Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs saldumynai

QUOTE(Shiduh @ 2005 05 12, 05:38)
Po 1 stikline miltu, cukraus, tarkuotu morku.
1 saukstelis kepimo milteliu,
1 kiausinis.

Kiausini istrinti su cukrumi ir sudeti morkas, ismaisyti. Suberti miltus sumaisytus su kepimo milteliais. Kepti apie 20 min. vidutinio karstumo orkaiteje. Gaunasi tikrai labai skanus! Ypac daug demesio sis pyragas susilauke is vyriskosios puses... 
šitas?? o morkos labai jaučiasi? man asmeniškai keptos virtos morkos, tai nelabai, bet kai fotkej taip gražiai atrodė, tai galvoju, gal surizikuot ir iškept, juo labiau, kad svečių laukiu.

sveikutes,kepiau katik sita morku pyraga,isejo labai labai skanus thumbup.gif thumbup.gif ,gal tik siek tiek toks kaip guminis g.gif g.gif ax.gif ,gal kad silto paragavau rolleyes.gif ,bet siaip labai paprasta gamint,greita ir pigu.
Atsakyti
QUOTE(princiupesa @ 2006 02 09, 12:47)
nežinau ar pigu, bet kažkaip neblogai skamba wink.gif

Vaisiai arba žiedlapiai su šokoladu 


Sudėtis:
tamsusis šokoladas
rožės ar kitos valgomos gėlės žiedas
braškės arba vaisių gabalėliai

    Nedideliame dubenyje, uždėtame ant verdančio vandens puodo, ištirpinamas tamsusis (pusiau saldus) šokoladas ir truputį ataušinamas. Nuo mažos rožės ar kitos valgomos gėlės žiedo atsargiai nuskabomi žiedlapiai. Imama po vieną žiedlapį ir panardinama į šokoladą (tik viena pusė, nes taip žiedlapis atrodo patraukliau). Nukratomas šokolado perteklius. Žiedlapiai sudedami į folija išklotą skardą, kur jie sustingsta. Braškės ar cukruoti vaisių gabalėliai panardinami į šokoladą; įmerkiama visa uoga ar tik jos pusė.
    Tokius vaisius patartina patiekti su kava ar likeriu.


Rožių žiedlapius? blink.gif O ką jie valgomi????
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 03 01, 16:38)
Rožių žiedlapius?  blink.gif  O ką jie valgomi????

ir žiedlapiai, ir spygliai bigsmile.gif
jei rimtai, tai nežinau, bet alternatyva nevilioja g.gif schmoll.gif
Atsakyti
rožių žiedlapiai valgomi wink.gif
Atsakyti
valgomi tai valgomi, alia ar tikrai tos rožės popigiai?
Atsakyti
Teko ragauti turkiskos roziu lapeliu uogienes, labai saldi ir kiek skystoka.Matyt, pas juos tai jokia egzotika, nes paprastoj parduotuvej pirkom. As tai tik pagalvoju, o kaip su geliu purskimu pries visokius babausius?Gal ne kiekviena roze ir tinka?
Atsakyti
tai čia matomai gautusi kaip ir su egzotiniais prieskoniais, priklausomai nuo kiekvieno skrandzio stiprumo.
Atsakyti
Pries daugeli metu teko guleti ligonineje (moteriskos bedos ax.gif ) o ta ligonine tuo metu buvo gavusi dideli kiekiu roziu lapeliu uogienes labdarai lotuliukas.gif blink.gif kiekviena vakara valgydavom blynus su roziu uogiene...dar ir dabar prisimenu ta kvapa ir skoni blink.gif
Atsakyti
vajei, a kaip skonis?
Atsakyti
valgyti galima lotuliukas.gif
Atsakyti
na nezinau,kaip galima valgyt roziu ziedlapius,o ypac uogiene g.gif g.gif
as rozes dievinu kaip ir kiekviena moteris,bet kas susije su ju kvapu,tai brrrr wacko.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif
nezinau kodel,bet man nekvepia nei roziu kvepalai,nei muilai... protest.gif protest.gif protest.gif
Atsakyti
QUOTE(sigimaus @ 2006 03 02, 12:59)
.......kiekviena vakara valgydavom blynus su roziu uogiene...dar ir dabar prisimenu ta kvapa ir skoni  blink.gif



Jaučiu tas kvapas tai turėtų priminti šampūną ar muilą, bent jau man tai kažkaip rožių kvapas dažnai asocijuojasi su tais daiktais rolleyes.gif
Atsakyti