Reduxe labai grazi lekste!
Labas vakaras
Lachesė, ačiukas
Ačiū už patarymą - tikrai neskalbsiu skalbimo mašinoje
Reduxe, labai gražu
O aš dar parodysiu dežutę, kurią vakar pabaigiau
Lachesė, atpažisti savo popierių scrapbookingui?
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 30, 09:29)
Esi tikra šaunuolė, aš niekaip nespėju tik pasiūti,.... o tu su maža lėlyte ir dar kitais vaikiukais tokius darbus padarai
Lachesė, ačiukas
QUOTE(IF... @ 2008 05 30, 10:55)
Dekupažintų audinių skalbti skalbyklėse nepatartina, net ir ant "rankų režimo", kadangi per ilgai mirksta vandenyje. Todėl siūlau rankytėmis ir ilgai nemirkant. O jei jau taip atsitiktų, kad vietomis atsilaupo - neskubėkite darbelio mesti lauk - vėl paimkite mediumą, užtepkite, leiskite išdžiūti ir prilyginkite
Reduxe, labai gražu
O aš dar parodysiu dežutę, kurią vakar pabaigiau
nespėjau perskiatyti ir atpažinau, šaunuolė labai gražu, mes su tais meškiukais kai ką irgi darysime
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 05 30, 22:56)
gal kas turit kokią nuomonę apie dekupažo kursus Menas sau? čia šv. stepono gatvėj. gavau dovanų kuponą, nežinau, ar eiti pavelti, ar dekupažint
drįstu klausti dar kartą
na nesu girdejus jokiu atsiliepimu, apie juos,... galvoju ir kiti nelabai ,... o gal visgi?
Ieva-Pieva, gražus rėmelis
Gal ir kvailas klausimas,bet paklausiu Jūsų: kokius pigmentus naudojate?Universalius,vandens pagrindo, tonuojamų dažų ar dar kokius? Ar didelio kiekio reikia? Ačiū
Gal ir kvailas klausimas,bet paklausiu Jūsų: kokius pigmentus naudojate?Universalius,vandens pagrindo, tonuojamų dažų ar dar kokius? Ar didelio kiekio reikia? Ačiū
QUOTE(Nutellina @ 2008 05 31, 23:28)
Labas vakaras
Lachesė, ačiukas
Lachesė, ačiukas
Jau koks grozis. Gal gali papsakoti kaip tu ta popieriuka klijavai, nes kaip supratau, tai cia popierius scarpbokingui? O tas kuri as turiu tai tikrai kietokas...
QUOTE(Evanescene @ 2008 06 01, 00:35)
Ieva-Pieva, gražus rėmelis
As turiu ivairiausiu : ir guaso, ir akvareles, ir universalius, ir vandens pagrindo... man ju labai daug neiseina,nes as spalvas maisausi mazias kiekiais.
Labas rytas
Gera tavo atmintis Ir ką darysite su tais meškiukais? Aš tai meškiukais susirgau dabar, MB sako, kad matyt perdaug vaikų turiu
Labai mielas remelis
Kažkur čia radau pamokelė, kaip suploninti paveiksliuką, tai taip ir dariau (ten su nuotrakom - viskas aiškiai parodyta) - dengiau keliais sluoksniais lako, po to pamirkau vandenyje ir atsargiai nuemiau popieriaus sluoksnį iš atvirkštinės paveiksliuko pusės. TRiesa, meškiukus klijavau dar iki dengimo laku.
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 31, 22:48)
nespėjau perskiatyti ir atpažinau, šaunuolė labai gražu, mes su tais meškiukais kai ką irgi darysime
Gera tavo atmintis Ir ką darysite su tais meškiukais? Aš tai meškiukais susirgau dabar, MB sako, kad matyt perdaug vaikų turiu
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 05 31, 23:21)
šviežias
Labai mielas remelis
QUOTE(Domė @ 2008 06 01, 08:51)
Jau koks grozis. Gal gali papsakoti kaip tu ta popieriuka klijavai, nes kaip supratau, tai cia popierius scarpbokingui? O tas kuri as turiu tai tikrai kietokas...
Kažkur čia radau pamokelė, kaip suploninti paveiksliuką, tai taip ir dariau (ten su nuotrakom - viskas aiškiai parodyta) - dengiau keliais sluoksniais lako, po to pamirkau vandenyje ir atsargiai nuemiau popieriaus sluoksnį iš atvirkštinės paveiksliuko pusės. TRiesa, meškiukus klijavau dar iki dengimo laku.
Nutellina gal ggaletum nuorodele imesti su ta pamokele...
QUOTE(DOSETH @ 2008 05 30, 00:24)
Tarp kitko Klaipėdoj patalpos yra, o Vilniui dar tik bus
Pasiūliau jei niekas nenori, tai kaip norit. O beto juk mokėti nereikia, tik jei ką gertumėm ar krimsteltumėm ir susidėtumėm. Šalia ikiukas yra
Jei kada organizuosi ka, tai brukstelk i az ir padarysiu viska, kad tik istrukciau pasibuti Labai noreciau tokio susiburimo