Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

QUOTE(agente009 @ 2008 05 24, 15:43)
Galėt tai galima, esu taip padariusi netyčia...  biggrin.gif tik skeldėjimas ir bus nei Antik, nei Sotille - toks mišrūnas hibridas  lotuliukas.gif (jei įdomu, pažiūrėk iš arčiau mano albume obuolinę - ten tas hibridėlis  ax.gif  )

Pasiziurejau ir as tavo darbelius. MAN JIE LABAI PATIKO smile.gif jokiu nuciulptu saldybiu, labai originaliai padarytos netgi tos pacios dezutes. As net sugalvojau pasivogti kai kurias detales blush2.gif
Atsakyti
palikau teptukus neišplovus ir jis pridžiūvo doh.gif su kuo valyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 05 24, 20:32)
O aliejiniais pigiau???  blink.gif  blink.gif  blink.gif  :blink
Akrilinių litras kainuoja ~25lt (geros kokybės, prastesnės yra ir pigiau)

Akriliniu dazu 10 spalvu rinkinys (tikrai jame nera jokio litro, anei puslitrio) kainuoja 63 Lt. Bet aciu uz nieka.
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 05 25, 08:27)
palikau teptukus neišplovus ir jis pridžiūvo  doh.gif  su kuo valyt?  blush2.gif

išmesk hihihi.gif
QUOTE(jbs @ 2008 05 25, 12:37)
Akriliniu dazu 10 spalvu rinkinys (tikrai jame nera jokio litro, anei puslitrio) kainuoja 63 Lt. Bet aciu uz nieka.

niekas nesiūlo tais dažais dažyt. Akrilinius dažus perkam statybinių medžiagų parduotuvėse. Jie balti, todėl reikia įmaišyti pigmento (irgi statyb. parduotuvėse būna) ir tokiai dažais dengiame daiktą. O tie rinkinukai, apie kuriuos tu sakai, skirti papaišymams, šešėliavimui ir pan.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 05 25, 13:37)

Ačiū už nieką? lotuliukas.gif Kalbantapie akrilinius dažus senukuose litras kainuojgeresnių apie 20lt. Tada perkate norimos spalvos pigmentą kuris kainuoja iki 10lt ir viskas, kam tie rinkiniai po 63lt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DarkMind: 25 gegužės 2008 - 12:47
QUOTE(jbs @ 2008 05 25, 12:37)

Čia tie akriliniai dažai, kur senukuose perkami? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 05 25, 12:45)
Čia tie akriliniai dažai, kur senukuose perkami?  g.gif

Cia tie, kur Maximoj perkami cool.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2008 05 25, 12:45)
Ačiū už nieką?  lotuliukas.gif 

Nematau čia nieko linksmo. Paklausiau žinovių, ar nepadaryčiau gamybinės klaidos, panaudodama aliejinius dažus vietoj akrilinių. Ir ką gavau? Finansinę analizę doh.gif Tai ir dėkoju už nieką. Juk atsakymo į savo klausimą negavau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 25 gegužės 2008 - 13:16
jbs, tai kad tikriausiai nėra čia tokių, kurie ant aliejinių dažų pagrindo darytų dekupažą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 05 25, 13:34)
jbs, tai kad tikriausiai nėra čia tokių, kurie ant aliejinių dažų pagrindo darytų dekupažą doh.gif

Aš tik tiek ir norėjau sužinoti notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 05 25, 14:53)
Aš tik tiek ir norėjau sužinoti  notworthy.gif

jbs, tai kad tikriausiai nėra čia tokių, kurie ant aliejinių dažų pagrindo darytų dekupažą 

bet galima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 25 gegužės 2008 - 13:56
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 05 25, 13:55)
bet galima  smile.gif

Tai darbo nesugadinčiau, panaudodama aliejinius vietoj akrilinių?
Atsakyti