Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

QUOTE(vazaza @ 2008 05 25, 19:59)
*coliukeee* noriu patarti, jog norint, kad aplikacija nebūtų raukšlėta, reikią klijų ir vandens mišinį tepti nuo paveikslėlio centro į pavekslėlio karaštus. Taip beveik niekada neatsiranta raukšlių.

tai kad as butent taip ir darau blush2.gif as galvoju, gal per daug slapiai as jas ten tiurlinu g.gif gal reik sausiau... va viena dezute dariau taip beveik apysausiai tai gavos liuks thumbup.gif pati savim patenkinta.
o gal cia del to, kad tos batu dezutes slidzios g.gif
nu as optimiste, ismoksiu, niekas negime mokedamas 4u.gif
Atsakyti
Pasirodysiu su savo paskutiniu darbeliu ax.gif
user posted image
Atsakyti
IF labai idomus darbas bigsmile.gif
O cia dekupazinis popierius panaudotas?
Atsakyti
QUOTE(vignola @ 2008 05 25, 21:11)
IF labai idomus darbas bigsmile.gif
O cia dekupazinis popierius panaudotas?

ir man thumbup.gif nejau tu cia karpaisi tuos motyvus g.gif
Atsakyti
IF.. labai grazu smile.gif
tik vat ir man kazkaip reikia ismokti tuos seselius daryti, siaubas kaip man sudetinga tas seseliavimas, o jis oij kiek daug grazumo priduoda.

Liuks padirbejai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
reik man biškį tašiukų padėliot žydrų, o pigmento neturiu mėlyno. kažin jei guašo porą lašų į baltus akrilinius dažus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 05 25, 21:52)
reik man biškį tašiukų padėliot žydrų, o pigmento neturiu mėlyno. kažin jei guašo porą lašų į baltus akrilinius dažus?  unsure.gif

As irgi taip darau,kol mokausi,naudoju guasa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 25, 16:47)
o man issikarpyt motyva labai sunku

man kartais net sprandą paskausta nuo įtampos kai karpau smulkius motyvus smile.gif bet rezultatas thumbup.gif
QUOTE(jbs @ 2008 05 25, 17:12)
O Tu bent klausimą skaitei? Konkrečiau nebūna  cool.gif Ačiū.
Nepagalvojau, kad su analfabetais (-ėmis) bendrauju  doh.gif

na sorry, tavo klausimas būtų konkretus, jeigu nebūtum prirašius apie tai kad perbrangu akriliniais. Norėjom tik padėt ir paaiškint, kad klysti, kad nesikankintum su aliejiniais. Bet jei tau tai niekas, tai ok mirksiukas.gif
QUOTE(Kotita @ 2008 05 25, 19:37)
ar geras pagrindas butu folija?  mastau.gif

ta prasme ant folijos nori servetėlę klijuot ? o kur tokią foliją naudotum ? teoriškai viskas įmanoma tikrliausiai, bet nelabai įsivaizduoju rezultato mastau.gif
QUOTE(IF... @ 2008 05 25, 20:03)
Pasirodysiu su savo paskutiniu darbeliu  ax.gif

blink.gif blink.gif blink.gif net šiurpuliukai perbėgo kai pamačiau blink.gif
ko gero tai pats gražiausias mano matytas dekoruotas daiktas paskutiniu metu wub.gif wub.gif wub.gif
iš kur toks driežas ? wub.gif
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 05 25, 20:52)
reik man biškį tašiukų padėliot žydrų, o pigmento neturiu mėlyno. kažin jei guašo porą lašų į baltus akrilinius dažus?  unsure.gif

tiks guašas thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui už pagyrimus, paglostėt mano savimeilę ax.gif
Naudojau dviejų rūšių serveteles, gebenių nesivarginau karpyti, tiesiog išplėšiau - žinojau kad šėšeliuosiu, tuomet ir pasislepia viskas kas nereikia blush2.gif Beja spalvos tai šiek tiek švelnesnės, va dar viena nuotrauka ČIA
O šešėliams tai beveik visa diena skirta doh.gif Ne taip jau lengva su jais - piešta užpiešta, kol galiausiai daugmaž tai ko reikia (ir tai ne idealu )

Čia buvo klausimas dėl guašo, tai su juo labai atsargiai - dažnai lakuojant kai darbelis gauna daugiau "drėgmės" guašas mėgsta lietis ir galit gaut netikėtą rezultatą blink.gif

Mijaka servetele užmačiau čia, ir kaip didelė driežų mylėtoja neatsilaikiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 25 gegužės 2008 - 22:01
užtaškavau su guašu, ryt parodysiu antrą blynuką doh.gif
Papildyta:
IF, nerealiai atrodo kūrinys. o kokia jo paskirtis? blush2.gif
Atsakyti
noriu padengti folija pavirsiu, o tada banyti daryti sita grozi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 25, 15:00)
noriu paklaust: va dabar sitas rauksleles ar galiu su svytriniu popierium pasveist? labai nesusidraskys taip sveiciant?  4u.gif

*coliukeee*, dar be Tavo klausimo norėjau parašyti apie vieną eksperimentą, tačiau pamaniau, kad gal niekam nebus įdomu, o štai Tu apie tai paklausei...
Užkrėčiau savo mamą dekupažu, ji dekoravo pakabą ir paliko pas mane užbaigimui kitąkart, nes pati priemonių dar neturi, užklijavusi servetėlių fragmentus...Daug raukšlelių, iškilių motyvų kraštų. Kai gerai išdžiūvo mediumas, ėmiau ir pašveičiau labai smulkiu švitriniu ir vos vos spausdama, tiesiog tik pirštų svoriu...Nesitikėjau tokio gero rezultato...Vadinasi, galima labai švelniai pašveisti, tik šveičiant reikia nepažeisti piešinio, nes tai išryškės lakuojant... Po dviejų - trijų lako sluoksnių - dar pašveisti.
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 25, 15:00)
o cia batu dezeles dangtis, cia tai jau itariu rauksliu neislyginsiu  doh.gif
nu kaip ismokt kad ju nebutu  g.gif

Pastebėjau dar vieną faktorių...Tam, kad servetėlė, ją klojant, lygiai klotųsi, reikia, kad paviršius būtų pakankamai slidus, t.y. medis gruntuotas, popierius - taip pat. Kitu atveju klijuojamas motyvas paprasčiausiai neslysta...net jei, kaip čia buvo minėta, labai šlapiai tai daryti.

Tokia mano patirtis, kuri nepretenduoja į taisyklę ir, gali būti, kad jau daug kartų čia apie tai kalbėta ax.gif

IF..., Tavoji raktinė wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti