Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

QUOTE(Babaužienė @ 2008 06 01, 12:55)

Jei kada organizuosi ka, tai brukstelk i az ir padarysiu viska, kad tik istrukciau pasibuti 4u.gif Labai noreciau tokio susiburimo thumbup.gif

Šaunu, kad atsiliepei, maniau kad šauksmai tyruose lotuliukas.gif
Žinai gal tada ir rašau eilute mirksiukas.gif
Klaipėdskos eina dekupažinti biggrin.gif
1. Doseth
2. Babaužienė

Merginos atsinešame savo instrumentus biggrin.gif kuom reikia dekupažinti. Aišku daiktą, tik gal apsieikim be spintelių lotuliukas.gif
Vanduo, elektra, tualetas, patalpos su stalais ir kėdėmis yra biggrin.gif ai pamiršau svarbiausia muzika ir yra lotuliukas.gif
Šeip jei kas keliaujat į pajūrį ir galit prisijungti. Veiksmas vyktų šeštadienį 4u.gif kurį g.gif nuspręsim laikui bėgant mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 01 birželio 2008 - 14:02
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 05 31, 23:04)
drįstu klausti dar kartą  unsure.gif

Kiek žinau ten dar yra tapyba ant šilko ax.gif
Aš nevaikštau į kursus, tai ir daug nieko nežinau rolleyes.gif
Atsakyti

O aš dar parodysiu dežutę, kurią vakar pabaigiau smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man l. reiktu tokios!! ax.gif o su rakdarbiais neturiu nieko bendro schmoll.gif . Nutellina, gal kartais galima isigyt??
Kaska ne taip padariau, gaunas as kas ta dezute dariau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pijus: 01 birželio 2008 - 15:17
Merginos,nors simta kartu jau buvo kalbeta,bet noriu pasitikslinti (kad nesugadinti remelio blush2.gif )
Po to kai Crakle buvo itrintas aliejiniais dazais,reikia is pradziu padengti purskiamu laku,o tik paskui paprastu? g.gif Ar as sumaisiau kazka? ax.gif Is anksto dekoju uz atsakyma smile.gif

O remelis va toks...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vignola @ 2008 06 01, 17:33)
Merginos,nors simta kartu jau buvo kalbeta,bet noriu pasitikslinti (kad nesugadinti remelio blush2.gif )
Po to kai Crakle buvo itrintas aliejiniais dazais,reikia is pradziu padengti purskiamu laku,o tik paskui paprastu? g.gif Ar as sumaisiau kazka? ax.gif Is anksto dekoju uz atsakyma smile.gif

jei tai Sotille tai vandens pagrindu iškarto negalima lakuoti, sutrauks, arba purškiamu arba dar lakuoju vaitspirito pagrindo laku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 06 01, 18:06)
jei tai Sotille tai vandens pagrindu iškarto negalima lakuoti, sutrauks, arba purškiamu arba dar lakuoju vaitspirito pagrindo laku. smile.gif

Aha Sottile ax.gif ,gerai,kad paklausiau,rytoj leksiu pirkti purskiama ax.gif
Dar karta aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar isbandinejau arabiska guma.. Gavosi ne kazin kas...
Turiu klausimeliu su ja dirbancioms...
Ar priklauso kas nors nuo teptuko potepiu, nuo tynimo krypties ir panasiai...?
Ir kada pradeti trinti rankomis ar kai padziuve sjau buna antras etapas tos gumos, ar kai dar dregna?
Atsakyti
Domė, kažkodėl ta nuoroda dėl paveikslelio ploninimo pirmame puslapyje neveikia g.gif
Atsakyti
Dar vienas paveikslėlių lobynas: http://www.la-poster...w...&category=8 bigsmile.gif

Bet liūdno angelo vis dar nerandu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papūgėlė: 01 birželio 2008 - 18:34
QUOTE(Domė @ 2008 06 01, 19:04)
Vakar isbandinejau arabiska guma.. Gavosi ne kazin kas...
Turiu klausimeliu su ja dirbancioms...
Ar priklauso kas nors nuo teptuko potepiu, nuo tynimo krypties ir panasiai...?
Ir kada pradeti trinti rankomis ar kai padziuve sjau buna antras etapas tos gumos, ar kai dar dregna?

Na ir kas nesigavo? ax.gif Aš antrą komponentą tepu pirštu ir iš karto pasuku pamozoju ratais, maksimum kokias 3 min. ,teptuku tepu tik laką prieš ir po gumą. Nepastebėjau , kad nuo teptuko kas nors pasikeistų, pasikeičia tik įtrūkimų stambumas, jei lakuosi lako prieš gumą 3 x bus stambiai, jei 2x - smulkiai, 1x kartą lakuoti ir tepti gumą nebandžiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nutellina @ 2008 06 01, 20:21)
Domė, kažkodėl ta nuoroda dėl paveikslelio ploninimo pirmame puslapyje neveikia  g.gif

Aciu Nutelina, Gabii man jau nupasakojo trumpai kaip tai daroma... rolleyes.gif

Man gavosi ziauriai smulkus itrukimai.
Tepiau 3 sluoksnius, palaukiau visa diena kol paskutinis sluoksnis isdzius. Kitus po pusvalandi dziovinau. Ir tada tepiau teptuku guma ir pirstais 'msazavau'. kokias 8 min.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domė: 01 birželio 2008 - 20:03
Užtepus 3 sluoksnį lako laukiu kokius 20 -30 min. ir tepu gumą, gal per ilgai laukei už tai smulkiai gavosi g.gif
Atsakyti