mano pirmas blynas
Lachese labai dekoratyvus stilingas su paslapties nuojauta darbelis
Pavonija puikiai, nuostabiai subtiliai
Ieva-Pieva labai neblogas tavo blynas tik gaila, kad fonas parinktas tokios pat spalvos kaip ir darbelis labai susilieja
Pavonija puikiai, nuostabiai subtiliai
Ieva-Pieva labai neblogas tavo blynas tik gaila, kad fonas parinktas tokios pat spalvos kaip ir darbelis labai susilieja
QUOTE(~ella~ @ 2008 05 22, 11:26)
čigoniškas mano blynas
Geras, ot operatyvumas na dabar geriau viskas ryškiau matosi
Gera "čigoniška" pakaba labai spalvinga man labai patinka
Gera "čigoniška" pakaba labai spalvinga man labai patinka
kazkelintas blynas situo patenkinta
Laba diena,
Labai graziai merginos dirbate
Gal zinote, gal kas Kaune pravestu Dekupazo kursus ? Noreciau ismokt tokio grozio
Labai graziai merginos dirbate
Gal zinote, gal kas Kaune pravestu Dekupazo kursus ? Noreciau ismokt tokio grozio
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 22, 13:23)
kazkelintas blynas situo patenkinta
ir turetum
[/quote]
kaune organizuoja...valanciaus 23...tik neaaiksu kaip tos pamokos....bet kiek zinau...treciadieni,ketvirtadieni vakare vyksta...
taip pat puse plus organizuoja...
Šiaip tai visą info galima rasti pirmam šios temos poste. Ten surašyti parduotuvių adresai. Tuomet belieka tik nueiti į jų puslapius ir susiieškoti daugiau info apie vykstančius kursus
Gal kitos temos pirmą postą reiktų papildyti informacija apie kursus?
Kaune kursus organizuoja: PusePlus, Rankdarbių idėjos (Daukšos g.20), Vėjų fėja, Tekstilininkų gildija, gal kas ir privačiai moko
Gal kitos temos pirmą postą reiktų papildyti informacija apie kursus?
Kaune kursus organizuoja: PusePlus, Rankdarbių idėjos (Daukšos g.20), Vėjų fėja, Tekstilininkų gildija, gal kas ir privačiai moko
O aš parodysiu tradicinę pakabą su gėlėmis
QUOTE(white tea @ 2008 05 22, 20:02)
Graži
sveikos,
As noreciau ismokti dekupazo, ar reikia eiti i specialius kursus ar tiesiog kazkur aprasyta technika Kur vilniuje to galeciau ismokt ir kiek kainuoja?
As noreciau ismokti dekupazo, ar reikia eiti i specialius kursus ar tiesiog kazkur aprasyta technika Kur vilniuje to galeciau ismokt ir kiek kainuoja?