Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

Lachnese, tavo dezele labai puiki wub.gif
Ir visu kitu darbeliai labai grazus thumbup.gif

As savo dukrytei nudekupazinau lovyte. Buvo sviesaus medzio tarybiniu laiku lovyte. Tai truputi norejosi padailinti, ir kad merdzinai butu linksmiau biggrin.gif

Stai mano darbelis.
http://images35.fotk...IMG_2396-vi.jpg
Atsakyti
reida kokia graži lovytė wub.gif wub.gif wub.gif tai šauniai padirbėjai, geriau už naują thumbup.gif thumbup.gif
O ko mažoji princesė nepatenkinta g.gif tokią lovytę mama jai padarė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2008 05 27, 15:15)
reida kokia graži lovytė  wub.gif  wub.gif  wub.gif  tai šauniai padirbėjai, geriau už naują  thumbup.gif  thumbup.gif
O ko mažoji princesė nepatenkinta  g.gif  tokią lovytę mama jai padarė  mirksiukas.gif

Aciu. kad mano mazoji princese, paskutiniumetu niekuo nepatenkinta doh.gif
Atsakyti
kokia faina lovyte thumbup.gif man irgi norejosi patobulinti sena lovyte, bet tada dar nezinojau apie dekupaza g.gif o dabar kazkaip net nezinau... kur vaikui miegoti kol dekoruociau...
Atsakyti
sveikos, jungiuosi ir as prie jusu ax.gif jau antras menuo skaitau temas apie dekupaza, bet buvau sau pazadejusi kol nebaigsiu mokslu nesiimt dekupazo, ir teisingai padariau, nes dabar kai pabandziau, tai itrauke mane kaip liunas doh.gif
na ir iskart su klausimais ax.gif dar ne visas senas temas perskaiciau, bet iskilo skubus klausimas - ar galiu su vienkomponenciu sendinta vazona lakuot ant virsaus? noretusi nulakuot, manau butu graziau, bet bijau , kad dazai nenueitu
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif labai susidomėjau dekupažu wub.gif norėčiau išbandyti sendinimą , bet nežinau kokią priemonę geriausiai pirkti , todėl noriu paprašyti Jūsų pagalbos ax.gif KAip manot kuris iš šių yra geriausias pirmiems bandymams? Ir per kiek laiko maždaug pristato prekes iš to puslapio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bulbul @ 2008 05 27, 17:48)
ar galiu su vienkomponenciu sendinta vazona lakuot ant virsaus? noretusi nulakuot, manau butu graziau, bet bijau , kad dazai nenueitu

galit neatsakyti, jau radau 4 temoj kad galima
Atsakyti
QUOTE(bulbul @ 2008 05 27, 20:19)
galit neatsakyti, jau radau 4 temoj kad galima

šiaip tai ką bedarytum (sendintum ar ne, dažytum ar ne), po servetėlių ar dekupažinio popieriaus užklijavimo visuomet yra lakuojamas darbelis. Lakuojama tam, kad darbelis būtų ilgalaikis, ne taip greitai būtų pažeidžiamas ir t.t. Ir kad ne taip jaustųsi užklijuotas motyvas braukiant ranka per darbelį 4u.gif
Atsakyti
aciu Justess22 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wyšnia @ 2008 05 27, 20:04)
Labas vakaras  4u.gif labai susidomėjau dekupažu wub.gif  norėčiau išbandyti sendinimą , bet nežinau kokią priemonę geriausiai pirkti , todėl noriu paprašyti Jūsų pagalbos  ax.gif  KAip manot kuris iš šių yra geriausias pirmiems bandymams? Ir per kiek laiko maždaug pristato prekes iš to puslapio?  smile.gif

as kaip pradininke, tai pradejau nuo sito:dvikomponentis
ir sito: vienkomponentis
atsiuncia per 5 dienas atrodo 4u.gif
Atsakyti
As ir prasausi i jusu kompanija smile.gif Esu dar tik pradedanti, labai noreciau pabandyti ant kokio nors butelio.Turiu dvieju zingsniu tas sendinimo priemones, tik nelabai zinau kokia tvarka viska sudelioti.Labai prasau konsultacijos 000189.gif nuo kokio sluoksnio pradeti ir kokia eile viska padaryti, ar is pradziu padengti spalva ar kaip....... g.gif fool.gif
Atsakyti
Sveikutės, bye1.gif

Šimtas metų kaip nesirodžiau, bet darbeliai juda - vis tas laiko trūkumas atėjus šiltiems orams, o ir mažoji baisiai reikli dėmesiui doh.gif , tas dekupažui lieka labaaiii mažai laiko verysad.gif
Šiandien "ant greičio" su drauge padarėm stalviršį, kartu ir pamokiau, su kuo valgomas tas dekupažas, ir štai kas gavosi rolleyes.gif :

1. ji norėjo sendinto stalviršio ir trūk plyš užsinorėjo laumžirgį ant jo nutupdyti blink.gif o į draugiją dar ir rėmelį padarėm bigsmile.gif
2. dažyta tamsesne spalvyte (alia švelniai murzina žalsva), prasiėjom su vašku šiek tiek, ant viršaus riebų sluoksnį baltų dažų ir kai išdžiuvo, pasidarbavom su švitriniu.. smile.gif Vieną kampeliuką padarėm su Crackle, dėl įdomumo mirksiukas.gif

Taigi, laukiam jūsų toolllliiiii pažengusiųjų teismo blush2.gif

P.S. o visų darbeliai tiesiog karsta.gif

! 
Dėl perdidelio nuotraukų formato, kuris iškraipo forumo langą, nuotraukos buvo pašalintos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 gegužės 2008 - 22:59