Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

dieve, norėjau parašyti,kad tu esi SUPER MAMA ,o man gražus... gyvas... nenulaižytas per daug.
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2008 05 23, 21:03)
Niu gal nelabai super, bet savom rankom savo vaikui wub.gif

O tu, Ievuže, ko čigoniškos serijos netęsi mirksiukas.gif

tęsiu, niekaip pakabos normaliai nenudažau doh.gif
Atsakyti
sveikutes turiu toki klausimeli
ar galima maisyti sendinimo mediumus na ta prasme man liko "Antik 1" o antras pasibaige ir "Sottile 2", tai toks klausimas at skirtingu firmu mediumai duos reikiama efekta ar visdelto ne? gal kuri nors yra paeksperimentinusi?
Atsakyti
kiek kartų dažot dėžutes, pakabas? ar galima dažus pašlifuoti? dažau pakabą, bet dažai nelygiai dengiasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 05 24, 12:36)
ar galima maisyti sendinimo mediumus na ta prasme man liko "Antik 1" o antras pasibaige ir "Sottile 2", tai toks klausimas at skirtingu firmu mediumai duos reikiama efekta ar visdelto ne? gal kuri nors yra paeksperimentinusi?

Galėt tai galima, esu taip padariusi netyčia... biggrin.gif tik skeldėjimas ir bus nei Antik, nei Sotille - toks mišrūnas hibridas lotuliukas.gif (jei įdomu, pažiūrėk iš arčiau mano albume obuolinę - ten tas hibridėlis ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 05 24, 12:36)

Nieks nedraudžia paeksperimentuoti, būtų labai įdomu, pamėgink ir su mumis pasidalink bigsmile.gif
Šiaip anrtik'as yra vandens pagrindu, o sottile yra aliejiniu, tai net nežinau kas iš to išeis??? g.gif

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 05 24, 13:57)
kiek kartų dažot dėžutes, pakabas? ar galima dažus pašlifuoti? dažau pakabą, bet dažai nelygiai dengiasi  verysad.gif

prieš dažant pakabą (ypač jei ji lakuota) reik pašiaušt su švitriniu, dažus reikia dengt nestorai, leist nudžiūt ir vėl padengt. Dažus tept galima ne tik teptuku, galima naudot kempinėlę, ar storesnį poroloną.
Dar gal tavo dažai skystoki, tai tuomet reikės dengt kelis sykius, tik kiekvienakart reik leist nudžiūt mirksiukas.gif
Atsakyti
tai va neiskenciau ir bandau smile.gif laukiu kol isdzius ir parodysiu smile.gif

siaip smalsu, gal tokiu budu kazka galima naujo gauti smile.gif
agente009 tikrai kazkaip idomiai gavosi, ziuresiu kas man gausis smile.gif
Atsakyti
na va isdziuvo smile.gif
bet siaip tai nelabai koks rezultatas, kai itryniau dazais tai sugadinau.
o siaip itrukimai labai pavirsutiniai, negilus, nera tokio grazaus voratinklio sad.gif
na zodziu nera pats geriausais budas maisyti, itrukti itruksta, bet nelabai graziai ir negausiai g.gif g.gif
na bent antikas1 su sottile 2 man nelabai schmoll.gif
user posted image

Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Prisipazinsiu - neskaiciau visu temu, todel atsiprasau, jei klausimas kartosis. Man idomu, ar atnaujinant dekupazu medinius baldus butina dazyti akriliniais ar vis tik galima ir aliejiniais dazais. Labai jau nepigiai kainuotu padengti komoda akriliniais dazais blush2.gif
Atsakyti
O aliejiniais pigiau??? blink.gif blink.gif blink.gif :blink
Akrilinių litras kainuoja ~25lt (geros kokybės, prastesnės yra ir pigiau)

ItaBita, dėkui už eksperimentą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 24 gegužės 2008 - 20:37
Skaldžiau su dvikomponenčiu (applicraft). Man visai nesuskilinėjo, na tik keliose vietose yra visai mažuliukai ir neryškūs suskeldėjimai... Įtariu, kad arba per plonai užtepiau, arba 2tro komponento buteliuko prieš tepant nesuplakiau (pastebėjau, kad tokios nuosėdos susidaro pastovėjus). Ar galiu ant ką tik nudžiūvusio darbelio dar kartą tepti to 2tro komponento? Gal tada suskeldės? Ar tik viską sugadinsiu? verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 23, 21:43)
tavo kraklius yra labai geras smile.gif pati dirbu su tuo smile.gif  tai daugiausiai krakliai yra vandeniniai-akriliniai, tai reišlkia,kad tepuką gali išplauti vandeniu, tačiau yra toks sunkaus charakterio kraklius iš "lefranc & bourgeois" tai teptukus ar rankas reikia valyti vait spiritu, tačiau grįžtant prie tavojo krakliaus, tai jis skirtas po to trinti tik su aliejiniais dažais ir tikrai netiks joks akrilas, jokia porporina, patina irgi ne itin efektingai atrodo, tad ramiai pirk aliejinių kokių reikia spalvų ir nesuk galvos dl kitų priemonių, turėsi puikius darbus. Ir dar kas man patinka jis džiūsta gan greitai , tai pliusas smile.gif

Ačiū, Lachese labai 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na neskūpink smile.gif tikrai turėtų gautis, reikia tepti tiek,kad slystų bet nevarvėtų smile.gif pasimėgink ant ko nors blogo, kad darbelio nebūtų gaila, tą kraklių gali nuvalyti su vandeniu sudrėkintu skuduriuku, tik atsargiai nepratink servetėlės ir savo darbo. TADA TEPK IŠ NAUJO smile.gif
Atsakyti