Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

liapota aciukas 4u.gif reikes pasidometi, ar tikrai yra toks tirstiklis akriliniams rolleyes.gif
bet mergaites pasisakykit, nes noriu ateity zinoti kokius pirkti, o ne nusipirkti grietineles tirstuma, paskaiu dar pirkti tirstiklius (jei tokie yra) g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 05 21, 08:37)
noriu paklausti, bet ziuriu niekas neatsako, kaip zinoti koks yra tirstumas dazu dar neatidarius dezutes, nes nusipirkau ir iki grietines tirstumo truksta tai oi oi, tai i ka ziurite pirkdamos kad butu tirstas, ar yra koks uzrasas, nes as tai jo neradau, nenoriu nusipirkti antra banke ir ten vel rasti grietinele o ne grietine  g.gif

Tai va kad ant įpakavimų nerašo unsure.gif Nu aš jau pataikiau nusipirkt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DarkMind: 21 gegužės 2008 - 07:49
na va mano bandymas klijuoti istisine nekirpta servetele , siaubas kaip sudetinga doh.gif doh.gif doh.gif ir dar tikrai turbut reikia ne viena sugadinti, kad gautusi kazkas kokybisko ax.gif

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif
Ita
tau puikiai pavyko bigsmile.gif a kad sudetinga tai tikrai
ir motyvas koks neatytas
su gandriukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 05 20, 21:43)
nusipirkau Antikas, ant abiejų parašyta Tapla 50 ml  laugh.gif  laugh.gif

o as tai ir nesupratau blush2.gif
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 05 21, 08:46)
reikes pasidometi, ar tikrai yra toks tirstiklis akriliniams  rolleyes.gif

as maciau kazkokioj internetinej dazu tirstiklio, bet dabar galvoju gal uzsienietiskam psl g.gif
QUOTE(ItaBita @ 2008 05 21, 09:08)
na va mano bandymas klijuoti istisine nekirpta servetele , siaubas kaip sudetinga  doh.gif  doh.gif  doh.gif ir dar tikrai turbut reikia ne viena sugadinti, kad gautusi kazkas kokybisko  ax.gif

nu as tai net besikeikdama klijavau istisine servetele, dar ne idealiai gavosi, bet puse bedos mirksiukas.gif o gandrai tai thumbup.gif ir nuotraukoj tai atrodo uzduotis ivykdyta thumbup.gif
Atsakyti
dekui
ale mediumo tai tikrai beveik visa buteliuka isnaudojau, labai jau neekonomiska klijuoti istisine servetele doh.gif doh.gif, ir aisku susigadino gal puse pakelio serveteliu doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 21 gegužės 2008 - 09:44
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 05 21, 08:46)
liapota aciukas  4u.gif reikes pasidometi, ar tikrai yra toks tirstiklis akriliniams  rolleyes.gif
bet mergaites pasisakykit, nes noriu ateity zinoti kokius pirkti, o ne nusipirkti grietineles tirstuma, paskaiu dar pirkti tirstiklius (jei tokie yra)  g.gif  biggrin.gif

Aš vakar nusipirkau Viva Color akrilinių dažų ir liux tirštumas thumbup.gif

Nu ir išbandžiau pirmą kart sadolin antik efektą, dar nelakuota ir spalvos šį kart blankesnės šiek tiek tikrovėj

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2008 05 21, 10:54)
Aš vakar nusipirkau Viva Color akrilinių dažų ir liux tirštumas  thumbup.gif

Nu ir išbandžiau pirmą kart sadolin antik efektą, dar nelakuota ir spalvos šį kart blankesnės šiek tiek tikrovėj

user posted image

Dark Mind. o kur pirkai tuos sadoline dažus??
Beje, tavo meno sedevras tiesiog nuostabus, labai gražiai padarei clap.gif
Atsakyti
ItaBita dėžutė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tau puikiai pavyko ištisinę servetėlę užklijuoti
DarkMind kokie faini peilių laikikliai thumbup.gif sadolinas labai gražiai dažus suskaldė (o aš jo taip ir nepamėgau doh.gif )

Merginos dėl akrilinių baltų - netaupykite pirkit brangesnius Viva color, Sadolin.... tik ne lenkiškus, lietuviškus, baltarusiškus ir t.t. lotuliukas.gif . Turėtų būti viskas gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
o šeip geriau pirkti Sadoline akrilinius dažus ar spec. dekupažui ten visokius???
Atsakyti
QUOTE(zuikutee @ 2008 05 21, 10:43)
o šeip geriau pirkti Sadoline akrilinius dažus ar spec. dekupažui ten visokius???

spec.gerokai brangiau kainuoja

Papildyta:
QUOTE(kornelija.k @ 2008 05 21, 09:33)
o as tai ir nesupratau  blush2.gif

raidės sumaišytos, nu bigsmile.gif
Atsakyti
teks realibituoti vienkomponentį ,nemėgstu jo nors tu ką.... o čia eksperimentai su dvikomponenčiu, eksperimento tikslas, pasižiūrėti skirtumus tarp natūralaus ir pagreitinto džiovinimo.

visu pusiu pirmas sluoksnis isdziuvo naturaliai.

si puse: palikta per nakti pirmas sluoksnis, tada uztepta plonai antras sluosknis ,dziovinta truputi lauke ir dziovintuvu

user posted image

aiskiai matosi storesni suskilimai lauko padarinys, smulkus dziovintuvo , taciau cia uztepta antro sluoksnio gan plonai.

user posted image

dziovinta tik naturaliai, tepta gan plonai

user posted image
antras sluosksnis teptas storai ir dziovintas dziovintuvu,
user posted image

kas darosi naturaliai dziovinant stora sluoksni , galima pamatyti čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 21 gegužės 2008 - 12:00