sweikutes..
kazkada kazkuriopj temelej buvau skaicius apie is varskes ir kokoso daomus rutuliukus...ala rafaelo... bet nerandu niekur... kur jie pasislepe... gal kas zinot ta receptuka?
QUOTE(wilmita @ 2006 12 07, 11:19)
sweikutes..
kazkada kazkuriopj temelej buvau skaicius apie is varskes ir kokoso daomus rutuliukus...ala rafaelo... bet nerandu niekur... kur jie pasislepe... gal kas zinot ta receptuka?
Kažkas panašaus yra čia
labai aciu
as situ ir ieskojau..
as situ ir ieskojau..
Man labai skanu ir paprasta. Reikės: varškės, grietinėlės, konservuotų vaisių sirupo, cukraus, konservuotų vaisių asorti ir vanilinio cukraus.
Varškę pertrinti per sietelį ir sumaišyti su sirupu, plakta grietinėle, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Maišyti kol ištirps cukrus.
Tada į kremą sudėti dalį konservuotų vaisių, o likusiais galima papuošti kremą jį patiekdami.
Varškę pertrinti per sietelį ir sumaišyti su sirupu, plakta grietinėle, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Maišyti kol ištirps cukrus.
Tada į kremą sudėti dalį konservuotų vaisių, o likusiais galima papuošti kremą jį patiekdami.
Prisiskaiciau pagyrimu tam morku pyragui,tai lekiu kepsiu.O iskepus atsiliepimus parasysiu .O pati zinau obuoliu pyraga nebrangu ir laabai skanu.
Reikia: stiklines miltu
stiklines cukraus
3kiausiniu
obuoliu
Viska iskyrus obuolius isplakti mixeriu,tada supjaustyti obuolius ir sudeti i tesla.Skarda istepti sviestu,sukresti tesla ir kepti viska apie 20min
o vietoj obuoliu galima deti bananu,persiku konsrvuotu ir visko,ko tik sugalvosit.Galima isvis nieko nedet,idet kakavos,prie obuoliu idet cinamono.Na,cia tox fantazijos pyragas o su bananais gaunasi
Kaip uzsimaniau kazko saldaus....
o jau kokio skanumo tas morku pyragas!Toks purus,minkstas ir morku tai visai nesijaucia.O tiems,kam gavos kaip guminis,tai gal per anksti istrauket arba gal susmego.Bet vertas demesio sitas pyragas
Šiek tiek lengviau padaromas Rafaelo
reikės kondensuoto pieno ir kokosų drožlių
Viską sumaišyti,
suformuoti rutuliukus,
kepti orkaitėje kol apkeps.
Dėti visko tiek kad galima būtų suformuoti rutuliukus
Viską sumaišyti,
suformuoti rutuliukus,
o gal kas žinot vaflių receptą, kurie kepami specialiose vaflinese, niekaip nerandu receptelio
sveikutes,gal kuri zino kaip issikepti strudeli su varske
QUOTE(@GITANA @ 2005 08 31, 20:53)
O as zinau labai lengvai pagaminamas spurgas is kefyro.Reikia 0,5l kefyro,4 kiausiniu, cukraus 1 stikline,sodos saukstelis,miltu tiek kad gautusi tirsta mase kad butu galima su saukstu deti i ikaitintus riebalus.Kiausinius isplakti su cukrumi , sudeti likusius produktus ,tik miltu nepadauginti ,nes gausis kietos .Virti riebaluose kol pagels atvesusias apibarstyti cukraus pudra.Skanaus !!!!
mmm,labai paprastas ir skanus receptukas tik as dar kakavos dadejau,tai niam niam,su pieniuku dabar valgom ir man skanu ir pilvukas mano patenkintas,o apie SB net nekalbu
QUOTE(iievukas @ 2007 03 13, 19:02)
Šiek tiek lengviau padaromas Rafaelo
Viską sumaišyti,
suformuoti rutuliukus,
Viską sumaišyti,
suformuoti rutuliukus,