Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

QUOTE(Nescafe @ 2008 05 23, 15:14)
O daugiau nelabai kur? :/ Na tai tikriausiai teks is iterneto siustis, kas gi belieka...

o is kur toks nusistatymas. Taigi dar patogiau. Tik atkreipk demesi,kad yra medines ir yra is faneros. As buvau kiek nustebinta, kai gavau is faneros doh.gif
Atsakyti
Dekui labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 05 23, 14:15)
Tik atkreipk demesi,kad yra medines ir yra is faneros. As buvau kiek nustebinta, kai gavau is faneros doh.gif

O jei dar labiau gilintis, tai ir medinės dėžutės pasitaiko iš labai prasto medžio (jos tokios lengvutės tarsi vata ir labai lengvai pažeidžiamos, menkiausias brūkštelėjimas palieka žymes...teko girdėti, o dirbant su mediena ir matyti...yra išvestos greitai augančių medžių veislės...kamieno pjūvyje - centimetro ir daugiau tarpas tarp rievių...mediena - išties tarsi vata, medis užauga per 2 - 3 dešimtmečius...taigi, kartais fanerinė dėžutė gali būti arčiau tiesos už medinę...Gero, tvirto, masyvaus medžio dėžučių yra, tačiau jos brangios ir dažniausiai ne kinietiškos, o italų, vokiečių...
Atsakyti
aurelija ma, aš esu bandžiusi ant stiklo su sitklo mediumu iškart servetėlę perkelti ir tiek. Bet žiūriu tu tokius grožius su buteliais dažydama padarai. Kaip suparatau, pirma pašveiti ir dažai akriliniais dažais, tada klijuoji setrvetėlę ( kuom? skiestu lipalu, stiko mediumu, kt.?), o po to kaip mačiau lakuota ( kuom? - stiklo mediumu ar laku, jei laku tai vandens pagrindu ar ne, o gal purškiamu?) 4u.gif

Beje, vynui labai negerai yra vibracija visokia, tai geriau dekoruoto butelio turinį greičiau sudoroti vacation4.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 05 23, 14:35-->
QUOTE(Kotryna smile.gif @ 2008 05 23, 14:35)
gal kas galetu patarti. Turiu tokia sena dezute kuri yra nulakuota ir noreciau ja dekupazinti, tai noriu paklausti ar man ta laka reikia kaip nors nugramdyti ar ant jo viska daryti?  g.gif

Dezutę nutrink su švitriniu.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2008 05 23, 16:03)
aurelija ma, aš esu bandžiusi ant stiklo su sitklo mediumu iškart servetėlę perkelti ir tiek. Bet žiūriu tu tokius grožius su buteliais dažydama padarai. Kaip suparatau, pirma pašveiti ir dažai akriliniais dažais, tada klijuoji setrvetėlę ( kuom? skiestu lipalu, stiko mediumu, kt.?), o po to kaip mačiau lakuota ( kuom? - stiklo mediumu ar laku, jei laku tai vandens pagrindu ar ne, o gal purškiamu?)  4u.gif
Beje, vynui labai negerai yra vibracija visokia, tai geriau dekoruoto butelio turinį greičiau sudoroti  vacation4.gif

aciukas 4u.gif
tai pirma pasveiciu (normaliai taip), bet pakankamai normaliai, paskiau dazau su akriliniais dazais skirtiems stiklui, o tada jau servetele klijuoju su lipalu skiestu, paprastai nes ant dazu juk mirksiukas.gif ir lakuota su akriliniu pusiau blizgiu laku, ir dar nupurskiau paskutini sluoksni su purskiamu laku mirksiukas.gif
P.S. o tas paskutinis butelys tai lakuotas ne maziau 10 sykiu, norejau paziureti niu kas cia jau gaunas nuo daug sluoksniu lako, bet per mazai muset, kazkur cia rase kad ir 30 sykiu lakuoja, kantrybe truko lakuoti lakuoti ir lakuoti blink.gif geriau butu muset su ne akriliniu laku ir kelis sykius nes pasidengia tai storiau rolleyes.gif
niu kaip ir viska ispasakojau cool.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ir aš baisiausiai susirgau.. Nepagydomai.. Na, bent jau dabar taip atrodo biggrin.gif

Padėkit, prašau, visai susimaišiau tarp tų sendinimo produktų. Turiu dvikomponentį kraklių (applicraft atrodo). Kaip suprantu jis yra akrilinis. Ant bonkutės parašyta, kad įtrūkimus reikia įtrinti aliejiniais dažais.
Tai va, vakar buvau Artmanijos parduotuvėj, ir ten man aiškino, kad jeigu kraklius akrilinis, tai ir įtrūkimus reikia įtrinti akriliniais dažais; jei pagamintas aliejiniu pagrindu, tada ir įtrūkimai turi būti įtrinami aliejiniais dažais.
Tai aš ir nesuprantu, ar ant bonkutės klaidingai parašyta, ar man artmanijoj blogai aiškino...? doh.gif

Atsiprašau, jei kvailai čia paklausiau.. 4u.gif Bet nieko nesuprantu jau..
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 05 22, 21:02)
O aš parodysiu tradicinę pakabą su gėlėmis
user posted image

Labai graži tokia linksma labai
Atsakyti
QUOTE(Štai @ 2008 05 23, 16:06)
Padėkit, prašau, visai susimaišiau tarp tų sendinimo produktų. Turiu dvikomponentį kraklių (applicraft atrodo). Kaip suprantu jis yra akrilinis. Ant bonkutės parašyta, kad įtrūkimus reikia įtrinti aliejiniais dažais.
Atsiprašau, jei kvailai čia paklausiau.. 4u.gif Bet nieko nesuprantu jau..

vadovaukis instrukcija ax.gif
Atsakyti
ačiū , aurelija ma, o tuos akrilinius dažus stiklui tu perki spec. dailės reikmenų parduotuvėj ar galima gauti ir kokiuose Senukuose ? Skaičiau, kad stiklo mediumą sumaišius su akriliniais dažais , gaunasi nenusiplaunantys dažai stiklui. Bet tada labai daug mediumo susinaudotų, o gaila, nes nepigus jis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 05 23, 17:15)
vadovaukis instrukcija  ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2008 05 23, 17:36)
ačiū , aurelija ma, o tuos akrilinius dažus stiklui tu perki spec. dailės reikmenų parduotuvėj ar galima gauti ir kokiuose Senukuose ? Skaičiau, kad stiklo mediumą sumaišius su akriliniais dažais , gaunasi nenusiplaunantys dažai stiklui. Bet tada labai daug mediumo susinaudotų, o gaila, nes nepigus jis  blush2.gif

bi tik macytu mirksiukas.gif smile.gif
galima susimaisyti su stiklo mediumu, o kad pigiau but tai reikia nupurksti viena syki plonai o jei spalva dar prasimusa tada gali dar ant virsaus tepti jau paprastus akrilinius, cia kalbu apie balta jeigu spalva
arba yra akriliniu stiklui, bet net nezinau kur yra pirkti, pramoneje naudojami ax.gif tai jei turi pazystamu tai gali gauti is ten pirkti mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti