonai turi omeny unsure.gif patikslink mirksiukas.gif jei sonai tai cia dazyta baltai paskiau rudai-morkavai, paskiau dar juodos deta, jei taip suprantu, arba jau ne apie tai kalbu rolleyes.gif
Kotryna smile.gif aciukas 4u.gif
b_i_k acius 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 02 birželio 2008 - 20:21
aurelija ma labai patiko tavo dezute wub.gif
Atsakyti
aurelija ma liuks darbelis smile.gif labai toks senovines aistros pilnas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
aurelija_ma...labai grazu 4u.gif gal placiau apie sonus papasakotum??? ax.gif
Atsakyti