liapota aciukas reikes pasidometi, ar tikrai yra toks tirstiklis akriliniams
bet mergaites pasisakykit, nes noriu ateity zinoti kokius pirkti, o ne nusipirkti grietineles tirstuma, paskaiu dar pirkti tirstiklius (jei tokie yra)
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 05 21, 08:37)
noriu paklausti, bet ziuriu niekas neatsako, kaip zinoti koks yra tirstumas dazu dar neatidarius dezutes, nes nusipirkau ir iki grietines tirstumo truksta tai oi oi, tai i ka ziurite pirkdamos kad butu tirstas, ar yra koks uzrasas, nes as tai jo neradau, nenoriu nusipirkti antra banke ir ten vel rasti grietinele o ne grietine
Tai va kad ant įpakavimų nerašo Nu aš jau pataikiau nusipirkt
na va mano bandymas klijuoti istisine nekirpta servetele , siaubas kaip sudetinga ir dar tikrai turbut reikia ne viena sugadinti, kad gautusi kazkas kokybisko
Ita
tau puikiai pavyko a kad sudetinga tai tikrai
ir motyvas koks neatytas
su gandriukais
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 05 20, 21:43)
nusipirkau Antikas, ant abiejų parašyta Tapla 50 ml
o as tai ir nesupratau
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 05 21, 08:46)
reikes pasidometi, ar tikrai yra toks tirstiklis akriliniams
as maciau kazkokioj internetinej dazu tirstiklio, bet dabar galvoju gal uzsienietiskam psl
QUOTE(ItaBita @ 2008 05 21, 09:08)
na va mano bandymas klijuoti istisine nekirpta servetele , siaubas kaip sudetinga ir dar tikrai turbut reikia ne viena sugadinti, kad gautusi kazkas kokybisko
nu as tai net besikeikdama klijavau istisine servetele, dar ne idealiai gavosi, bet puse bedos o gandrai tai ir nuotraukoj tai atrodo uzduotis ivykdyta
dekui
ale mediumo tai tikrai beveik visa buteliuka isnaudojau, labai jau neekonomiska klijuoti istisine servetele , ir aisku susigadino gal puse pakelio serveteliu
ale mediumo tai tikrai beveik visa buteliuka isnaudojau, labai jau neekonomiska klijuoti istisine servetele , ir aisku susigadino gal puse pakelio serveteliu
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 05 21, 08:46)
liapota aciukas reikes pasidometi, ar tikrai yra toks tirstiklis akriliniams
bet mergaites pasisakykit, nes noriu ateity zinoti kokius pirkti, o ne nusipirkti grietineles tirstuma, paskaiu dar pirkti tirstiklius (jei tokie yra)
Aš vakar nusipirkau Viva Color akrilinių dažų ir liux tirštumas
Nu ir išbandžiau pirmą kart sadolin antik efektą, dar nelakuota ir spalvos šį kart blankesnės šiek tiek tikrovėj
QUOTE(DarkMind @ 2008 05 21, 10:54)
Aš vakar nusipirkau Viva Color akrilinių dažų ir liux tirštumas
Nu ir išbandžiau pirmą kart sadolin antik efektą, dar nelakuota ir spalvos šį kart blankesnės šiek tiek tikrovėj
Dark Mind. o kur pirkai tuos sadoline dažus??
Beje, tavo meno sedevras tiesiog nuostabus, labai gražiai padarei
ItaBita dėžutė Tau puikiai pavyko ištisinę servetėlę užklijuoti
DarkMind kokie faini peilių laikikliai sadolinas labai gražiai dažus suskaldė (o aš jo taip ir nepamėgau )
Merginos dėl akrilinių baltų - netaupykite pirkit brangesnius Viva color, Sadolin.... tik ne lenkiškus, lietuviškus, baltarusiškus ir t.t. . Turėtų būti viskas gerai
DarkMind kokie faini peilių laikikliai sadolinas labai gražiai dažus suskaldė (o aš jo taip ir nepamėgau )
Merginos dėl akrilinių baltų - netaupykite pirkit brangesnius Viva color, Sadolin.... tik ne lenkiškus, lietuviškus, baltarusiškus ir t.t. . Turėtų būti viskas gerai
o šeip geriau pirkti Sadoline akrilinius dažus ar spec. dekupažui ten visokius???
QUOTE(zuikutee @ 2008 05 21, 10:43)
o šeip geriau pirkti Sadoline akrilinius dažus ar spec. dekupažui ten visokius???
spec.gerokai brangiau kainuoja
Papildyta:
QUOTE(kornelija.k @ 2008 05 21, 09:33)
o as tai ir nesupratau
raidės sumaišytos, nu
teks realibituoti vienkomponentį ,nemėgstu jo nors tu ką.... o čia eksperimentai su dvikomponenčiu, eksperimento tikslas, pasižiūrėti skirtumus tarp natūralaus ir pagreitinto džiovinimo.
visu pusiu pirmas sluoksnis isdziuvo naturaliai.
si puse: palikta per nakti pirmas sluoksnis, tada uztepta plonai antras sluosknis ,dziovinta truputi lauke ir dziovintuvu
aiskiai matosi storesni suskilimai lauko padarinys, smulkus dziovintuvo , taciau cia uztepta antro sluoksnio gan plonai.
dziovinta tik naturaliai, tepta gan plonai
antras sluosksnis teptas storai ir dziovintas dziovintuvu,
kas darosi naturaliai dziovinant stora sluoksni , galima pamatyti čia
visu pusiu pirmas sluoksnis isdziuvo naturaliai.
si puse: palikta per nakti pirmas sluoksnis, tada uztepta plonai antras sluosknis ,dziovinta truputi lauke ir dziovintuvu
aiskiai matosi storesni suskilimai lauko padarinys, smulkus dziovintuvo , taciau cia uztepta antro sluoksnio gan plonai.
dziovinta tik naturaliai, tepta gan plonai
antras sluosksnis teptas storai ir dziovintas dziovintuvu,
kas darosi naturaliai dziovinant stora sluoksni , galima pamatyti čia