Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

Štai labai teisingai atsake.
Kai as pradejau dometis dekupazu, tai diena nakti skaiciauir konspektavau, o klausti net geda budavo savo kvailu klausimu. Bandydavau pati ir mokindavausi is savu klaidu. Man dar mokintis ir mokintis is veteraniu, nes as tai tinginuke. Tingiu tobuleti, dometis naujomis priemonemis ir budais. Darau tai ka jau isbandziusi ir tiek.
Atsakyti
net ir visas teorijas perskaites neismoksi, pats nedarydamas ir neklyzdamas
matai decupaze teoretiku nelabai gaunasi buti, vistiek turi pats badyti daryti, o ir dazniausiai paciam darant gaunas ne visai taip kaip buvo aprasyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2008 05 30, 16:17)
N kartų apie tai klausta, neskaičiuoju tokių dalykų. O jei kas neturi ką veikt, tegu paskaičiuoja, bet geriau tą laiką dekupažui paskiria, bus daugiau naudos  smile.gif

Taigi ir nereikia slaičiuot, čia retorinis klausimas lotuliukas.gif

QUOTE(zuikutee @ 2008 05 30, 16:21)
aš tai nesuprantu vieno vienintelio dalyko  - nejau sunku dar kartą pakonsultuoti ar atsakyti į klausimą, jei žmogus klausia. toks vaizdas kad labai sunku ar gaila jūsų  tokio brangaus laiko keliom minutėm atrašyti ??? o va kai suskaičiuot kiek  ir kada bei kas klausinėjo to paties  - kažkodėl laiko yra ir nesitingi smile.gif

Dar viena ant to pačio kabliuko....
Nu klausykit, merginos, bet jūs ir naglos, dievaži doh.gif kitaip nepavadinsi. žinot, kaip atrodo tokie dalykai iš šono? Ogi taip:
ŠTAI IR AŠ, PRINCESĖ smile.gif SUSIDOMĖJAU DEKUPAŽU smile.gif LABAI LABAI smile.gif DAVAI VISOS ŽINOVĖS LEKIAT ČIA IR MOKINKITE MANE DEKUPAŽO. KĄ? NIEKAS NEATSAKĖ PER 5 MINUTES??? IR PER VALANDĄ??? NU KLAUSYKIT....NEGI JUMS SUNKU IR JUMS GAILA JŪSŲ BRANGAUS LAIKO??? KĄ, REIKĖS PAČIAI??? protest.gif mega_shok.gif

Kas mandagiai ir normaliai paklausia, visada gauna atsakymą.
Ir teisingai, nėra čia ko verkšlenti thumbup.gif
Atsakyti
Ziuriu siame forume laiks nuo laiko lengvai apsizodziuojama biggrin.gif

Bet faktas tas, kad tikrai nereikia tingeti pasiskaityti. Apie dekupaza tikrai daug visko prirasyta. O be to yra paieskos pagal raktinius zodzius funkcija mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
jusu teismui mirksiukas.gif
http://public.fotki....maze/dekupazas/
pries dvi savaites kursus baigiau dekupazo,tai visa mano patirtis.
Atsakyti
dzinamaze, man tai tikrai grazu , neimantru, parasta, bet tikrai labai grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 05 30, 20:43)
dzinamaze, man tai tikrai grazu , neimantru, parasta, bet tikrai labai grazu  wub.gif  wub.gif

aciuks.gif
Atsakyti
labai aciu visom uz pagalba 4u.gif
jusu teismui...slifuota...plauta, bet pagaliau pabaigta lekste blush2.gif

lekste
Atsakyti
QUOTE(jurajums @ 2008 05 30, 20:09)
Ziuriu siame forume laiks nuo laiko lengvai  apsizodziuojama  biggrin.gif

Aha lotuliukas.gif ir visada dėl to pačio tongue.gif na dar kartais dėl įdomumo - ir dėl reklamos cool.gif

QUOTE(dzinamaze @ 2008 05 30, 20:19)
Sveikutes 4u.gif
jusu teismui mirksiukas.gif
pries dvi savaites kursus baigiau dekupazo,tai visa mano patirtis.

Švaru, gražu, o menų su laiku išmoksi 4u.gif Gera pradžia drinks_cheers.gif

QUOTE(reduxe @ 2008 05 30, 21:35)
labai aciu visom uz pagalba  4u.gif
jusu teismui...slifuota...plauta, bet pagaliau pabaigta lekste  blush2.gif

Įdomus sprendimas smile.gif Žinai, man atrodo, žinau tavo bėdą. Tik vienas klausimas - ar tu priklijavusi paveiksliukus nulakavai paprastu laku, na kad ir akriliniu? Ne? Nes jei nelakavai, tai tavo skeldėjantis lakas dalinai susigėrė į lėkštę ir paveiksliuką - popierius juk - ir užtat per smulkiai sutrūko, neryškiai. Matau, kad ir geltoni dažai net susigėrė į paveiksliuką, nes jo niekas neapsaugo. Tai va, prisimink ateičiai, kad reikia padengti apsauginiu sluoksniu, nes visko būna... geriau vienas papildomas sluoksnis ir gražus rezultatas. Bet visumoj mintis gera drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 05 30, 19:50)
Aha  lotuliukas.gif ir visada dėl to pačio  tongue.gif na dar kartais dėl įdomumo - ir dėl reklamos  cool.gif
Švaru, gražu, o menų su laiku išmoksi  4u.gif Gera pradžia  drinks_cheers.gif
Įdomus sprendimas  smile.gif Žinai, man atrodo, žinau tavo bėdą. Tik vienas klausimas - ar tu priklijavusi paveiksliukus nulakavai paprastu laku, na kad ir akriliniu? Ne? Nes jei nelakavai, tai tavo skeldėjantis lakas dalinai susigėrė į lėkštę ir paveiksliuką - popierius juk - ir užtat per smulkiai sutrūko, neryškiai. Matau, kad ir geltoni dažai net susigėrė į paveiksliuką, nes jo niekas neapsaugo. Tai va, prisimink ateičiai, kad reikia padengti apsauginiu sluoksniu, nes visko būna... geriau vienas papildomas sluoksnis ir gražus rezultatas. Bet visumoj mintis gera  drinks_cheers.gif

lakavau 3 kartus ant serveteles, o kai isdziuvo dejau dvikomponenti blush2.gif
Atsakyti
nu lekste tai... wub.gif nu superine...man kaip tik tokia tiktu ax.gif biggrin.gif tikrai labai grazu... 4u.gif ar galiu siek tiek minties pasivogti...? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 05 30, 20:23)
nu lekste tai... wub.gif nu superine...man kaip tik tokia tiktu ax.gif  biggrin.gif tikrai labai grazu... 4u.gif ar galiu siek tiek minties pasivogti...? tongue.gif

aciu labai 4u.gif aisku gali, jei tik tinka ir patinka ax.gif
Atsakyti