Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

mano pirmas blynas hihihi.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Lachese labai dekoratyvus stilingas su paslapties nuojauta darbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pavonija puikiai, nuostabiai subtiliai wub.gif
Ieva-Pieva labai neblogas tavo blynas biggrin.gif tik gaila, kad fonas parinktas tokios pat spalvos kaip ir darbelis labai susilieja verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~ella~: 22 gegužės 2008 - 11:28
QUOTE(~ella~ @ 2008 05 22, 11:26)
Ieva-Pieva labai neblogas tavo blynas  biggrin.gif tik gaila, kad fonas parinktas tokios pat spalvos kaip ir darbelis labai susilieja  verysad.gif

čigoniškas mano blynas tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Geras, ot operatyvumas thumbup.gif thumbup.gif na dabar geriau biggrin.gif viskas ryškiau matosi
Gera "čigoniška" pakaba thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai spalvinga wub.gif man labai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

kazkelintas blynas 4u.gif situo patenkinta lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena,
Labai graziai merginos dirbate thumbup.gif
Gal zinote, gal kas Kaune pravestu Dekupazo kursus ? Noreciau ismokt tokio grozio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 22, 13:23)
kazkelintas blynas  4u.gif situo patenkinta  lotuliukas.gif

ir turetum thumbup.gif
Atsakyti

[/quote]
kaune organizuoja...valanciaus 23...tik neaaiksu kaip tos pamokos....bet kiek zinau...treciadieni,ketvirtadieni vakare vyksta... 4u.gif
taip pat puse plus organizuoja... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 22 gegužės 2008 - 16:56
Šiaip tai visą info galima rasti pirmam šios temos poste. Ten surašyti parduotuvių adresai. Tuomet belieka tik nueiti į jų puslapius ir susiieškoti daugiau info apie vykstančius kursus 4u.gif

Gal kitos temos pirmą postą reiktų papildyti informacija apie kursus?

Kaune kursus organizuoja: PusePlus, Rankdarbių idėjos (Daukšos g.20), Vėjų fėja, Tekstilininkų gildija, gal kas ir privačiai moko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 22 gegužės 2008 - 17:44
O aš parodysiu tradicinę pakabą su gėlėmis
user posted image

Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 05 22, 20:02)
O aš parodysiu tradicinę pakabą su gėlėmis
user posted image

Graži smile.gif
Atsakyti
sveikos,
As noreciau ismokti dekupazo, ar reikia eiti i specialius kursus ar tiesiog kazkur aprasyta technika smile.gif Kur vilniuje to galeciau ismokt ir kiek kainuoja?
Atsakyti