Įkraunama...
Įkraunama...

Kas į Nidą?

QUOTE(Olaiva @ 2008 07 28, 15:10)
na svarbu peliu nebutu smile.gif

Tikrai, kad tik pelių nebūtų lotuliukas.gif Skaudi patirtis "Giedritoj" doh.gif
Gero poilsio 4u.gif
Mes irgi neužilgo prie jūros lekiam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mijuks @ 2008 07 27, 20:51)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu geras ! cia mano kaimyno butelis, nu lyg viskas normaliai ten kaip yra foto taip yra is tikro, atskiras iejimas, niekas galvos nekvarsina, jauni seimininkai , nu blogo lyg nieko neturiu, labai jau virgis kalbus bet  drinks_cheers.gif  , taip kad pirmyn viskas thumbup.gif

Aciu uz atsakyma - reikes tada susisiekt ir tartis del sio buto. Dekui!
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2008 07 28, 14:56)
Tikrai, kad tik pelių nebūtų lotuliukas.gif  Skaudi patirtis "Giedritoj" doh.gif
Gero poilsio 4u.gif

tos pelės man tikrai "gilų" įspūdį paliko doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2008 07 29, 18:03)
turbut noras beveik neimanomas,bet gal kuri pasiulytu, kur galima butu apsistoti 4-6 zmonem..kad butu wc,dusas  4u.gif bet kuri rugpjucio savaitgali.. blush2.gif

Jau , manau, turiu nemazai praktikos butu paieskose, nes esu paskambinusi apie 50 skelbimu. lotuliukas.gif Sansa vienas is milijono, bet jei atkakliai ieskosite ir negailesite pinigu skambuciams- tikrai kazka rasite. Dauguma mano skambintu butu laisvi nuo 16 arba 21 dienos. O ryte vienas buvo laisvas siam savaitgaliui. Dvieju kabbariu uz 300 lt. Taikos g. Tel.868280158. 4u.gif Buvau jame pries pora metu, na, o dabar issinuomavau kitur truputi pigiau.... blush2.gif

Beje, kas zinot Taikos 3 nama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 29 liepos 2008 - 18:34
oho..medalis uz atkakluma 4u.gif turbut svarbiausia neprarast vilties beieskant rolleyes.gif dekui, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif as Nidoje buvau labai mazute... Taigi ne ka atsimenu blush2.gif Gal kas galite papasakoti, ka ten idomaus galima nuveikti, ka aplankyti? ar tik prie juros guleti? lotuliukas.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina_Linute @ 2008 07 30, 07:37)
sveiki  4u.gif  as Nidoje buvau labai mazute... Taigi ne ka atsimenu  blush2.gif  Gal kas galite papasakoti, ka ten idomaus galima nuveikti, ka aplankyti?  ar tik prie juros guleti?  lotuliukas.gif  vacation4.gif

4u.gif Vien tik prie jūros gulėti tikrai nėra būtina. aktyvaus poilsio mėgėjams yra puikūs dviračio takeliai. Jais galima nuvažiuoti net iki Smiltynės, pakeliui pasigrožint naturalia Neringos gamta.Pakeliui didelė tikimybė sutikti stirnaičių ir jaukių šernų thumbup.gif .
galima pasivažinėti po Nidą įvairiomis nuomojamomis transporto priemonėmis: dviračiais, segway, velomobiliais...
Galima paplaukioti jachtomis, ir kruiziniais laivais, kurie švartuojasi prieplaukoje ir siūlo įvairius maršrutus. Labai smagus maršrutas iš Klaipėdos iki Nidos ir atgal. Mes visada keliaujame nuo Juodkrantės iki Nidos ir atgal. Pakeliui atsiveria tooookie nuostabūs vaizdai į Negyvasias kopas ir kitus žavius Neringos kampelius, kuriuos gali pamatyti tik iš laivo.
Ir tai tikrai dar ne viskas...
Atsakyti
As irgi taip laukiu atostogu, kada galesime isvaziuoti prie juros... yahoo.gif Planuojame isvaziuoti 08.08 arba 08.09, bet idomu kaip cia bus prie juros su oru, ar tik nelis g.gif
Atsakyti
Vakar vaziavom I Nida specialiai apsiziuret kitai savaitei kur apsistot, na liudnas vaizdas, galima dar rast tik butus su seimininkais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2008 07 28, 14:56)
Tikrai, kad tik pelių nebūtų lotuliukas.gif  Skaudi patirtis "Giedritoj" doh.gif
Gero poilsio 4u.gif

na susipazinau ir su Nidos poilsio namu "Vilnele" pelytem doh.gif as dabar galvoju,gal ju cia visur pilna ir cia viskas normalu,nieko blogo? g.gif Giedritoj po 90 lt uz kambari mokejom,peliu buvo.cia para 200 lt,peliu irgi yra doh.gif
bet apart tu peliu visa kita kaip ir padoriai cool.gif
Atsakyti
O pas mus apartamentuose (už 200 LTL) labai daug vorų buvo blink.gif terasoj visi draugiškai sėdėdavom, o vėliau į kambarį sueidavom lotuliukas.gif laimingi matyt, tie svečių namai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2008 08 18, 12:58)
O pas mus apartamentuose (už 200 LTL) labai daug vorų buvo blink.gif terasoj visi draugiškai sėdėdavom, o vėliau į kambarį sueidavom lotuliukas.gif laimingi matyt, tie svečių namai lotuliukas.gif

Na, vorai geriau negu pelės biggrin.gif , bet mums kažkaip neteko su tokia draugija poilsiauti rolleyes.gif
Atsakyti