QUOTE(Štai @ 2008 05 23, 16:06)
Sveikos,
Ir aš baisiausiai susirgau.. Nepagydomai.. Na, bent jau dabar taip atrodo
Padėkit, prašau, visai susimaišiau tarp tų sendinimo produktų. Turiu dvikomponentį kraklių (applicraft atrodo). Kaip suprantu jis yra akrilinis. Ant bonkutės parašyta, kad įtrūkimus reikia įtrinti aliejiniais dažais.
Tai va, vakar buvau Artmanijos parduotuvėj, ir ten man aiškino, kad jeigu kraklius akrilinis, tai ir įtrūkimus reikia įtrinti akriliniais dažais; jei pagamintas aliejiniu pagrindu, tada ir įtrūkimai turi būti įtrinami aliejiniais dažais.
Tai aš ir nesuprantu, ar ant bonkutės klaidingai parašyta, ar man artmanijoj blogai aiškino...?
Atsiprašau, jei kvailai čia paklausiau..
Bet nieko nesuprantu jau..
tavo kraklius yra labai geras
pati dirbu su tuo
tai daugiausiai krakliai yra vandeniniai-akriliniai, tai reišlkia,kad tepuką gali išplauti vandeniu, tačiau yra toks sunkaus charakterio kraklius iš "lefranc & bourgeois" tai teptukus ar rankas reikia valyti vait spiritu, tačiau grįžtant prie tavojo krakliaus, tai jis skirtas po to
trinti tik su aliejiniais dažais ir tikrai netiks joks akrilas, jokia porporina, patina irgi ne itin efektingai atrodo, tad ramiai pirk aliejinių kokių reikia spalvų ir nesuk galvos dl kitų priemonių, turėsi puikius darbus. Ir dar kas man patinka jis džiūsta gan greitai , tai pliusas