Įkraunama...
Įkraunama...

Kas į Nidą?

nu nezinau, kas cia per info del to kad ten uzeiga, ryt dar pasiskambinsiu i nida pasitikslinsiu. bet kiek ieskojau per info saitus, niekur neismeta kad Skruzdynės g. 10, butu kokia kavine ar uzeiga.
Marincik ar mes kalbam apie ta pati zvejo nameli?
Papildyta:
beje dar parasiau i neringos savivaldybe apie automobiliu parkinga, tai ryt galesiu tiksliai pasakyti kaip ten yra su jo Nidoj.
Atsakyti
smile.gif+2010 05 27, 21:09-->
QUOTE(Lapė-snapėsmile.gif @ 2010 05 27, 21:09)
aš tai suprantu pagal aprašymą kad kaina aplamai kambario nurodyta  4u.gif

aš ir galvojau kad nuosavas namas doh.gif

Bet tai ar gali buti tokios mazso kainos? g.gif
http://www.raktaspoi...php?part=prices
Atsakyti
QUOTE(une @ 2010 05 27, 11:52)
na as irgi supratau, kad malonus bendravimas tikrai nera ju stiprioji puse  biggrin.gif
o del teliko-tai juk aprasyme yra parasyta, kad televizorius yra-reiskia ramiai galima jo reikalauti.
del auto, tai idomiai cia...  g.gif reikes issiaiskinti kas ir kaip... mes vesimes dviracius, tai bet kur jos palikti tikrai nesinores  unsure.gif
as ziuriu kainas akcijos laikotarpiu, tai raso 140lt/parai (2+2 kambaryje). tai cia tikrai kambario kaina, o ne zmogaus .

Marincik, nesam ten buve , tai gal po sio karta taip pat i ta puse net ziureti nesinores  biggrin.gif  bet tikiuosi geriausio  rolleyes.gif

aš kalbu apie tą kuris netoli centro prie pat Mariu g.gif gal ne tas ,tada atsiprašau
Atsakyti
Gal kas buvo apsistojes nidoje 2 kambariu butuke 5 zmonems , kad kaina butu prieinama ir butukas fainas? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas gali patarti, noretume i Nida atsivesti mini saslykine, sakykit, ar yra kokiu poilsiavieciu su lauzaviete ar pan.? Ar galima, tarkim, pajuryje ar kopose, kepsti saslykineje ar grilyje?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaidrė: 31 gegužės 2010 - 09:46
QUOTE(loja5 @ 2010 05 28, 08:18)

na, mane irig nustebino, kažkaip atrodė, kad Nidoj ohoho kokios kainos turi būti..bet mes čia jau rezervavome savaitėlei vietas, avansą sumokėjome 4u.gif
vyro kolegė rekomendavo, buvusi ne kartą, ir šiais metais savaitgalį jau ten praleido, tia kažkaip tikiuosi, kad viskas bus ok.
Grįšim prieš Jonines, tai galėsiu įspūdžius aprašyti ax.gif mes rinkomės iš Country apartamentų, sakė jaukesni, švieseni su mažais vaikais, ir miegamajame vitrininiai langai..o kai su kūdikiu, tai ir miegamajame teks nemažai laiko praleisti, gal ir vakaroti ten smile.gif tai norisi jaukumo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(loja5 @ 2010 05 27, 08:50)
O man iskilo klausimas del kainu - ten taip suprantu nurodyta kaina asmeniui, bet jei yra du suauge ir du vaikai, tai negi vaikams skaiciuojama ta pati suma kaip ir suaugusiam g.gif mano dukrai 7 o sunui 4,5 ax.gif

kiana apartamento parai nurodyta, ne asmeniui mirksiukas.gif
aš tikslinuais pas šeimininkus, tia asmenų sk. jiems riek žinoti dėl patlaynės ir t.t ax.gif

QUOTE(angelk @ 2010 05 27, 21:46)
beje dar parasiau i neringos savivaldybe apie automobiliu parkinga, tai ryt galesiu tiksliai pasakyti kaip ten yra su jo Nidoj.

labai laukiu atsakymo, ką savivaldybė sakys unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonozmona: 01 birželio 2010 - 10:13
QUOTE(loja5 @ 2010 05 28, 09:18)

Joooo,kainos tai tikrai geros g.gif .Mes praeitą savaitgalį-penktadienį,šeštadienį,sekmadienį praleidom Nidoj wub.gif ,tai už parą suplojom gerokai daugiau,bet gal todėl,kad apartamentai centre su vaizdu į marias wub.gif g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Margita @ 2010 06 02, 21:04)
Joooo,kainos tai tikrai geros g.gif .Mes praeitą savaitgalį-penktadienį,šeštadienį,sekmadienį praleidom Nidoj  wub.gif ,tai už parą suplojom gerokai daugiau,bet gal todėl,kad apartamentai centre su vaizdu į marias wub.gif  g.gif ?

oi labai fainu ir uz gera kaina galima rasti birzelio menesi nidoj, reikia tik paieskot, 4u.gif
Atsakyti
2 žmonėm gal ir galima,bet šeimai schmoll.gif 4-5 asm,tai užlenktos kainos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2010 06 03, 12:08)
2 žmonėm gal ir galima,bet šeimai schmoll.gif  4-5 asm,tai užlenktos kainos doh.gif

nea, mes va radom 4 suaugusiems ir 2 vaikams buta uz 160Lt Nidoj paciam centre wub.gif
Atsakyti
sveiki, 4u.gif
norim nuvaziuot savaitgali vienai dienai pasivaiksciot. norejau pasiteirauti gal zinot, ar autobusai ir mirkiukai i Nida vaziuoja tik is senosios perkelos ar ir is naujosios?
Atsakyti
QUOTE(gica @ 2010 06 03, 19:46)
sveiki, 4u.gif
norim nuvaziuot savaitgali vienai dienai pasivaiksciot. norejau pasiteirauti gal zinot, ar autobusai ir mirkiukai i Nida vaziuoja tik is senosios perkelos ar ir is naujosios?

tik iš senosios.
Atsakyti