Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

Labas rytas 4u.gif

Vis užeinu čia paskaityti ir grožybių jūsų pažiūrėti. Užsimaniau aš išbandyti dekupažą ant medžiagos, nusipirkau lino, pasiuvau užklotą ant lovos ir štai kas gavosi ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Kol pabaigiau, galvojau, kad vyras iš namų išvarys - visą kambarį buvau užemusi, bet dabar jam labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2008 05 29, 23:05)
                              Elementari taisyklė!
Aliejiniai dažai ar panašiu pagrindu padaryti kokie nors gaminiai nedraugauja su akriliniais gaminiais!

Beje, neparašei kokį sendinimo būdą turi omenyje. Jų yra ne vienas.
smile.gif

Raudonos raidės ne iš piktumo, bet, kad būtų pastebima

ne visai tiesa, reikia skaityti instrukcijas smile.gif tikrai jau keliems žmonėms buvo taip patarta ir jie sugadino savo darbus, dėl to kad priemonė buvo vandeninė , o ją greižtai tik su aliejumi trinti galima. TAD SKAITYKITE INSTRUKCIJAS

Nutellina , nerealu blink.gif darbo jau vien siuvimas, o dar tiek dekupažo thumbup.gif ar bandei skalbti ?
Papildyta:
QUOTE(DOSETH @ 2008 05 29, 23:24)

ogi pagal kiekvieną sienelę juo labiau,kad retai kada imi visą servetėlę. Labai norėčiau susiburti padekupažinti Vilniuje ,lbai norėčiau pamatyti kitą lygaus klijavimo metodą, ir apskritai tai labai puiki Doseth.
biggrin.gif Visiškai nesupratau...tik vieną žodį lotuliukas.gif
Papildyta:
Tarp kitko Klaipėdoj patalpos yra, o Vilniui dar tik bus mirksiukas.gif
Pasiūliau  ax.gif jei niekas nenori, tai kaip norit. O beto juk mokėti nereikia, tik jei ką gertumėm ar krimsteltumėm ir susidėtumėm. Šalia ikiukas yra biggrin.gif  mirksiukas.gif

oj praleidau žodį mintis smile.gif Viniuje irgi pilna patalpų tik noro reikia profėms , visos savo paslapčių turi, gal ir išduoti nenori, norėčiau pamatyt,kaip ella dirba, kaip pavonija, domė ,marzde , justes , mijaka ,if dirba , tiesiog pasikeisti jau gilesnėmis žiniomis. Yra sodų ir sodybų,kurios mielai patarnautų tokiam kilniam tikslui ir gamtoje smagiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 30 gegužės 2008 - 08:00
QUOTE(uups @ 2008 05 30, 09:08)
beje, po kokiu 8 men intensyvaus puodeliu vartojimo  tas milimetras aplink slyksciai patamsejo. Naudojau 'Marabu' mediuma....

Na va taip ir maniau blush2.gif verysad.gif Tas pat būtų ir su kitais mediumais g.gif (na aš taip galvoju) todėl ir net nebandau daryti puodelių kurie bus naukojami kasdien. Tai ką mes čia darome vistik daugiau dekoracija ir visom tom priemonėm namų sąlygom labai kaži kokios stabilios kokybės nebus doh.gif . Drąsiai galima dekupažinti visokias cukrines, vazas, keramiką ar dar ką kas nebus naudojama dažnai thumbup.gif

Nutellina fantastika good.gif good.gif swoon.gif swoon.gif tokį darbą padaryti. Na tu duodi bigsmile.gif Gražu thumbup.gif . Ar bandei skalbti? Kaip laiko?
Atsakyti
aš tai pirma visada išskalbiu, kad matyčiau ...... ir kartais nepatinka ką pamatau smile.gif didelį plotą sunku gerai priklijuoti...ir nesimato,kur prilipę,kur ne.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 30, 08:59)
Nutellina , nerealu  blink.gif  darbo jau vien siuvimas, o dar tiek dekupažo  thumbup.gif  ar bandei skalbti ?

QUOTE(~ella~ @ 2008 05 30, 09:02)
Nutellina fantastika  good.gif  good.gif  swoon.gif  swoon.gif tokį darbą padaryti. Na tu duodi  bigsmile.gif  Gražu  thumbup.gif . Ar bandei skalbti? Kaip laiko?

