Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

Jusu teismui mano pirmas blynas ant "Valgomo" pavirsiaus 4u.gif :
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Kadangi aš mačiau gyvai, tai man realiai daug gražiau atrodo.
Atsakyti
notworthy.gif notworthy.gif blush2.gif Kazkokios tos mano nuotraukos "telefonines"...(cia jau kazkas taip sake bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(jakata @ 2008 05 29, 13:49)
notworthy.gif  notworthy.gif  blush2.gif  Kazkokios tos mano nuotraukos "telefonines"...(cia jau kazkas taip sake  bigsmile.gif )

O as pabijojau ant puodelio daryti. Galima klausimuka, jus laku padengiat visa puodeli ? Ar tik piesini? g.gif 4u.gif
Atsakyti
aaa. žinau tą parduotuvytę smile.gif))) ten visko labai daug ir gan neblogų dalykėlių smile.gif
Atsakyti
[quote=jakata,2008 05 29, 14:36]
Jusu teismui mano pirmas blynas ant "Valgomo" pavirsiaus 4u.gif :

Aha, gyvai tikrai dar milijona kartu graziau atrodo, nes nuotraukose nesimato tu drugeliu ryskumo ir darbo kruopstumo.
Atsakyti
gal galite kas man patarti ???? schmoll.gif g.gif
nebežianu ką ir daryti, klijuojantr servetėles labai jau jos raukšlėjasi sad.gif ką daryti kad taip nebūtų????
Atsakyti
[quote=zuikutee,2008 05 29, 17:08]
gal galite kas man patarti ???? schmoll.gif g.gif
nebežianu ką ir daryti, klijuojantr servetėles labai jau jos raukšlėjasi sad.gif ką daryti kad taip nebūtų????

Treniruotis... biggrin.gif
O siaip, Lachese ar kazkuri kita, anksciau buvo rasiusi slapia buda, kuris man yra nepriimtinas.
Idomu kaip tuo slapiu budu jus ant dezeliu klijuojate. blink.gif
Netingek paskaityti truputi ir senesniu temu, nes berods temoje pries tai ir buvo si diskusija.

Siandien planuoju vaziuoti pirti Dulux dazu, nes kai vyras paklause kokiais dazau tas savo deztes ir vis akita. As sakau geriausiais, Sadolinu Vivacolor, tai jis juoktis is manes pradejo.... biggrin.gif sako, Senukuose gal ir geriausi, bet siaip zymiai geresni Duluxo.
Kai isbandysiu tada parasysiu ar verta juos pirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domė: 29 gegužės 2008 - 15:26
jakata nuostabu, labai labai gražu thumbup.gif

zuikutee na jos visada raukšlėjasi, dar neteko padaryti be raušlių. Turėk kantrybės išstumdyk jas ir teptuku ir pirštu. Ant medžio jei ant jo darai visada raukšlėjasi daugiau nei ant keramikos ar metalo metalo. Nesisteng iki idealo tas raukšles išnaikinti, vis vien liks. Na dar gal vienas patarimas; nežinau gal taip ir darai, kai daug maž priklijuota aš nusausinu lipalo perteklių popieriniu rankšluosčiu ar servetėle, tos nedidelės raukšlės kurios dar būna likusios šiek tiek prisiploja ir ne tiek matosi. Reikia ranką "atmušti" bigsmile.gif lotuliukas.gif ir viskas išeis thumbup.gif
Atsakyti
vazonėlis svogūnams ar krapams hihihi.gif
user posted image

user posted image

user posted image
nesendintas
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 05 29, 16:32)
vazonėlis svogūnams ar krapams hihihi.gif

čiotkas thumbup.gif čia servetėlė ? mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(jakata @ 2008 05 29, 12:36)
Jusu teismui mano pirmas blynas ant "Valgomo" pavirsiaus  4u.gif :

drugeliai mano silpnybė wub.gif labai gražu, o jau visos išgyrė, tai tikiu kad realiai dar gražiau atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 05 29, 18:29)
čiotkas  thumbup.gif čia servetėlė ? mastau.gif

aha, iš senasnaujas. dabar žiūrėjau, nebėra unsure.gif
ui kokios kūrybinės kančios su šita servetėle buvo doh.gif pirkau su mintim padaryt rėmus šeimyninei foto. nu paršas ir karvė, meiliai taip ax.gif bet per dideli piešiniai rėmui, vazonas didesniems irgi per mažas, teko apkarpyt.
Atsakyti