Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

QUOTE(ItaBita @ 2008 05 26, 20:21)
zinok yra tikrai yra, bo pati siandiena buvau senukuose ir valanda stovejau, ir taip ir neisirinkau, nes kazkokia nesamone, arba as durna arba jie smile.gif
bo prideda daug flakoneliu su dazais purskiamais, tame tarpe ir akriliniais, bet nera ant ju purkstuku  doh.gif  doh.gif
ar juos reikia atskirai pirkti ar kaip, tai ir nesupratau, todel isejau be nieko  doh.gif  doh.gif

mano brolis Grafiti dazus daznai perka flakoneliuose, tai zinau, kad reikia paprasyti tu purkstuku, nes nuima atseit kad nevoktu.
Atsakyti
ak tai stai kame cia gudrybe doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
dekui ax.gif , rytoj jau gudri busiu mirksiukas.gif
Atsakyti
IF... kokis grozis, man toks is dinozauru laiku ir dar boruzes geltonos, nu super seseliai ir viskas viename fantastika wub.gif
Ieva-Pieva dailiai tobulejam thumbup.gif
Lachesė akriliniu purskiamu tikrai yra kaip ir purskiamo akrilinio lako, tik kvapas tai blink.gif niu ne darbui kambaryje cool.gif
o tiu pabandyk dar purškti su oro kompresorium ir laka mirksiukas.gif nors gal jau ir pabandei ka as cia biggrin.gif
o tas paveiksliuko virsus tokie dryziukai matosi cia kas toks piesinukas g.gif lens.gif oi zabala esu blink.gif
tai ir dar bus vaizdu thumbup.gif
Atsakyti
ten nušvitrinta smile.gif visko radau seniuose smile.gif tik teko juos spausti į kampą smile.gif
Atsakyti
Ieva-Pieva, gaivu, žaisminga, švelnu, saldu 4u.gif

jurajums, puikus pirmas blynas, net nepanašus į pirmą...Štai ką reiškia susipažinti su tema bigsmile.gif Ir idėja puiki wub.gif
Man tik užrašo norėtųsi kitokio...ne baltam fone ir būtinai ranka rašyto...Tačiau tai jau - skonio reikalas ax.gif
O pakabos - aukštasis pilotažas 4u.gif
Nors IF...pastebėjo, kad rusvoji pakaba neryški, neišsiskiriančiu piešiniu, man ji būtent tuo ir patinka (vėlgi skonio reikalas mirksiukas.gif )

Lachese, kokia miegiliška Miegilė wub.gif Beje, toj princesių kompanijoj dar ne vienas katuko įkvėptos technikos vertas charakteris mirksiukas.gif

Kaip smagu, kai tiek daug kepėjų 4u.gif
Kas pirmuosius blynus, kas antruosius su žydrais taškeliais, kas stiklinius... mirksiukas.gif

Atsakyti
ačiū aciuks.gif
ryt pasiimsiu servetėles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 05 25, 22:03)
Pasirodysiu su savo paskutiniu darbeliu  ax.gif
user posted image

Nu puiku thumbup.gif labai gražu ir šešėliai taip gražiai atrodo. Man sunkiai su tais šešėliais. Gerai padirbėta thumbup.gif

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 05 26, 13:26)
antras blynas
user posted image

user posted image

Labai gražu thumbup.gif , mano mažoji pamačius tokių užsimanytų doh.gif thumbup.gif

QUOTE(jurajums @ 2008 05 26, 16:19)
Sveikos, merginos,

ir as uzsikreciau dekupazo manija smile.gif perskaciau beveik viska, kas apie ji parasyta ir isbandziau praktiskai. Noriu parodyti savo pirmus blynus smile.gif

Cia pats pirmiausias blynas - susipazinimui su medziagomis ir technika:
Fotki

O cia jau, manau, truputi geraiu  biggrin.gif :
Fotki
Fotki

Idomu isgirsti, ka manote.

