pavyks, tikrai pavyks
oi cia ne mano mintis...:)cia jau kai anksciau minejau...sita mintis buvo nukopijuota nuo Lacheses:)
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 05 20, 16:01)
Va cia tai tikrai yra labai labai silta, nes kazkaip viska tik ant medzio ir standartas braskes, geles ir dezutes
QUOTE(zuikutee @ 2008 05 20, 16:18)
labai grazu ir as taip noriu
aciu mergaites
Zuikutee, tai tau vyno nupirkti? is tikruju man sitas butelis vyno labai grazus bet ir vynas visai nieko (kas megsta nesausus vynus), jo yra Rimi parduotuveje, maciau ir Vynotekoj, ir visai nebrangus, gal 12 lt tiksliai nepamenu ant jo rusiskai uzrasyta... Zodziu vertas demesio visom prasmem
nu kodel man raukslejas servetele visaip jau andziau ir vos vos paslapinu teptuka ir tapsnoju, ir tepu ir niekaip nesigauna lygiai nu ka ne taip darau?
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 20, 19:58)
nu kodel man raukslejas servetele visaip jau andziau ir vos vos paslapinu teptuka ir tapsnoju, ir tepu ir niekaip nesigauna lygiai nu ka ne taip darau?
Pabandyk palyginti su kempinėle, dar prieš tepimą
QUOTE(DarkMind @ 2008 05 20, 09:39)
Nu aš vėl dėl dažų klausimą turiu Va tokie pas mane
jei nori -galiu tokiu dovanai atpilti koki 0,5l, nes turiu daug, o naudoju retai. Tirsti, greitai dziusta. Gal patiks
http://i114.photobuc...pg?t=1211313058
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 05 20, 21:43)
nusipirkau Antikas, ant abiejų parašyta Tapla 50 ml
siaubas skaitau ir muset nebematau, nes nesupratau kas cia juokingo, is antro sykio daejo
o as galiu pasakyti, kad nusipirkau as dazus ir nepatariu, bent jau man tai per skysti su tokiais kur turejau tai nepalyginsi, o dazai balti akriliniai Dekoral kaip grietinele iki grietines 30 % tai truksta nerealiai to tirstumo, o kaip zinoti nenusipirkus dar i ka ziureti reikia
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 05 20, 22:55)
jei nori -galiu tokiu dovanai atpilti koki 0,5l, nes turiu daug, o naudoju retai. Tirsti, greitai dziusta. Gal patiks
Ech per vėlai perskaičiau Nors už pasiūlymą didelis ačiū Nusipirkau Vivacolor dažų ir galiu pasakyti kad tuos lenkiškus tai nešiu savo vyrui į garažą gal kadanors prireiks kam nors D Išbandžiau dabar naujuosius ir labai patenkinta - tikrai tirštesni Dar nusipirkau sadolin efect antique rytoj pabandysiu, gal kuri banėt? kokie atsiliepimai ?
Papildyta:
QUOTE(IRR @ 2008 05 20, 13:04)
aciu
Va paskaiciau, kad lakuojat, sveiciat ir vel lakuojat...Pasakykit paslapti, kokio efekto siekiate?
Va paskaiciau, kad lakuojat, sveiciat ir vel lakuojat...Pasakykit paslapti, kokio efekto siekiate?
Nežinau ar kas atsakė į šitą klausimą bet aš galiu pasakyti kodėl aš taip darau Būna kad kokia raukšlelė gaunasi ant servetėlės ar dar koks iškilimas, tai tris karus nulakavus galima pašveisti su švelniu švitrinium popieriu ir nelieka tų nelygumų, gaunasi švelnus visas paviršius
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 05 20, 23:01)
o kaip zinoti nenusipirkus dar i ka ziureti reikia
noriu paklausti, bet ziuriu niekas neatsako, kaip zinoti koks yra tirstumas dazu dar neatidarius dezutes, nes nusipirkau ir iki grietines tirstumo truksta tai oi oi, tai i ka ziurite pirkdamos kad butu tirstas, ar yra koks uzrasas, nes as tai jo neradau, nenoriu nusipirkti antra banke ir ten vel rasti grietinele o ne grietine