Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

QUOTE(zuikutee @ 2008 05 21, 11:26)
Dark Mind. o kur pirkai tuos sadoline dažus??
Beje, tavo meno sedevras tiesiog nuostabus, labai gražiai padarei  clap.gif

Senukuose, dažų skyriu, ačiū už pagyras 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikutee @ 2008 05 21, 11:43)
o šeip geriau pirkti Sadoline akrilinius dažus ar spec. dekupažui ten visokius???

Nu galiu duoti pavizdį, pirkau artmanijos vienkomponentį sendinimo laką 80ml su siuntimu apie 23-25 lt kainavo va tokį
user posted image
o sadolin labai panašus efektas, užtat 500ml kainavo 24 lt thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 21, 12:58)
teks realibituoti vienkomponentį ,nemėgstu jo nors tu ką.... o čia eksperimentai su dvikomponenčiu, eksperimento tikslas, pasižiūrėti skirtumus tarp natūralaus ir pagreitinto džiovinimo.

visu pusiu pirmas sluoksnis isdziuvo naturaliai.

si puse: palikta per nakti pirmas sluoksnis, tada uztepta plonai antras sluosknis ,dziovinta truputi lauke ir dziovintuvu

aiskiai matosi storesni suskilimai lauko padarinys, smulkus dziovintuvo , taciau cia uztepta antro sluoksnio gan plonai.

dziovinta tik naturaliai, tepta gan plonai

antras sluosksnis teptas storai ir dziovintas dziovintuvu,

kas darosi naturaliai dziovinant stora sluoksni , galima pamatyti čia

Nu labai jau gražu wub.gif Audžiu mintį ir aš mokintis dirbti su dvikomponenčiu laku, tiksliau išpradžių jį įsigyti ax.gif Gal galima būtų sužinoti koks konkrečiai čia lakas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DarkMind: 21 gegužės 2008 - 12:34
http://public.fotki....sdvikompon.html

šitas.
Atsakyti
as buciu nesamoniu "karaliene" lotuliukas.gif
nu kankinsiuos su tom servetelem, kol ismoksiu graziai uzklijuot doh.gif terliosiuos su visais daiktais tol, kol galiausiai galesiu graziai padaryt kokia dezute blush2.gif viltis... smile.gif YRA...
itariu jei dabar uzsimanyciau pasveist ta servetele g.gif tai padaryciau nesamone gal?

user posted image

ir niekaip nesugebejau pasidaryt balto pagrindo po ton gelem, butu thumbup.gif tingejau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *coliukeee*: 21 gegužės 2008 - 14:13
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 20, 20:58)
nu kodel man raukslejas servetele  g.gif  verysad.gif visaip jau andziau ir vos vos paslapinu teptuka ir tapsnoju, ir tepu ir niekaip nesigauna lygiai  verysad.gif nu ka ne taip darau?  doh.gif

man ir baisiai raukslejas, niekaip neismokstu ir dar plius kantrybes neturiu. Nu bet nusprendziau kankintis kol iseis..

QUOTE(DarkMind @ 2008 05 20, 23:21)

Nežinau ar kas atsakė į šitą klausimą bet aš galiu pasakyti kodėl aš taip darau smile.gif Būna kad kokia raukšlelė gaunasi ant servetėlės ar dar koks iškilimas, tai tris karus nulakavus galima pašveisti su švelniu švitrinium popieriu ir nelieka tų nelygumų, gaunasi švelnus visas paviršius  4u.gif

o tai su tuo svitriniu kai jau visai isdziuna? Nu tai aisku kad taip, durnai paklausiau. O jei vienas ar du sluoksniai tai svitrint negalima?
Atsakyti
ItaBita faina dezute, o dar istisa servetele bigsmile.gif thumbup.gif pasistengei tai....
DarkMind tokie ryskus laikikliai, aguonos niu visai grazu ir dar jei prie interjero tinka tai visai super thumbup.gif
Lachese fainuoliska lentute spalvytes tokios thumbup.gif . P.S. o man ir taip ir anaip grazu suskilineje, fainiai su tuo paciu dvikomponenciu skirtingus efektus isgauti thumbup.gif cool.gif ir dar pastebejau kad ir lapukai pritvirtinti kazkaip ten bigsmile.gif ir prie ju nagucius prikisai lens.gif thumbup.gif

