Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 05 28, 14:10)
draugė sakė, kad yra ekologiško lako, tai gal variantas būtų viską daryt įprastom priemonėm, o paskutinį sluoksnį eko laku?  unsure.gif

Aha, mačiau tokį smile.gif Tik norėtųsi visus sluoksnius padaryti kuo natūralesnius smile.gif
Ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Štai @ 2008 05 28, 13:19)
Aha, mačiau tokį 

ax.gif kaip vadinasi
Atsakyti
mirksiukas.gif , o as sumeistravau auskarus ax.gif ir net svarovskiu pritaisiau 4u.gif
cia viena puse:
user posted image
o cia kita :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 05 28, 14:38)
ax.gif  kaip vadinasi

Biofa mačiau ir kalbėjau su jais. Turi kažkokį ekologišką, universalų, ta prasme skirtą grindims, baldams ir t.t. Bet dar nepirkau. Ir dar lyg Auro tokie yra.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jakata @ 2008 05 28, 14:28)
mirksiukas.gif , o as sumeistravau auskarus ax.gif  ir net svarovskiu pritaisiau 4u.gif
  cia viena puse:
user posted image
  o cia kita :
user posted image

nu gi labai grazu 4u.gif
O ant ko rozes klijuotos? Kieto popieriaus?
Atsakyti
QUOTE(jurajums @ 2008 05 28, 18:19)
nu gi labai grazu 4u.gif
O ant ko rozes klijuotos? Kieto popieriaus?

aciu 4u.gif , o klijuota ant medinio pavirsiaus. Jau su skylutem buvo - spec. tam reikalui skirta clap.gif
Atsakyti
QUOTE(jakata @ 2008 05 28, 16:28)
mirksiukas.gif , o as sumeistravau auskarus ax.gif  ir net svarovskiu pritaisiau 4u.gif
  cia viena puse:
user posted image
  o cia kita :
user posted image

labai grazus tavo auskariukai thumbup.gif , norejau paklausti kaip tu padarei ta kilpute uzverti auskaru kilputei, as tokius buvau pasidariusi, bet galvodama visokius budus sulauziau tuos auskarus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Štai @ 2008 05 28, 15:24)
Biofa mačiau ir kalbėjau su jais. Turi kažkokį ekologišką, universalų, ta prasme skirtą grindims, baldams ir t.t. Bet dar nepirkau. Ir dar lyg Auro tokie yra.
4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Nu cia mano stiklo dekupazas su 3D pasta

user posted image
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=165&i=picture1026fv9.jpg][IMG]http://img165.imageshack.us/img165/9826/picture1026fv9.adfc1e2066
Atsakyti
Nu jau okia rožė lėkštėje wub.gif

Mergaitės Klaipėdietės dekupažuotojos

Gal kas norėtų susiburti ir padekupažuoti kartu, nes man daiktų kaupias, o laiko kažin kodėl neatsiranda. Norėtūs pačiai nugaražinti, bet va nieks per rietus nesuduoda, bijau taip ir stovės metelius kitus doh.gif
Ką manot?
Atsakyti
Mielai padekupažuočiau kartu laugh.gif tik gaila, kad ne Klaipėdoj esu sad.gifO gal Vilniuj susiburtumėm, juk apsilankai laiks nuo laiko.. smile.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu klausima.
Su kuo reikia nerinuka klijuoti, kad nesimatytu jog jis klijuots, nepagelstu ir panasiai. Su kokiais klijais? 4u.gif Taip pat ir silkine juostele?
Ar su paparastais klijuojate- lipalu, ar su kokiais kitais?
Atsakyti