Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

QUOTE(Ingusia31 @ 2008 05 20, 16:01)
Va cia tai tikrai yra labai labai silta, nes kazkaip viska tik ant medzio ir standartas braskes, geles ir dezutes

labai grazu g.gif ir as taip noriu smile.gif
Atsakyti
Dome, rasyk intrukcija viesai- gal visos kartu ka nors issifruosim !!! g.gif
As dirbau tik su "Stemperijos " stiklo efektu, ten maisosi 1 prie 1 ir reikia laukti apie pusvalandy kol apstings, jei ant vertikalaus pavirsiaus dedi. Bet pas tave vienas indukas maciau didesnis, tai gal ten 1 prie 2 maisosi. Nu gal nors kazka toj intrukcijoj suprast gal galima lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jakata: 20 gegužės 2008 - 15:40
QUOTE(jakata @ 2008 05 20, 17:39)
[B]Dome[B], rasyk intrukcija viesai- gal visos kartu ka nors issifruosim !!! g.gif
As dirbau tik su "Stemperijos "  stiklo efektu, ten maisosi 1 prie 1 ir reikia laukti apie pusvalandy  kol apstings, jei ant vertikalaus pavirsiaus dedi. Bet pas tave vienas indukas maciau didesnis, tai gal ten 1 prie 2 maisosi. Nu gal nors kazka toj intrukcijoj suprast gal galima lotuliukas.gif

Vakare pabandysiu atskanuoti ir imesti...
Atsakyti
gal ir buvo kur nors rasyta, bet as prazioplinau, bet gal kas patars, kaip uzklijuoti istisine ( nekarpyta servetele ), na man reikia priklijuoti 12/8cm plota nekirptos serveteles ax.gif ax.gif ax.gif

isanksto dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 05 20, 17:52)
gal ir buvo kur nors rasyta, bet as prazioplinau, bet gal kas patars, kaip uzklijuoti istisine ( nekarpyta servetele ), na man reikia priklijuoti 12/8cm  plota nekirptos serveteles  ax.gif  ax.gif  ax.gif

isanksto dekui  4u.gif

As tai tiesiog nuo viduriuko pradedu ir suku ratukus svelniai, tempdama po truputi servetele. Teptuka naudoju voveryte, bet dauguma pazystamu naudoja kietesnius. Cia jau manau su laiku atsirenkama.
Sunku net paaiskinti, nor satrodo taip paprasta.
Jei ne viena servetele turi, bandyk.
Tik sunku krastu atitaikyti, nes labai prleciasi servetele klijuojama.
Atsakyti
o mano medodas labai šlapias, tiesiog vandeniu arba praskiestais klijai išlyginu didelį plotą ir tada priklijuoju jau normaliai, tik daiktą į blėką patarčiau įsidėti smile.gif
Atsakyti
bet gi sudrekusi servetele labai jau trapi plystanti pasidaro g.gif ax.gif ax.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2008 05 20, 12:07)
Tai kažkas panašaus gal ir kaip būna tose tūbelėse tirštumas?

as turiu tuos lenkiskus dazus...tai taip ir stovi...visai jais normaliai nesidengia...kartais tikrai kaina atitinka kokybe...su vivacolor tai nesulyginsi...
IRR butelis tai labai fainas... wub.gif man patinka tokios sodrios spalvos...ir subtilu taip...nu tiesiog saunus darbelis... 4u.gif
O va Lacheses metodas...su serveteliu padengimu tai superinis...pati nesenai taip isbandziau...man asmeniskai tai daug lygiau ir graziau pasidengia...sitas metodas superinis... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Jos tarsi plukdo servietele todel ji nera mechaniskai tampoma ir plysimai nesidaro ir kai jau visiskai servietele kiek nori isdideja ir vanduo nereikalingas tada ir nusausini ar surenki su servietele pertekliu AR TAIP TAMSTA MOKYTOJA AISKINU biggrin.gif ?
Atsakyti
nu as tai nesausinu niekuo vandens pertekliaus...leidziu vos apdziuti...ir tepu klijais...minuciu keliu reikalas... 4u.gif
Atsakyti
vistiek man truputi nedaeina kaip cia taip dregna, slapia servetele neplysta doh.gif doh.gif doh.gif

na gal einu pabandysiu, tai gal aiskiau bus ax.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
as irgi isbandziau sita slapia metoda wink.gif bet as dar tik ant juosteles, bet man tai labai superinis variantas, asakiau bandysiu ir ant didesnio ploto. cia gabi kazkada buvo sita minti pakisus wink.gif
Atsakyti