Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS

QUOTE(justess22 @ 2008 05 19, 20:16)
Aš vyro dar nemečiau, bet darbą jau mečiau doh.gif  lotuliukas.gif

ir aš tokia pat "metikė" hihihi.gif
Atsakyti
Nesu ir nebusiu profesionale, bet malonumas... rolleyes.gif
Cia mano pats pirmas blynas - kaip vyno butelys virto i grozi biggrin.gif ir ji padovanosiu geriausiai savo draugei wub.gif

user posted image
Atsakyti
kad grozis, tai tikrai thumbup.gif cia mano kaip experimentuojancios nuomone ax.gif taip vasariska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2008 05 20, 12:54)
kad grozis, tai tikrai  thumbup.gif  cia mano kaip experimentuojancios nuomone  ax.gif taip vasariska  wub.gif

aciu 4u.gif

Is tikruju man kazko cia truksta g.gif bet manau kaip pirmas blynas tai gal taip turi buti biggrin.gif Va paskaiciau, kad lakuojat, sveiciat ir vel lakuojat...Pasakykit paslapti, kokio efekto siekiate?

O vyras pergyvena, kad kuriau ir vistiek padovanosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba, daug ziurejau, daug skaiciau ir pradejau pirkti priemones dekupazui... Noriu jusu paklausti, kaip su didesniais kiekiais. Vakar maciau Senukuose Sadolin sendinimo laka 0,9 ltr. Juk cia daug, ar atidarius jis islaiko savo funkcijas ilgam? Kazkaip baisu pirkti toki kieki, bet labiau apsimoka.... Lauksiu komentaru. O Kaune tik Ozeskienes g. dekupazo prekiu parduotuve?
P.s. jusu darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbaa @ 2008 05 20, 12:13)
Laba, daug ziurejau, daug skaiciau ir pradejau pirkti priemones dekupazui... Noriu jusu paklausti, kaip su didesniais kiekiais. Vakar maciau Senukuose Sadolin sendinimo laka 0,9 ltr. Juk cia daug, ar atidarius jis islaiko savo funkcijas ilgam? Kazkaip baisu pirkti toki kieki, bet labiau apsimoka.... Lauksiu komentaru. O Kaune tik Ozeskienes g. dekupazo prekiu parduotuve?
P.s. jusu darbeliai  wub.gif

Aš esu prieš 1,5 metų pirkus Sadolin Antique sendinimo lako 0,5l, tai tikrai nedaug išnaudojau, bet kol kas jis vis dar kokybiškas - svarbu sandariai uždaryti 4u.gif

Visos parduotuvės, prekiaujančios dekupažo priemonėm, yra išvardintos pirmam šios temos poste 4u.gif Kaune bent 3 parduotuvės tikrai yra...
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2008 05 20, 00:37)
Gelbekite, padekite.
Gal kas mokate naudotis sia priemone?
http://www.public.fo...les/fot003.html
Instrukcija tik iltaliskai, viena is kalbu kurios nemoku... biggrin.gif
Cia stiklo efektas ar kaip ten jis vadinamas.

Aciu mergaites uz atsakyma.
Ziuriu ko paklausi, to negausi. lotuliukas.gif
Regauoja tik i kivircus ir kitokias nesamones.
Atsakyti
seip nesu didelė žinovė, bet pabandyk artmanija.lt puslapyje pasidomėti. ten daug kas aprašyta, netgi keletas pamokėlių smile.gif sėkmės
Papildyta:
QUOTE(Domė @ 2008 05 20, 15:08)
Regauoja tik i kivircus ir kitokias nesamones.

beje. o tu senai Dekupažu užsiemi??
Atsakyti
QUOTE(zuikutee @ 2008 05 20, 16:27)
seip nesu didelė žinovė, bet pabandyk artmanija.lt puslapyje pasidomėti. ten daug kas aprašyta, netgi keletas pamokėlių smile.gif sėkmės
Papildyta:

Beveik metai, bet su labai didelem pertraukom.
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2008 05 20, 16:08)

Dome, gal dar niekas nebandė tokios priemonės g.gif Aš tai tavo klausimėlį persiskaičiau, bet kai nedirbau su tuo stebūklu biggrin.gif tai ir tyliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutee @ 2008 05 20, 15:27)
Papildyta:

aš tai naujokė 4u.gif
prisisakiau įvairių priemonių, laukiu kol atsiūs. daug prisiskaičiau internete. todėl ir iekškau bendraminčių, gal kas ką papasakotų arba parodytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IRR @ 2008 05 20, 12:42)
Nesu ir nebusiu profesionale, bet malonumas... rolleyes.gif
Cia mano pats pirmas blynas - kaip vyno butelys virto i grozi biggrin.gif  ir ji padovanosiu geriausiai savo draugei wub.gif
user posted image

Va cia tai tikrai yra labai labai silta, nes kazkaip viska tik ant medzio ir standartas braskes, geles ir dezutes
Atsakyti