Ačiū aciuks.gif Skalbti dar nebandžiau ir šiaip kolkas nesiruošiu ax.gif Noriu pasidžiaugti mirksiukas.gif Specialiai dekupažavau tokį daiktą, kuriuo nereikia dažnai skalbti - ant jo gi niekas nesedi, jis liečiamas tik kai užklojamas. O į mano miegamajį vaikai neateina, sumuštinių ten nevalgo, tai manau kad skalbsiu, kai pakankamai pasidžiaugsiu savo darbų ir jei ir bus po skalbimo nusivylimų - tai ne tokių ir didelių cool.gif
Atsakyti
Esi tikra šaunuolė, aš niekaip nespėju tik pasiūti,.... o tu su maža lėlyte ir dar kitais vaikiukais tokius darbus padarai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Ingusia31,2008 05 29, 09:48]
Savo lekste dengiau tik kempinele viska bet ja ne tapsnojau o kaip su teptuku tepiau. O sugadinta pavirsiu siulyciau pabandyti nuplauti vandeniu tik ziuret reiktu kad abu sluoksniai nusiplautu iki galo ir tada isdziuvus tept isnaujo

nuploviau, padengiau gana lygiai,kaip ir pataret su pirstukais, bet itrukimai tokie smulkuciai, kad ant mano raudonmedzio spalvos didziules medines lekstes vistiek atrodo kaip nelygumai doh.gif gal galima juos kazkaip isryskinti? gyvenu ne LT ir tokio dalyko kaip patina isvis nerandu pirkti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reduxe: 30 gegužės 2008 - 08:44
Dekupažintų audinių skalbti skalbyklėse nepatartina, net ir ant "rankų režimo", kadangi per ilgai mirksta vandenyje. Todėl siūlau rankytėmis ir ilgai nemirkant. O jei jau taip atsitiktų, kad vietomis atsilaupo - neskubėkite darbelio mesti lauk - vėl paimkite mediumą, užtepkite, leiskite išdžiūti ir prilyginkite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutee @ 2008 05 29, 16:08)
gal galite kas man patarti ????  schmoll.gif  g.gif
nebežianu ką ir daryti, klijuojantr servetėles labai jau jos raukšlėjasi sad.gif ką daryti kad taip nebūtų????

Pabandyk tepti ne su teptuku, o su pirštu. Tada labai švelniai raukšlelės išsivaikšto ir servetėlė nesuplyšta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bagi: 30 gegužės 2008 - 10:07
aciu ella ir visos kitos už patarimus, labai jau susinervinau dėl tų savų darbelių, nelabai kokie pallyginus su jūsų visų sad.gif gėda net rodyti huh.gif
kiek sugadinau visokių servetėlių ir dažų , siaubas verysad.gif
gal kaip kažkas sakė reikia treniruotis ..hmmmmm.....
bet va maniškis labai pyksta, nes nė laisvos vietos namie nebūna per tuos mano darbus. smile.gif vinur dažau, kitir dedu kad džiūtų ir pan... bet iš esmės labai geras ir turiningas užsiėmimas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutee @ 2008 05 30, 11:31)
aciu ella ir visos kitos  už patarimus, labai jau susinervinau dėl tų savų darbelių, nelabai kokie pallyginus su jūsų visų sad.gif gėda net rodyti  huh.gif
kiek sugadinau visokių servetėlių ir dažų , siaubas  verysad.gif
gal kaip kažkas sakė reikia treniruotis ..hmmmmm.....
bet va maniškis labai pyksta, nes nė laisvos vietos namie nebūna per tuos mano darbus. smile.gif vinur dažau, kitir dedu kad džiūtų ir pan... bet iš esmės labai geras  ir turiningas užsiėmimas. smile.gif

nesinervvuok irnesakyk.gif as kaipaziuriu i kitu darbelius, tai irgi kartais neviltis paima, bet pagalvoju gi kad kiek pas zmones praktikos jau yra...
o del laisvos vietos namuose, tai panasus variantas lotuliukas.gif kai apsiimu daryt, tai nera kur pasidet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 30, 08:59)
ne visai tiesa, reikia skaityti instrukcijas smile.gif tikrai jau keliems žmonėms buvo taip patarta ir jie sugadino savo darbus, dėl to kad priemonė buvo vandeninė , o ją greižtai tik su aliejumi trinti galima. TAD SKAITYKITE INSTRUKCIJAS

Klausimą skirtingai supratome, skirtingai ir atsakėme. Kadangi dažnai paklausia labai abstrakčiai, tai ir gaunas po to nesusipratimai. Ji nerašė, kad sendinimo mediumą turi omenyje, tai ir atsakiau daugiau bendrai, kad teoriškai skirtingos sudėtys nedraugauja. Bet praktika su teorija dažnai nesutampa. Pati visai mėgstu sendint daiktą (gaunas panašiai kaip su bitumu) ant akrilinių dažų tepant aliejinius, tarkim umbros spalvą. Na žodžiu, bet kokiu atveju reik skaityt instrukcijas. O pastebėjau, kad tai visiškai nemadinga. Netgi kaip vienakomponentį Sadolin naudot pastoviai klausiama. O tereikia instrukciją paskaityt, ant indelio viskas labai aiškiai parašyta smile.gif
Atsakyti