Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

QUOTE(Domė @ 2008 05 29, 05:15)
Mergaites, turiu klausima.
Su kuo reikia nerinuka klijuoti, kad nesimatytu jog jis klijuots, nepagelstu ir panasiai. Su kokiais klijais? 4u.gif  Taip pat ir silkine juostele?
Ar su paparastais klijuojate- lipalu, ar su kokiais kitais?

as tai klijavau nerinius su lipalu, g=labai gerai prilimpa...pto dar lakavau
http://public.fotki..../veidrodis.html
aisku cia buvo pirmas blynas blush2.gif

dabar darau didele medine lekste doh.gif aisku patirties trukumas, servetele raukslejosi, bet dar neiko...nelabai trukdo. bet su dvikomponenciu Cracklu turbut prisizaidziau doh.gif
lekste lakavau, kai visiskai nudziuvo dengiau tris sluoksniu Nr.1 cracklo su kempinele,pasidenge labai lygiai. Kai nudziuvo bandziau dengti su kempinele Nr.2 ir gavosi visiskas s...... verysad.gif doh.gif pasidenge nelygiai, gavosi gumuleliai ir itruko tik plonytes linijos kur teko daugiau Cracklo verysad.gif ka dabar daryti? blush2.gif
Atsakyti
reduxe o kodėl kempinėle g.gif tai gi tai gan sudėtinga ir lako daugiau suvalgo doh.gif o antrą sluoksnį dengti su kempinėle išviso net sunkiai įsivaizduoju schmoll.gif ko gero tai tau viską ir sugadino. Na lėkštė gan didelis paviršius tai reikia su teptuku, bet šiaip aš kažkada perskaičius agentės009 patarimo dvikomponenčius lakus tepu pirštu ir nežinau geresnio būdo. Visų pirma nesivelia antra padengiama žymiai lygiau trečia nesusigeria tiek lako kiek su tempuku (ekonomiška) ketvirta geriau galima kontroliuoti skilinėjimų kryptį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2008 05 29, 08:28)
reduxe o kodėl kempinėle  g.gif  tai gi tai gan sudėtinga ir lako daugiau suvalgo  doh.gif  o antrą sluoksnį dengti su kempinėle išviso net sunkiai įsivaizduoju  schmoll.gif  ko gero tai tau viską ir sugadino. Na lėkštė gan didelis paviršius tai reikia su teptuku, bet šiaip aš kažkada perskaičius agentės009 patarimo dvikomponenčius lakus tepu pirštu ir nežinau geresnio būdo. Visų pirma nesivelia antra padengiama žymiai lygiau trečia nesusigeria tiek lako kiek su tempuku (ekonomiška) ketvirta geriau galima kontroliuoti skilinėjimų kryptį  thumbup.gif

tai vis ta patirties stoka doh.gif gal dabar su svitriniu svelniai nuvalyti ir vel bandyti? medziagu gadinimas su tokiu mano zioplumu doh.gif Nr.1 gerai dengiasi per visa diedeli pavirsiu, o Nr.2 turbut reikia mazais ploteliais dengti? nes jis greit dziusta ir gumuluojasi
Atsakyti
Na rodau savo pirma blina. biggrin.gif Man labai patinka, bet del to ,kad pirmas. Liko tik pritvirtinti uzsegima. cool.gif Ir gal dar juostele lygiau nudazyti blush2.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2008 05 29, 09:28)
dvikomponenčius lakus tepu pirštu ir nežinau geresnio būdo

drinks_cheers.gif

Iriska, ir man labai patinka bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 05 29, 10:51)
tai vis ta patirties stoka doh.gif  gal dabar su svitriniu svelniai nuvalyti ir vel bandyti? medziagu gadinimas su tokiu mano zioplumu doh.gif  Nr.1 gerai dengiasi per visa diedeli pavirsiu, o Nr.2 turbut reikia mazais ploteliais dengti? nes jis greit dziusta ir gumuluojasi

