Štai labai teisingai atsake.
Kai as pradejau dometis dekupazu, tai diena nakti skaiciauir konspektavau, o klausti net geda budavo savo kvailu klausimu. Bandydavau pati ir mokindavausi is savu klaidu. Man dar mokintis ir mokintis is veteraniu, nes as tai tinginuke. Tingiu tobuleti, dometis naujomis priemonemis ir budais. Darau tai ka jau isbandziusi ir tiek.
net ir visas teorijas perskaites neismoksi, pats nedarydamas ir neklyzdamas
matai decupaze teoretiku nelabai gaunasi buti, vistiek turi pats badyti daryti, o ir dazniausiai paciam darant gaunas ne visai taip kaip buvo aprasyta
matai decupaze teoretiku nelabai gaunasi buti, vistiek turi pats badyti daryti, o ir dazniausiai paciam darant gaunas ne visai taip kaip buvo aprasyta
QUOTE(Marzde @ 2008 05 30, 16:17)
N kartų apie tai klausta, neskaičiuoju tokių dalykų. O jei kas neturi ką veikt, tegu paskaičiuoja, bet geriau tą laiką dekupažui paskiria, bus daugiau naudos
Taigi ir nereikia slaičiuot, čia retorinis klausimas
QUOTE(zuikutee @ 2008 05 30, 16:21)
aš tai nesuprantu vieno vienintelio dalyko - nejau sunku dar kartą pakonsultuoti ar atsakyti į klausimą, jei žmogus klausia. toks vaizdas kad labai sunku ar gaila jūsų tokio brangaus laiko keliom minutėm atrašyti ??? o va kai suskaičiuot kiek ir kada bei kas klausinėjo to paties - kažkodėl laiko yra ir nesitingi
Dar viena ant to pačio kabliuko....
Nu klausykit, merginos, bet jūs ir naglos, dievaži kitaip nepavadinsi. žinot, kaip atrodo tokie dalykai iš šono? Ogi taip:
ŠTAI IR AŠ, PRINCESĖ SUSIDOMĖJAU DEKUPAŽU LABAI LABAI DAVAI VISOS ŽINOVĖS LEKIAT ČIA IR MOKINKITE MANE DEKUPAŽO. KĄ? NIEKAS NEATSAKĖ PER 5 MINUTES??? IR PER VALANDĄ??? NU KLAUSYKIT....NEGI JUMS SUNKU IR JUMS GAILA JŪSŲ BRANGAUS LAIKO??? KĄ, REIKĖS PAČIAI???
Kas mandagiai ir normaliai paklausia, visada gauna atsakymą.
Ir teisingai, nėra čia ko verkšlenti
Ziuriu siame forume laiks nuo laiko lengvai apsizodziuojama
Bet faktas tas, kad tikrai nereikia tingeti pasiskaityti. Apie dekupaza tikrai daug visko prirasyta. O be to yra paieskos pagal raktinius zodzius funkcija
Bet faktas tas, kad tikrai nereikia tingeti pasiskaityti. Apie dekupaza tikrai daug visko prirasyta. O be to yra paieskos pagal raktinius zodzius funkcija
Sveikutes
jusu teismui
http://public.fotki....maze/dekupazas/
pries dvi savaites kursus baigiau dekupazo,tai visa mano patirtis.
jusu teismui
http://public.fotki....maze/dekupazas/
dzinamaze, man tai tikrai grazu , neimantru, parasta, bet tikrai labai grazu
QUOTE(ItaBita @ 2008 05 30, 20:43)
dzinamaze, man tai tikrai grazu , neimantru, parasta, bet tikrai labai grazu
QUOTE(jurajums @ 2008 05 30, 20:09)
Ziuriu siame forume laiks nuo laiko lengvai apsizodziuojama
Aha ir visada dėl to pačio na dar kartais dėl įdomumo - ir dėl reklamos
QUOTE(dzinamaze @ 2008 05 30, 20:19)
Sveikutes
jusu teismui
jusu teismui
Švaru, gražu, o menų su laiku išmoksi Gera pradžia
QUOTE(reduxe @ 2008 05 30, 21:35)
labai aciu visom uz pagalba
jusu teismui...slifuota...plauta, bet pagaliau pabaigta lekste
jusu teismui...slifuota...plauta, bet pagaliau pabaigta lekste
Įdomus sprendimas Žinai, man atrodo, žinau tavo bėdą. Tik vienas klausimas - ar tu priklijavusi paveiksliukus nulakavai paprastu laku, na kad ir akriliniu? Ne? Nes jei nelakavai, tai tavo skeldėjantis lakas dalinai susigėrė į lėkštę ir paveiksliuką - popierius juk - ir užtat per smulkiai sutrūko, neryškiai. Matau, kad ir geltoni dažai net susigėrė į paveiksliuką, nes jo niekas neapsaugo. Tai va, prisimink ateičiai, kad reikia padengti apsauginiu sluoksniu, nes visko būna... geriau vienas papildomas sluoksnis ir gražus rezultatas. Bet visumoj mintis gera
QUOTE(agente009 @ 2008 05 30, 19:50)
Aha ir visada dėl to pačio na dar kartais dėl įdomumo - ir dėl reklamos
Įdomus sprendimas Žinai, man atrodo, žinau tavo bėdą. Tik vienas klausimas - ar tu priklijavusi paveiksliukus nulakavai paprastu laku, na kad ir akriliniu? Ne? Nes jei nelakavai, tai tavo skeldėjantis lakas dalinai susigėrė į lėkštę ir paveiksliuką - popierius juk - ir užtat per smulkiai sutrūko, neryškiai. Matau, kad ir geltoni dažai net susigėrė į paveiksliuką, nes jo niekas neapsaugo. Tai va, prisimink ateičiai, kad reikia padengti apsauginiu sluoksniu, nes visko būna... geriau vienas papildomas sluoksnis ir gražus rezultatas. Bet visumoj mintis gera
lakavau 3 kartus ant serveteles, o kai isdziuvo dejau dvikomponenti
nu lekste tai... nu superine...man kaip tik tokia tiktu tikrai labai grazu... ar galiu siek tiek minties pasivogti...?
QUOTE(Gabii__ @ 2008 05 30, 20:23)
nu lekste tai... nu superine...man kaip tik tokia tiktu tikrai labai grazu... ar galiu siek tiek minties pasivogti...?
aciu labai aisku gali, jei tik tinka ir patinka