Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

QUOTE(Mella @ 2008 05 23, 11:15)
sveikos,
As noreciau ismokti dekupazo, ar reikia eiti i specialius kursus ar tiesiog kazkur aprasyta technika smile.gif Kur vilniuje to galeciau ismokt ir kiek kainuoja?

Nu aš į kursus nėjau, tiesiog skaitau semiuosi informacijos iš supermamų ir craftladies forumo ir bandau eksperimentuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2008 05 23, 13:08)
Nu aš į kursus nėjau, tiesiog skaitau semiuosi informacijos iš supermamų ir craftladies forumo ir bandau eksperimentuoti smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir aš taip pat biggrin.gif visos žinios iš interneto, bet kursai irgi gerai norinčios pabendrauti su bendramintėmis, toms kam nėra laiko internete mirkti ir toms kam nors ir viską persiskaitė visvien neišeina doh.gif
Craftladies forumas geras thumbup.gif labai daug ir suprantamos info apie dekupažą be to ten daug lengviau atsakinėti į klausimus nes viskas suskirstyta potemėm o ir žmonių ne tokia gausybė kaip čia ax.gif

Mella Vilniuje kursus galima surasti per internetinę parduotuvę "Senas Naujas", dar šv. Stepono gatvėje yra klubas "Menas sau" - jie irgi organizuoja užsiėmimus (crafladies forume yra jų reklama )
Atsakyti
Ieva-Pieva netyčia ištryniau AZ zinutę doh.gif Parašyk dar kartą ax.gif
Atsakyti
nepamirškite ir artmanijos smile.gif bei Jūratės "audimo manufaktūros "

o čia mano 3d, toks greitas užmetimas smile.gif

labai buvo įdomu,tai nieko net aplink nedariau. greičiau norėjau užkrakliuoti, labai gražūs dalykai gaunasi smile.gif

user posted image
Atsakyti
Lachese labai gražu wub.gif . Su kuo iškilumai daryti? Su kažkokia spec., mase g.gif
Atsakyti
Ingusia rašė, ji pradininkė tose masėse, tik šioje ar preaitoje temoje, nepamenu, ta masė iš "dekomania" .
grožio, tai ne tiek ir turi būti tiesiog pats principas buvo įdomus ir man patiko thumbup.gif

va radau čia http://www.decomania.../index_eng.html pasta volume smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 23 gegužės 2008 - 11:55
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 23, 11:42)
nepamirškite ir artmanijos smile.gif  bei Jūratės "audimo manufaktūros "

o čia mano 3d, toks greitas užmetimas smile.gif

labai buvo įdomu,tai nieko net aplink nedariau. greičiau norėjau užkrakliuoti, labai gražūs dalykai gaunasi smile.gif

Lachese, labai gražu wub.gif
Atsakyti
gal kas galetu patarti. Turiu tokia sena dezute kuri yra nulakuota ir noreciau ja dekupazinti, tai noriu paklausti ar man ta laka reikia kaip nors nugramdyti ar ant jo viska daryti? g.gif
Atsakyti
Kotryna smile.gif geriau jau nušveisk tą seną laką, ne iki nulio bet vistik pašveisk, kad jau nebūtų paskui netikėtumų ax.gif
Atsakyti
Labai labai prasau atsakykit kas nors kur vilniuje gauti mediniu dezuciu!?!?! Niekur nerandu, o is interneto pirkti nenoriu. Ne jau Vilniuje nera is tiesu niekur ju nera? ;/
Atsakyti
QUOTE(Nescafe @ 2008 05 23, 15:08)
Labai labai prasau atsakykit kas nors kur vilniuje gauti mediniu dezuciu!?!?! Niekur nerandu, o is interneto pirkti nenoriu. Ne jau Vilniuje nera is tiesu niekur ju nera? ;/

pylimo g. artmanijoje yra. bet kainos unsure.gif
Atsakyti
O daugiau nelabai kur? :/ Na tai tikriausiai teks is iterneto siustis, kas gi belieka...
Atsakyti