mums su vyru labai patinka Nidoje norėčiau žiemą ten nuvažiuoti
gal kas sutikote naujus nidoje? gal yra kokiu spec. renginiu? aciu uz ats
QUOTE(rosebud1 @ 2010 11 18, 23:52)
mums su vyru labai patinka Nidoje norėčiau žiemą ten nuvažiuoti
Aš taip pat.
Visada, jau gal 11-12 metu atostogaujam "Inkaro kaime". Kainos nemazos, uzsisakyti tenka pries pusmeti ir anksciau, jei nori konkreciai datai, bet visada liekame patenkinti. Turime maza suniuka, kazkaip susitarem, kad jis nekels problemu, leidzia ir su juo. Namas miesto centre, visi patogumai, kambariai visada svarus, valomi, zodziu viskas puiku.
QUOTE(Pekutis* @ 2010 11 23, 12:47)
Aš taip pat.
mes irgi noretume,įdomu ar žiemą ten kas dirba?
Sveiki,
pati senokai nesu buvusi Kuršių Nerijoje, todėl noriu pernai buvusių ar vietinių paklausti:
kaip vasarą su nakvyne? ar lengva susirasti? pvz, paprastą variantą ir geresnį? manau, kad iš anksto nenorės rezervuotis.
kokios maždaug kainos? reiktų 2-3-viečio.
yra kempingas tik Nidoje, taip?
ačiū iš anksto
Mes irgi sia vasara trauksim i Nida Kol nebuvo dukrytes, tai budavo Palanga... O dabar jau abu su vyru norim ramiau pabuti. Zadam vaziuoti i Medika. ten pernai vasara liuksas buvo 120 lt. Taciau simet gali buti kad kis kainos, nes jie daro remontus... Anksciau ten visada poilsiaudavau su tevais, tad man labai patinka vieta... Arti jura, tas mums ir svarbiausia O jei dar gausim kambari i pusyna, tai isvis... Jau isivaizduoju koks bus ramus mazosios miegelis ten
Šį savaitgali ilsėjomės Nidoje,svečių namuose "Vasara" tai likome patenkinti-švaru,tvarkinga,o kur nors nueiti ar kokiu pramogų žiemą Nidoje nieko nėra.
QUOTE(VAITSA @ 2011 01 14, 00:49)
Šį savaitgali ilsėjomės Nidoje,svečių namuose "Vasara" tai likome patenkinti-švaru,tvarkinga,o kur nors nueiti ar kokiu pramogų žiemą Nidoje nieko nėra.
Kokios kainos siuo metu?
Dabar daug visokiu nuolaidu ir mes pirkome is betos.lt.dienos pasiulymu tai ilsejomes dvi dienas uz 158 lt.,kur pas ju kainuoja viena diena tiek.
QUOTE(VAITSA @ 2011 01 15, 19:47)
Dabar daug visokiu nuolaidu ir mes pirkome is betos.lt.dienos pasiulymu tai ilsejomes dvi dienas uz 158 lt.,kur pas ju kainuoja viena diena tiek.
OHO, kad pasiseke Jums