Jusu teismui mano pirmas blynas ant "Valgomo" pavirsiaus :
Kadangi aš mačiau gyvai, tai man realiai daug gražiau atrodo.
Kazkokios tos mano nuotraukos "telefonines"...(cia jau kazkas taip sake )
QUOTE(jakata @ 2008 05 29, 13:49)
Kazkokios tos mano nuotraukos "telefonines"...(cia jau kazkas taip sake )
O as pabijojau ant puodelio daryti. Galima klausimuka, jus laku padengiat visa puodeli ? Ar tik piesini?
aaa. žinau tą parduotuvytę ))) ten visko labai daug ir gan neblogų dalykėlių
[quote=jakata,2008 05 29, 14:36]
Aha, gyvai tikrai dar milijona kartu graziau atrodo, nes nuotraukose nesimato tu drugeliu ryskumo ir darbo kruopstumo.
Aha, gyvai tikrai dar milijona kartu graziau atrodo, nes nuotraukose nesimato tu drugeliu ryskumo ir darbo kruopstumo.
gal galite kas man patarti ????
nebežianu ką ir daryti, klijuojantr servetėles labai jau jos raukšlėjasi ką daryti kad taip nebūtų????
nebežianu ką ir daryti, klijuojantr servetėles labai jau jos raukšlėjasi ką daryti kad taip nebūtų????
[quote=zuikutee,2008 05 29, 17:08]
Treniruotis...
O siaip, Lachese ar kazkuri kita, anksciau buvo rasiusi slapia buda, kuris man yra nepriimtinas.
Idomu kaip tuo slapiu budu jus ant dezeliu klijuojate.
Netingek paskaityti truputi ir senesniu temu, nes berods temoje pries tai ir buvo si diskusija.
Siandien planuoju vaziuoti pirti Dulux dazu, nes kai vyras paklause kokiais dazau tas savo deztes ir vis akita. As sakau geriausiais, Sadolinu Vivacolor, tai jis juoktis is manes pradejo.... sako, Senukuose gal ir geriausi, bet siaip zymiai geresni Duluxo.
Kai isbandysiu tada parasysiu ar verta juos pirkti.
Treniruotis...
O siaip, Lachese ar kazkuri kita, anksciau buvo rasiusi slapia buda, kuris man yra nepriimtinas.
Idomu kaip tuo slapiu budu jus ant dezeliu klijuojate.
Netingek paskaityti truputi ir senesniu temu, nes berods temoje pries tai ir buvo si diskusija.
Siandien planuoju vaziuoti pirti Dulux dazu, nes kai vyras paklause kokiais dazau tas savo deztes ir vis akita. As sakau geriausiais, Sadolinu Vivacolor, tai jis juoktis is manes pradejo.... sako, Senukuose gal ir geriausi, bet siaip zymiai geresni Duluxo.
Kai isbandysiu tada parasysiu ar verta juos pirkti.
jakata nuostabu, labai labai gražu
zuikutee na jos visada raukšlėjasi, dar neteko padaryti be raušlių. Turėk kantrybės išstumdyk jas ir teptuku ir pirštu. Ant medžio jei ant jo darai visada raukšlėjasi daugiau nei ant keramikos ar metalo metalo. Nesisteng iki idealo tas raukšles išnaikinti, vis vien liks. Na dar gal vienas patarimas; nežinau gal taip ir darai, kai daug maž priklijuota aš nusausinu lipalo perteklių popieriniu rankšluosčiu ar servetėle, tos nedidelės raukšlės kurios dar būna likusios šiek tiek prisiploja ir ne tiek matosi. Reikia ranką "atmušti" ir viskas išeis
zuikutee na jos visada raukšlėjasi, dar neteko padaryti be raušlių. Turėk kantrybės išstumdyk jas ir teptuku ir pirštu. Ant medžio jei ant jo darai visada raukšlėjasi daugiau nei ant keramikos ar metalo metalo. Nesisteng iki idealo tas raukšles išnaikinti, vis vien liks. Na dar gal vienas patarimas; nežinau gal taip ir darai, kai daug maž priklijuota aš nusausinu lipalo perteklių popieriniu rankšluosčiu ar servetėle, tos nedidelės raukšlės kurios dar būna likusios šiek tiek prisiploja ir ne tiek matosi. Reikia ranką "atmušti" ir viskas išeis
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 05 29, 16:32)
vazonėlis svogūnams ar krapams
čiotkas čia servetėlė ?
Papildyta:
QUOTE(jakata @ 2008 05 29, 12:36)
drugeliai mano silpnybė labai gražu, o jau visos išgyrė, tai tikiu kad realiai dar gražiau atrodo
QUOTE(mijaka @ 2008 05 29, 18:29)
čiotkas čia servetėlė ?
aha, iš senasnaujas. dabar žiūrėjau, nebėra
ui kokios kūrybinės kančios su šita servetėle buvo pirkau su mintim padaryt rėmus šeimyninei foto. nu paršas ir karvė, meiliai taip bet per dideli piešiniai rėmui, vazonas didesniems irgi per mažas, teko apkarpyt.