Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs saldumynai

sweikutes..
kazkada kazkuriopj temelej buvau skaicius apie is varskes ir kokoso daomus rutuliukus...ala rafaelo... 4u.gif bet nerandu niekur... g.gif kur jie pasislepe... doh.gif gal kas zinot ta receptuka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmita @ 2006 12 07, 11:19)
sweikutes..
kazkada kazkuriopj temelej buvau skaicius apie is varskes ir kokoso daomus rutuliukus...ala rafaelo... 4u.gif bet nerandu niekur... g.gif kur jie pasislepe... doh.gif gal kas zinot ta receptuka? blush2.gif

Kažkas panašaus yra čia
Atsakyti
labai aciu 4u.gif
as situ ir ieskojau.. blush2.gif
Atsakyti
Man labai skanu ir paprasta. Reikės: varškės, grietinėlės, konservuotų vaisių sirupo, cukraus, konservuotų vaisių asorti ir vanilinio cukraus.
Varškę pertrinti per sietelį ir sumaišyti su sirupu, plakta grietinėle, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Maišyti kol ištirps cukrus.
Tada į kremą sudėti dalį konservuotų vaisių, o likusiais galima papuošti kremą jį patiekdami. thumbup.gif
Atsakyti

Prisiskaiciau pagyrimu tam morku pyragui,tai lekiu kepsiu.O iskepus atsiliepimus parasysiu smile.gif .O pati zinau obuoliu pyraga nebrangu ir laabai skanu.

Reikia: stiklines miltu
stiklines cukraus
3kiausiniu
obuoliu

Viska iskyrus obuolius isplakti mixeriu,tada supjaustyti obuolius ir sudeti i tesla.Skarda istepti sviestu,sukresti tesla ir kepti viska apie 20min smile.gif
o vietoj obuoliu galima deti bananu,persiku konsrvuotu ir visko,ko tik sugalvosit.Galima isvis nieko nedet,idet kakavos,prie obuoliu idet cinamono.Na,cia tox fantazijos pyragas smile.gif o su bananais thumbup.gif gaunasi
Atsakyti
Kaip uzsimaniau kazko saldaus.... tongue.gif
Atsakyti
o jau kokio skanumo tas morku pyragas!Toks purus,minkstas ir morku tai visai nesijaucia.O tiems,kam gavos kaip guminis,tai gal per anksti istrauket arba gal susmego.Bet vertas demesio sitas pyragas thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Šiek tiek lengviau padaromas Rafaelo

reikės kondensuoto pieno ir kokosų drožlių

Viską sumaišyti,
suformuoti rutuliukus,
kepti orkaitėje kol apkeps.

Dėti visko tiek kad galima būtų suformuoti rutuliukus ax.gif

Atsakyti
o gal kas žinot vaflių receptą, kurie kepami specialiose vaflinese, blush2.gif niekaip nerandu receptelio verysad.gif
Atsakyti
sveikutes,gal kuri zino kaip issikepti strudeli su varske ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@GITANA @ 2005 08 31, 20:53)
O as zinau labai lengvai pagaminamas spurgas is kefyro.Reikia 0,5l kefyro,4 kiausiniu, cukraus 1 stikline,sodos saukstelis,miltu tiek kad gautusi tirsta mase kad butu galima su saukstu deti i ikaitintus riebalus.Kiausinius isplakti su cukrumi , sudeti likusius produktus ,tik miltu nepadauginti ,nes gausis kietos .Virti riebaluose kol pagels atvesusias apibarstyti cukraus pudra.Skanaus !!!!

mmm,labai paprastas ir skanus receptukas essen.gif tik as dar kakavos dadejau,tai niam niam,su pieniuku dabar valgom thumbup.gif ir man skanu ir pilvukas mano patenkintas,o apie SB net nekalbu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iievukas @ 2007 03 13, 19:02)
4u.gif  Šiek tiek lengviau padaromas Rafaelo

reikės kondensuoto pieno ir kokosų drožlių

Viską sumaišyti,
suformuoti rutuliukus,
kepti orkaitėje kol apkeps.

Dėti visko tiek kad galima būtų suformuoti rutuliukus  ax.gif

bet kiek tada reikia tų kokosų drožlių? g.gif juk labai daug doh.gif
Atsakyti