Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

drinks_cheers.gif reikia tikrai tokią madą įvesti, nes gyvenimas dauk kam palengvėtų, turiu vieną darbą,kurį visą taip dariau maišiau aliejinį laką su vandeniniu pigmentu, čia ir čia
na man nerealus efektas išeina ir labai gerai gaunasi aliejinius dažus įtrinus į gryną medį po to vandeniu laku lakuoti- dėžutė su egipto motyvais mano galerijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 30 gegužės 2008 - 11:01
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 30, 11:58)
na man nerealus efektas išeina ir labai gerai gaunasi aliejinius dažus įtrinus į gryną medį po to vandeniu laku lakuoti- dėžutė su egipto motyvais mano galerijoje.

Šis efektas man irgi labai patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir as, nors esu sioje temoje tik skaitytoja blush2.gif

Pirmas mano darbelis blush2.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 05 30, 09:43)
nuploviau, padengiau gana lygiai,kaip ir pataret su pirstukais, bet itrukimai tokie smulkuciai, kad ant mano raudonmedzio spalvos didziules medines lekstes vistiek atrodo kaip nelygumai  doh.gif gal galima juos kazkaip isryskinti? gyvenu ne LT ir tokio dalyko kaip patina isvis nerandu pirkti  verysad.gif

Smulkūs įtrūkimi gali būti dėl 2 priežasčių: 1) toks mediumas, skyla smulkiai - gali nesidrąskyti, o paieškoti kitokio, skylančio stambiau. Smulkūs įtrūkimai tiks kitur, nepergyvenk; 2) per plonai tepei - pabandyk storiau.
Išryškinti galima ir su aliejiniais dažais, tik parink spalvą. Užtepk, išmozok ir nuvalyk švariu skudurėliu ar popieriniu rankšsluosčiu. Jei neturi aliejinių dažų, gali pabandyti su vaškinėmis kreidelėmis - paskusk su peiliu ir įtrink. Dar galima su anglim... su grafitu.... viskuo, kas tik spalvina. Bandyk, ieškok ir tikrai pasiseks drinks_cheers.gif

QUOTE(Marzde @ 2008 05 30, 11:52)
........ Na žodžiu, bet kokiu atveju reik skaityt instrukcijas. O pastebėjau, kad tai visiškai nemadinga. Netgi kaip vienakomponentį Sadolin naudot pastoviai klausiama. O tereikia instrukciją paskaityt, ant indelio viskas labai aiškiai parašyta  smile.gif

Įdomu, kiek kartų per visas temas apie tai buvo kalbėta? Jei taip paskaičiavus vidurkį į temą... g.gif blink.gif lotuliukas.gif cool.gif

QUOTE(Mari @ 2008 05 30, 13:35)
Pasirodysiu ir as, nors esu sioje temoje tik skaitytoja  blush2.gif
Pirmas mano darbelis  blush2.gif

Jau ne skaitytoja, jau darytoja biggrin.gif visai neblogai thumbup.gif
Atsakyti
Mari, ne tu vieną tokia. aš ir dar žalia ir tik skaittau bei semiuos informacijos, patarimų,
sėkmės tau darbuose, dirbame ir tobulėjame, juk tobulumui ribų nėra.
Atsakyti
Ar kuri bandet motyva, kirpta is zurnalo, klijuoti? jei taip, tai kaip viskas sekesi?
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 05 30, 15:05)
Įdomu, kiek kartų per visas temas apie tai buvo kalbėta?  Jei taip paskaičiavus vidurkį į temą...  g.gif  blink.gif  lotuliukas.gif  cool.gif

N kartų apie tai klausta, neskaičiuoju tokių dalykų. O jei kas neturi ką veikt, tegu paskaičiuoja, bet geriau tą laiką dekupažui paskiria, bus daugiau naudos smile.gif
Atsakyti
aš tai nesuprantu vieno vienintelio dalyko - nejau sunku dar kartą pakonsultuoti ar atsakyti į klausimą, jei žmogus klausia. toks vaizdas kad labai sunku ar gaila jūsų tokio brangaus laiko keliom minutėm atrašyti ??? o va kai suskaičiuot kiek ir kada bei kas klausinėjo to paties - kažkodėl laiko yra ir nesitingi smile.gif
Atsakyti
Aciu blush2.gif
Atsakyti
nėra už ką Mari smile.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Zuikutee, tikrai nėra sunku atsakyti. Tačiau kai Tu (ir aš taip pat) įsiliejam į jau labiau patyrusių būrį ir klausinėjam pačių elmentariausių dalykų, kurie jau šimtą kartų buvo aptarti, tai, manau, natūralu, kad jau niekas ir nebeatsako ax.gif

Bet manau, kad mums irgi būtų neprošal bent jau pasiskaityti pradžiamokslį, t.y. keletą temų. Aš skaičiau dvi pirmas ir dvi paskutines, taip susidariau pakankamai aiškų vaizdą. Suprantu, kad tai užima begalę laiko, bet juk greitai dar niekas nieko neišmoko mirksiukas.gif

O kad darant dažnai kyla klausimų, tai čia natūralu. Manau ir profams jų kyla smile.gif Bet dažnai viskas išsiaiškinama bandymų ir klaidų metodu, taip geriau išmokstama, be to padaroma nemažai atradimų biggrin.gif Kuriais visi čia pasidalija biggrin.gif

Ir dar, toks pastebėjimas ne į temą, pasižiūrėk pirmųjų temų darbelius ir paskutiniųjų. Jie nepalyginamai tobulesni! Visos čia tobulėja kartu. Tik reikia noro ir šiek tiek pastangų. Tik mokykloj viską pateikdavo ant lėkštelės ir dar sukramtyta, o dabar manau reikia ir pačiai truputi pasistengti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutee @ 2008 05 30, 16:21)
aš tai nesuprantu vieno vienintelio dalyko  - nejau sunku dar kartą pakonsultuoti ar atsakyti į klausimą, jei žmogus klausia. toks vaizdas kad labai sunku ar gaila jūsų  tokio brangaus laiko keliom minutėm atrašyti ??? o va kai suskaičiuot kiek  ir kada bei kas klausinėjo to paties  - kažkodėl laiko yra ir nesitingi smile.gif

Čia man skirta? Taip, mano laikas brangus.. na gal vis dėl to ne man, nes rašiau, kad neskaičiuoju kiek kas ko klausia..

O atsakyt kaip ir nesunku. Bet gal nesunku ir etiketes pasiskaityt ir temos pirmą puslapį? Kai aš susidomėjau decu, nebuvo nei vieno atsakymo nei vienos nuorodos ir nebuvo pas ką klaust kaip ir ką daryt. Jei man būtų pateikę tiek info, filmukų, naudingų nuorodų, sėdėčiau visa apsipatenkinus.

Ir baikit skųstis, kad niekas neatsako,nes tai netiesa mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jurajums @ 2008 05 30, 15:46)
Ar kuri bandet motyva, kirpta is zurnalo, klijuoti? jei taip, tai kaip viskas sekesi?

Bandžiau, viskas sekėsi puikiai biggrin.gif
Atsakyti