Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

QUOTE(vazaza @ 2008 05 23, 17:08)
Dezutę nutrink su švitriniu.

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
o tai is decomania.it galima uzsisakyti, kad atsiustu? g.gif
Atsakyti
perskaičiau, kad kaikurios iš jūsų dekupažina ant stiklo, tai norėjau sužinoti kaip tą reikia daryti? Ar čia viskas vyksta taip pat kaip ant medinių dėžučiu? ax.gif
Atsakyti
kornelija.k, decomania produkcija prekiauja Kaune Valančiaus g. tekstilininkų galerija "Balta"
Atsakyti
Čia toks mažas darbukas sūniukui. Nieko ypatingo, bet vaikas buvo labai laimingas wub.gif
http://picasaweb.goo...643426022428242

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivaj: 23 gegužės 2008 - 20:45
QUOTE(Štai @ 2008 05 23, 16:06)
Sveikos,

Ir aš baisiausiai susirgau.. Nepagydomai.. Na, bent jau dabar taip atrodo  biggrin.gif

Padėkit, prašau, visai susimaišiau tarp tų sendinimo produktų. Turiu dvikomponentį kraklių (applicraft atrodo). Kaip suprantu jis yra akrilinis. Ant bonkutės parašyta, kad įtrūkimus reikia įtrinti aliejiniais dažais.
Tai va, vakar buvau Artmanijos parduotuvėj, ir ten man aiškino, kad jeigu kraklius akrilinis, tai ir įtrūkimus reikia įtrinti akriliniais dažais; jei pagamintas aliejiniu pagrindu, tada ir įtrūkimai turi būti įtrinami aliejiniais dažais.
Tai aš ir nesuprantu, ar ant bonkutės klaidingai parašyta, ar man artmanijoj blogai aiškino...?  doh.gif

Atsiprašau, jei kvailai čia paklausiau.. 4u.gif Bet nieko nesuprantu jau..

tavo kraklius yra labai geras smile.gif pati dirbu su tuo smile.gif tai daugiausiai krakliai yra vandeniniai-akriliniai, tai reišlkia,kad tepuką gali išplauti vandeniu, tačiau yra toks sunkaus charakterio kraklius iš "lefranc & bourgeois" tai teptukus ar rankas reikia valyti vait spiritu, tačiau grįžtant prie tavojo krakliaus, tai jis skirtas po to trinti tik su aliejiniais dažais ir tikrai netiks joks akrilas, jokia porporina, patina irgi ne itin efektingai atrodo, tad ramiai pirk aliejinių kokių reikia spalvų ir nesuk galvos dl kitų priemonių, turėsi puikius darbus. Ir dar kas man patinka jis džiūsta gan greitai , tai pliusas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2008 05 23, 20:41)
Čia toks mažas darbukas sūniukui. Nieko ypatingo, bet vaikas buvo labai laimingas wub.gif
http://picasaweb.goo...643426022428242

super bigsmile.gif
Atsakyti
Niu gal nelabai super, bet savom rankom savo vaikui wub.gif

O tu, Ievuže, ko čigoniškos serijos netęsi mirksiukas.gif
Atsakyti
wub.gif vaivaj, drąsi tu moteris,mane vorai purto,....
Atsakyti
Mane irgi jie purto, ale ko dėl mažojo mylimuko nepadarysi doh.gif
Atsakyti
faktas esu Super Mama, o aš kažkaip pražiopsojau tą reikalą su bambukais, labai dailus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 23, 21:17)
faktas esu Super Mama, o aš kažkaip pražiopsojau tą reikalą su bambukais, labai dailus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nesigyriau šituo, nes man pačiai jis nepatiko. Gyvai matyti daug broko doh.gif blush2.gif
Atsakyti