niu o del akriliniu, tai nei taupiau nei ka begom ibegau vos ne griebiau pirmus ant kuriu buvo parasyta akriliniai ir isbegau ir va ka gavau doh.gif su sadolin jie netinkami, bet kur nors panaudosiu, para pastovejus atidengtam indeliui atrodo kad patirstejo g.gif nors ai net nezinau unsure.gif

niu ir as ikelsiu butelaicio pasigrazinima unsure.gif smile.gif
user posted image
Cia butelys vyno ir ne tik...
Atsakyti
oj Aurelija thumbup.gif (beje mano vardas irgi Aurelija). esi tikrai išradinga , galiu tik pagirti kad moterys tokios darbščios ir tikros šaunuolės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aurelija_ma na labai suptilus butelaitis?
o jis dar pilnas ax.gif blush2.gif
Atsakyti
lapukai is akvarelio popieriaus su pamozotais krasciukais, pamauti ant mazu vinuciu ir tas raistelis, vis nepamenu jo pavadinimo blush2.gif uzristas.

Man labai grazus butelio pamarginimas , taskymo technika???

Tik kaspinukas gal galetu ne violetinio daugiau atspalvio butio kazkokio siltesnio,rausvesnio kaip geles.
Atsakyti
labai grazus visu darbai

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 05 21, 07:37)
i ka ziurite pirkdamos kad butu tirstas, ar yra koks uzrasas, nes as tai jo neradau, nenoriu nusipirkti antra banke ir ten vel rasti grietinele o ne grietine  g.gif

as perku is dailininku parduotuviu todel jie visi tirsti buna ax.gif
Atsakyti
kunigunda78, kas dėl dažų drinks_cheers.gif tik iš dailininkų parduotuvės ir jokių problemų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutee @ 2008 05 21, 16:45)
oj Aurelija  thumbup.gif (beje mano vardas irgi Aurelija).  esi tikrai išradinga , galiu tik pagirti kad moterys tokios darbščios ir tikros šaunuolės  drinks_cheers.gif

aciukas 4u.gif biggrin.gif
QUOTE(ItaBita @ 2008 05 21, 17:04)
Aurelija_ma na labai suptilus butelaitis?
o jis dar pilnas  ax.gif  blush2.gif

aciukas 4u.gif tai pakolkas pilnas, bet neilgam tikiuosi, nepasides gal ateiciai, nes as to vynioko tai paragauciau, liabai jau jis skanus, tai gal klius ir man ax.gif biggrin.gif
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 21, 17:06)
lapukai is akvarelio popieriaus su pamozotais krasciukais, pamauti ant mazu vinuciu ir tas raistelis, vis nepamenu jo pavadinimo  blush2.gif  uzristas.Man labai grazus butelio pamarginimas , taskymo technika???
Tik kaspinukas gal galetu ne violetinio daugiau atspalvio butio kazkokio siltesnio,rausvesnio kaip geles.

aciukas 4u.gif niu su kaspiniuku ir as galvoju, reikes per naujo muset eiti pirkti, gal atitaikysiu spalvyte, nes ziurejau ziurejau atrode tiks, o nusipirkau doh.gif
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 05 21, 17:14)
labai grazus visu darbai
as perku is dailininku parduotuviu todel jie visi tirsti buna  ax.gif

tai ten tai geriausi, bet kai uzsimanai ant greicio, niu tai taip ir gaunasi doh.gif cool.gif , bet nejau niekas nezino i ka reikia ziureti, kad ta tirstuma atspeti g.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau Jūsų darbų galeriją iš nuorodos 1psl. Labai gražūs darbeliai! Šaunuolės Jūs visos. Sveikinu. Tikros darbštuolės, gabuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti