Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

QUOTE(Papūgėlė @ 2008 06 01, 19:34)
Dar vienas paveikslėlių lobynas: http://www.la-poster...w...&category=8  bigsmile.gif

Bet liūdno angelo vis dar nerandu...  g.gif

Čia neieškojai?
http://lenagold.ru/f...rt/a/ang01.html
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 06 01, 22:17)
Užtepus 3 sluoksnį lako laukiu kokius 20 -30 min. ir tepu gumą, gal per ilgai laukei už tai smulkiai gavosi g.gif

Nu bandysiu kaip tu darai... 4u.gif
Atsakyti
Aš manau, kad įtakos turi ir sluoksnio storis. Dariau sendinimą ir kraštus nutepiau plonu sluoksniu, o virsu - su balute biggrin.gif , virsus suskilo ploteliais, o soniai ganėtinai smulkiai.
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 06 01, 00:04)
drįstu klausti dar kartą  unsure.gif

Gal aš kiek pasisakysiu ax.gif
Pas juos kursuose nebuvau, bet esu mačiusi moteriškę kuri juos veda man rodos labai fainas žmogutis thumbup.gif o jos darbus gerai pažįstu iš Crafladies forumo thumbup.gif . Buvau užėjus į tą klubą kitais reikalais, man patiko. Aplinka tokia gan nieko g.gif . Galima užeiti iš pradžių tik pasišnekėti, ten labai fainos moteriškės ir tada jau spręsi ar nori thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2008 06 02, 11:26)
Gal aš kiek pasisakysiu  ax.gif
Pas juos kursuose nebuvau, bet esu mačiusi moteriškę kuri juos veda man rodos labai fainas žmogutis  thumbup.gif o jos darbus gerai pažįstu iš Crafladies forumo  thumbup.gif . B//uvau užėjus į tą klubą kitais reikalais, man patiko. Aplinka tokia gan nieko g.gif  . Galima užeiti iš pradžių tik pasišnekėti, ten labai fainos moteriškės ir tada jau spręsi ar nori  thumbup.gif

O kur cia tiksliau tie kursai, nes pirma karta girdziu apie situos?
Tikriausiai Vilniuje....
Atsakyti
QUOTE(zuikutee @ 2008 05 30, 16:21)
aš tai nesuprantu vieno vienintelio dalyko  - nejau sunku dar kartą pakonsultuoti ar atsakyti į klausimą, jei žmogus klausia. toks vaizdas kad labai sunku ar gaila jūsų  tokio brangaus laiko keliom minutėm atrašyti ??? o va kai suskaičiuot kiek  ir kada bei kas klausinėjo to paties  - kažkodėl laiko yra ir nesitingi smile.gif

drinks_cheers.gif nu cia jau taip yra nesiparink biggrin.gif kai kam atrodo kad lengviau perskaityti 15 temu ir pasiieskoti atsakymo nei pora zodziu parsyti zmogui g.gif ypac daug paskaityti galima ant buteliuko kai anglu kalbos zinios nera fantastiskos, technine kalba labai lengvai suprantama, o parduotuvems rankdarbiu dar deja negalioja taisykles kad visu prekiu aprasas turi buti lietuviskas (turbut iki tol kol pradesime grazinti prekes nes itrukimai atrodys per mazi nei norejome ir motyvuosime tuo kad info nebuvo tikslaus ir prasom atgrazinti litukus lotuliukas.gif ) nu zodziu kol kas esam atsilike nuo pasaulio ir vejames uragano greiciu todel tikiu kad kazkada ir mums viskas bus aisku biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
kaip man patamsinti lako spalva,
t.y
jei as i i vandens pagrindo laka ipilciau pigmento?
O i aliejini ka piltumet? Gal kas jau isbande?
Atsakyti
Į aliejinį reikia įmaišyti aliejinius dažus, tai dariau ax.gif , o į vandens pagrindu nežinau- nebandžiau smile.gif
Atsakyti
Į vandens pagrindu pyliau vandens pagrindu pagamintą pigment, viskas tvarkoj, lakas nusidažė norima spalva.
Atsakyti
ypac daug paskaityti galima ant buteliuko kai anglu kalbos zinios nera fantastiskos

g.gif tai mes jau kaltos ir del kitu kalbinio isprusimo stokos ar nesugebejimo pasinaudoti zodynais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 06 02, 13:21)
...nu zodziu kol kas esam atsilike nuo pasaulio ir vejames uragano greiciu todel tikiu kad kazkada ir mums viskas bus aisku  biggrin.gif

Kokį tu ten uraganą besivytum.. nepavysi.. nesiparink tongue.gif

Daug čia noris pasakyt, bet.. geriau einu padekupažinsiu..
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 06 02, 14:45)
g.gif  tai mes jau kaltos ir del kitu kalbinio isprusimo stokos ar nesugebejimo pasinaudoti zodynais  blink.gif

VA CIA MANO PRADINE MINTIS
ypac daug paskaityti galima ant buteliuko kai anglu kalbos zinios nera fantastiskos, technine kalba labai lengvai suprantama, o parduotuvems rankdarbiu dar deja negalioja taisykles Nors ir kaip svarbi mano gyvenime bebutunete bet cia tikrai neminejau nieko asmeniskai apie jus MIELOJI kunigunda (bandykit visdelto kartais paskaityti kas rasoma)

Mieloji jus kaip baigusi Stepfordo univera tai tikrai begalo protinga, poliglote ir isprususi moteris (tik nepykit nes zodziu reiksmes zodyne netikrinau jei jauciu vel nepataikiau blush2.gif ) tai tikrai nesate kalta, bet skaityt tekstuka kad ir trumpa sudetinga matau vistiek . As rasau kad prekes parduodanos lietuvoje turi tureti lietuviska vertima, ta gina Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba, reglamentuoja Lietuvos Respublikos ūkio ministerija, o pirkeju teises atstovauja Valstybinė ne maisto produktų inspekciją prie Ūkio ministerijos. Jei reikia ir straipsius galiu parasyti teises aktu ar kodekso. Ko pafeidaujate kad apsisvietumete ir sioje srityje?

CITATA:

Vartotojų teisių apsaugos įstatymo 21 straipsnyje nustatyta, kad :

1. Jeigu pardavėjas, paslaugų teikėjas nevykdo vartotojo reikalavimo dėl įsigytų nesaugių ir (ar) netinkamos kokybės prekių ar paslaugų, dėl prekių grąžinimo, trūkumų pašalinimo, kainos sumažinimo, keitimo ir (ar) informacijos suteikimo, vartotojas turi teisę kreiptis į Tarnybą, Inspekciją ar Valstybinę visuomenės sveikatos priežiūros tarnybą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 02 birželio 2008 - 14:02