Sveikos, merginos,
ir as uzsikreciau dekupazo manija perskaciau beveik viska, kas apie ji parasyta ir isbandziau praktiskai. Noriu parodyti savo pirmus blynus
Cia pats pirmiausias blynas - susipazinimui su medziagomis ir technika:
Fotki
O cia jau, manau, truputi geraiu :
Fotki
Fotki
Idomu isgirsti, ka manote.
Aš dar mažai ką suprantu, pati padariau tik keletą darbelių, bet man labai labai gražu
QUOTE(jurajums @ 2008 05 26, 16:19)
Idomu isgirsti, ka manote.
Manom (bent jau aš ), kad labai gerai . Pirmi darbeliai o tokie kokybiški . Man labai pakaba gėlėta patiko skoninga, malonu akiai. Kuo segtuvas klijuotas taip lygiai padengtas
QUOTE(Štai @ 2008 05 26, 14:25)
Aš dar mažai ką suprantu, pati padariau tik keletą darbelių, bet man labai labai gražu
Aciu.
QUOTE(~ella~ @ 2008 05 26, 14:44)
Manom (bent jau aš ), kad labai gerai . Pirmi darbeliai o tokie kokybiški . Man labai pakaba gėlėta patiko skoninga, malonu akiai. Kuo segtuvas klijuotas taip lygiai padengtas
Aciu, labai malonu tai girdeti O segtuvas klijuotas istisine servetele.Ten vietom truputi susiraukslejo , bet padengus laku, man net grazu tarsi taip turetu buti.
Ieva-Pieva - tobulėjat, tobulėjat Jau visai neblogai
Jurajums - gražu , gal paskutinioji pakabėlė man šiek tiek užkliuvo, per daug fonas su motyvu susilieja, labai jau neryšku. Bet šiaip tai gražu
Mijaka, net nežinau ką ir patart, Lietuvoj asortimentas jau nėr toks skurdus, kaip prieš porą metų Gal šiaip kokių servetėlių, deco popieriaus (na kad ir su mumis galėtum pasidalinti )
White tea,
Jurajums - gražu , gal paskutinioji pakabėlė man šiek tiek užkliuvo, per daug fonas su motyvu susilieja, labai jau neryšku. Bet šiaip tai gražu
Mijaka, net nežinau ką ir patart, Lietuvoj asortimentas jau nėr toks skurdus, kaip prieš porą metų Gal šiaip kokių servetėlių, deco popieriaus (na kad ir su mumis galėtum pasidalinti )
White tea,
būčiau dėkinga, jeigu kažks pasakytų, ar yra akrilinių purškiamų dažų, man atrodo,kad mačiau senukuose, bet vartant katalogą nerandu.
zinok yra tikrai yra, bo pati siandiena buvau senukuose ir valanda stovejau, ir taip ir neisirinkau, nes kazkokia nesamone, arba as durna arba jie
bo prideda daug flakoneliu su dazais purskiamais, tame tarpe ir akriliniais, bet nera ant ju purkstuku
ar juos reikia atskirai pirkti ar kaip, tai ir nesupratau, todel isejau be nieko
bo prideda daug flakoneliu su dazais purskiamais, tame tarpe ir akriliniais, bet nera ant ju purkstuku
ar juos reikia atskirai pirkti ar kaip, tai ir nesupratau, todel isejau be nieko
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 26, 18:06)
būčiau dėkinga, jeigu kažks pasakytų, ar yra akrilinių purškiamų dažų, man atrodo,kad mačiau senukuose, bet vartant katalogą nerandu.
teko matyti
viskas eisu, ir aš ten paišlaidauti, nes negaliu kataloge rasti, DĖKOJU UŽ ATSAKYMUS
Raktinė labai patiko, ir jurajums baisiai gražu, ir Ieva - Pieva tikrai gražiai dirba
Šiaip tai man dažniausiai beveik visi darbai patinka. Na būna vienas kitas nelabai, bet tokių tikrai nedaug
Šiaip tai man dažniausiai beveik visi darbai patinka. Na būna vienas kitas nelabai, bet tokių tikrai nedaug
šviestas paveiksliukas iš princesių knygos.
Pristatau "Miegilę"
kas čia kitaip ? ogi tai,kad dažai ant krakliaus ne tepti,o purškti su oro kompresorium, labai dailiai skyla
jokių meninių siekių čia nebuvo,tiesiog technika.
Klijuota su stiklo mediumu , eisiu kepti, ir po to dar kai ką parodysiu,po kepimo.
Pristatau "Miegilę"
kas čia kitaip ? ogi tai,kad dažai ant krakliaus ne tepti,o purškti su oro kompresorium, labai dailiai skyla
jokių meninių siekių čia nebuvo,tiesiog technika.
Klijuota su stiklo mediumu , eisiu kepti, ir po to dar kai ką parodysiu,po kepimo.
pala pala
kaip tai kepti?
kaip tu kepsi su visais krakliais dazias ir t.t
o nieko tokio galima kepti su viskuom?
as galvojau, kad jei naudoji stiklo mediuma tai jau daugiau nieko negalima naudoti, bo kepti reikia
turbut neatidziai skaiciau, einu pernauja paskaitysiu apie dekupaza ant stiklo
kaip tai kepti?
kaip tu kepsi su visais krakliais dazias ir t.t
o nieko tokio galima kepti su viskuom?
as galvojau, kad jei naudoji stiklo mediuma tai jau daugiau nieko negalima naudoti, bo kepti reikia
turbut neatidziai skaiciau, einu pernauja paskaitysiu apie dekupaza ant stiklo