QUOTE(kunigunda78 @ 2008 06 02, 15:48)
nesivargink ieskoti, nes ir pati galiu susirasti viska ko man reikia
Deja, bet labai daznai cia rasancios naujokes, klausineja dalyku, kurie aiskus is instrukcijos ant indeliu - ir kai mes neatsakom -susilaukiam visokiu epitetu, o galiausiai paaiskeja, kad jos nemoka kalbos arba nezino, kad yra zodynai, kuriu pagalba galima tai padaryti.Man tai nera jokia problema,nes galiu skaityti daugeliu kalbu
o toms, kurios nemoka kalbos -reikalaukite instrukciju (dauguma ju galima rasti parduotuviu internetiniuose tinklapiuose, bet ir cia reikia gaisti laika ir paieskoti- geriau atlekti i foruma ir pareikalauti, kad informacija surastu kiti), jei jos negaunate -nepirkite, arba nesigavus -grazinkite -taip priversite pardaveja uztikrinti jusu teises-viskas jusu rankose - tad nereikia cia skustis kokios mes ne draugiskos.
Epitetu sulaukiate ne tada kai neatsakote, o kai atsakote grubiai, arogantiskai ar menkinanciai klausiantiji (tai ypac taikoma kai kurioms bet tikrai ne visoms). Ta proga labai noreciau padekoti ne savo mamai bet Lachesei, Pavonijai, Papugelei, Gabii, Bitei, Justess22 ir visoms kitoms kurios mielai man padejo nepaskesti dekupazo placiuose vandenyse ir dabar galiu jaustis pakankamai stipri savo ziniom ir malonu su jom ir toliau bendraut ir visada gaut issamia, nuosirdzia pagalba ar patarima.
Ir pradedancioms noriu pasakyti paskaityti tikrai reikia bent suvokti reikalo esme ir niekada nebijokite drasiai klaust, nes tikrai rasite kas jums atsakys, o del keleto inkscianciu, beproto uzsiemusiu neimkit i galva, jei tokios uzsieme butu nesedetu prie kompo ir nerasinetu tipo "ai ai ir vel naujokes klausia ieskokit kazkur kazko ir t.t."
As pasizadu atsakyti visoms kam tik pravers mano ne labai profiskos zinios ir del to nevergti ir neskaiciuoti klausimu, nes tada apie ka cia sneketi? reklamos-ne, rodytis prasom pagyru puode, klausti ne- ieskokit kazkur tarp 15 temu, kazka linksmo pasakyti irgi cia ne vieta (nors nesuprantu kodel) ir t.t.