Aš manau kad kaip pirmi blynai tikrai pavykę (neprisvilo). Taip ir toliau . Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 26 gegužės 2008 - 22:50
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 26, 20:04)
šviestas paveiksliukas iš princesių knygos.
Pristatau "Miegilę"

kas čia kitaip ? ogi tai,kad dažai ant krakliaus ne tepti,o purškti su oro kompresorium, labai dailiai skyla thumbup.gif

Lachesė labai idomi dezute wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vignola: 26 gegužės 2008 - 22:59
Čia mano šiokia tokia teplionė (bandžiau žiūrėti kaip gausis ant plastikinės dėžutė)
user posted image

Dar draugė prašė padaryti vazonėlį tai va toks gavos blush2.gif
Man atrodo kad jam kažko trūksta bet per daug primarginti nenorėjau tai nežinau laukiu jūsų komentarų blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 05 25, 21:03)
Pasirodysiu su savo paskutiniu darbeliu  ax.gif

Fantastiška raktinė 4u.gif

QUOTE(ItaBita @ 2008 05 26, 19:21)
zinok yra tikrai yra, bo pati siandiena buvau senukuose ir valanda stovejau, ir taip ir neisirinkau, nes kazkokia nesamone, arba as durna arba jie smile.gif
bo prideda daug flakoneliu su dazais purskiamais, tame tarpe ir akriliniais, bet nera ant ju purkstuku  doh.gif  doh.gif
ar juos reikia atskirai pirkti ar kaip, tai ir nesupratau, todel isejau be nieko  doh.gif  doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif doh.gif jau prisijuokiau doh.gif tongue.gif thumbup.gif taigi sienų paišytojai grafitistai juos labai vagia, todėl ir nuima purkštukus ax.gif

QUOTE(Lachesė @ 2008 05 26, 20:04)
šviestas paveiksliukas iš princesių knygos.
Pristatau "Miegilę"

Gražu... drinks_cheers.gif

QUOTE(pukučiai @ 2008 05 27, 00:19)
Dar draugė prašė padaryti vazonėlį tai va toks gavos blush2.gif
Man atrodo kad jam kažko trūksta bet per daug primarginti nenorėjau tai nežinau laukiu jūsų komentarų  blush2.gif

Labai dailus vazonėlis, apačioj viskas tvarkoj, o va ant kraštelio kažko trūksta... g.gif man tai gražiai žiūrėtųsi koks užrašas - pvz., lotyniskas pavadinimas šitų plukių - užrašytas ranka arba išspausdintas gražiu šriftu... ax.gif tik labai švelnia spalvele...
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 05 27, 10:56)
Fantastiška raktinė  4u.gif
biggrin.gif  biggrin.gif  doh.gif  jau prisijuokiau  doh.gif  tongue.gif  thumbup.gif  taigi sienų paišytojai grafitistai juos labai vagia, todėl ir nuima purkštukus  ax.gif
Gražu...  drinks_cheers.gif
Labai dailus vazonėlis, apačioj viskas tvarkoj, o va ant kraštelio kažko trūksta...  g.gif  man tai gražiai žiūrėtųsi koks užrašas - pvz., lotyniskas pavadinimas šitų plukių - užrašytas ranka arba išspausdintas gražiu šriftu...  ax.gif tik labai švelnia spalvele...

Ačiū. 4u.gif O gera mintis apie užrašymą taip ir padarysiu. Dailiau atrodytu jei atspauzdinčiau bet neturiu su kuo musu lazerisnis spauzdintuvas darbe ir dar nespalvotas. doh.gif doh.gif doh.gif O nami kasetes reikia keist. Ot dilema o ranka nesigaus dailiai užrašyti. doh.gif doh.gif . Na ką nors pribursiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 26, 19:06)
būčiau dėkinga, jeigu kažks pasakytų, ar yra akrilinių purškiamų dažų, man atrodo,kad mačiau senukuose, bet vartant katalogą nerandu.

Yra purskiamu alkidiniu baltu pati pirkau bet jie turbut kaip akriliniai nes juk vandens pagrindu irgi eina
Atsakyti