Savo lekste dengiau tik kempinele viska bet ja ne tapsnojau o kaip su teptuku tepiau. O sugadinta pavirsiu siulyciau pabandyti nuplauti vandeniu tik ziuret reiktu kad abu sluoksniai nusiplautu iki galo ir tada isdziuvus tept isnaujo (paciai vakar teko tokia procedura atlikti) nors labai tiksliai pasakyti negaliu nes nuo dvikomponencio firmos viskas priklauso vieni lengvai pasiduoda kiti gal isvis nepasiduoda nuplovimui bet pabandyk pirma taip paskui jau bruzink nes tikrai didesne tikimybe bruzinant sugadinti nei plaunant

Iriska kaip pirma dezute tai tikrai rezultatas geras, gal tureciau is savo supratimo ir suvokimo keleta pastabu bet nesvarbu, o man ypac patiko spalvu derinimas
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 05 29, 11:48)
Savo lekste dengiau tik kempinele viska bet ja ne tapsnojau o kaip su teptuku tepiau. O sugadinta pavirsiu siulyciau pabandyti nuplauti vandeniu tik ziuret reiktu kad abu sluoksniai nusiplautu iki galo ir tada isdziuvus tept isnaujo (paciai vakar teko tokia procedura atlikti) nors labai tiksliai pasakyti negaliu nes nuo dvikomponencio firmos viskas priklauso vieni lengvai pasiduoda kiti gal isvis nepasiduoda nuplovimui bet pabandyk pirma taip paskui jau bruzink nes tikrai didesne tikimybe bruzinant sugadinti nei plaunant

Iriska kaip pirma dezute tai tikrai rezultatas geras, gal tureciau is savo supratimo ir suvokimo keleta pastabu bet nesvarbu, o man ypac patiko spalvu derinimas

laba noreciau isgirsti pastabas. ax.gif blush2.gif Reikia tobuleti ir tokios pastabos tikrai vertingos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 05 29, 11:02)
laba noreciau isgirsti pastabas.  ax.gif  blush2.gif Reikia tobuleti ir tokios pastabos tikrai vertingos. 4u.gif

Sakau sava pastabą: g r a ž u wub.gif
O visa kita...
Kiekvienam darbelyje juk pačios žinom, kas taip, kas ne taip ir geriausia taip mokytis...tik va, matyt, dekumerfio mirksiukas.gif dėsnis:"situacija nesikartoja" doh.gif , taip gaunam naujas pamokas ax.gif
Iriska, spalvos... 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 05 28, 19:04-->
QUOTE(Kotryna smile.gif @ 2008 05 28, 19:04)
labai grazus tavo auskariukai  thumbup.gif , norejau paklausti kaip tu padarei ta kilpute uzverti auskaru kilputei, as tokius buvau pasidariusi, bet galvodama visokius budus sulauziau tuos auskarus  doh.gif

Kilputes pirkau visokiu karoliuku ir kitokiu niekalu parduotuvelej. Nezinau kuriam tu mieste - Kaune tai Mickeviciaus gatvej tokia stebuklu parduotuve yra... Aisku yra ir daugiau lotuliukas.gif , bet man ten patinka ax.gif
Atsakyti
Irsiska. o ta gėlytė iš servetėlės??? labai gražios spalvos, o va topų topas tie neralūs nėrinukai smile.gif
aš ir nauaji pradedanti, mano darbeliai pirmi džiūsta, bet nelabai aš jais patenkinta kažkodėl sad.gif
Papildyta:
jakata, kurioj vietoj Kaune mickevičiaus g. ta parduotuvė???
Atsakyti
QUOTE(zuikutee @ 2008 05 29, 12:43)
Irsiska. o ta gėlytė iš servetėlės??? labai gražios spalvos, o va topų topas tie neralūs nėrinukai smile.gif
aš ir nauaji pradedanti, mano darbeliai pirmi džiūsta, bet nelabai aš jais patenkinta  kažkodėl sad.gif
Papildyta:
jakata,  kurioj vietoj Kaune mickevičiaus g. ta parduotuvė???

Servetele cia.
user posted image
Pati servetele nereali. wub.gif
Atsakyti
Papildyta:
jakata, kurioj vietoj Kaune mickevičiaus g. ta parduotuvė???

Ta parduotuvele ne tik siukslyciu lotuliukas.gif ir papuosalu - "Ciklanta" vadinasi, priesais Avon ir Sodra (kitoj pusej gatves), numeriuko nezinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jakata: 29 gegužės 2008 - 12:20