Įkraunama...
Įkraunama...

Albanija

Patiko. Kelias palei Albanijos riveirą: vaizdai labai įspūdingi, pats kelias saugus, naujas su atitvarais.Kainos aukštokos, pvz. Opatijoje restorane jūros gėrybės trečdaliu pigiau. Sarandė nieko gero, per didelė yra valkatų, bet pakenčiamai. Daug statybų visur. Miesto pakrašty, kainos stipriai pigesnės. Jaukūs maži miestukai. Yra puikių papludimių apie Dhermi, Nedavažiavus Sarandės graži gamta - labai dideli kaktusai. Vliore stipriai sutvarkytas kurortas. Žmonės norma, moterys gražios, vyrai pasitikėjimo išvaizda nekelia. Jaunimas puikiai kalba angliškai. Taisant mašiną (kietųjų dalelių filtras) klausė iš kur, kai pasakiau, kad iš lietuvos, jiems patiko. Spėju serbų jie nemėgsta. Nesinuomuočiau didelio viešbučio. Nejauku, paėmė pasą kaip užstatą, atskaitė paskaitą, kad nevogtume.Arbūzus ir dynias pirkite apie Tiraną, arba Sarandės pakrašty. Gerai turėti vietinės valiutos, bet priima ir eurus. Cigaretės apie 2 eurus, alkoholis brangus, kiaušiniai parduodami po vieną, skanios uogienės, daug sūrių. Pardavinėja brendus papigiai. Yra parduotuvių tinklas SPAR ten pina žmonių, kitur tuščia nors kainų skirtumo nepastebėjau. Policijos daug.

Atsakyti

nu ka
kad ir kokiu baimiu buvo vaziuojant i sia ilga kelione, ji atnese begale ispudziu
sumontavau sioki toki video
Graikija - Meteora
Albanija - Ksamil, Blue eye, Berat
Juodkalnija - Ulcinis, Tara kanjonas, Juodasis ezeras
 Lenkija, Slovakija, Vengrija, Serbija, Makedonija, Graikija, Albanija, Juodkalnija - 2savaitės ir 5700km
Rinkitės HD kokybę

https://youtu.be/iCo0cnsenIY

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriusci: 29 rugpjūčio 2018 - 20:17

Sveiki,

Na, kas šiemet į Albaniją?

Atsakyti

Važiuojam važiuojam pirmą kartą :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(mazulyte15 @ 2019 02 05, 09:52)
<p>Važiuojam važiuojam pirmą kartą 4u.gif​ </p>


Per kur važiuosite? Albanija - mūsų kitų metų planuose.
Atsakyti

Skrendam :) buvo nebrangūs bilietai nutarėm skristi. Planuojam ten dvi savaites ramiai pakeliauti, pasibūti. Išsinuomavom mašiną oro uoste pasiimsim ir grąžinsim. 

Atsakyti
Labas rytas. Patarkit prašau, kur rasti Albanijos žemėlapį, kad būtų galima su juo kelauti. Aš nemoku turbūt ieškoti unsure.gif cry.gif
Atsakyti

Sveikos keliauninkės :) 
Planuose kelionė vasarai. Mūsų pirminis taškas būtų Juodkalnija Budva ir iš jos keliausime į Albaniją Škoderį. Iš Škoderio labai norėtume į visos dienos tripą Komani ežeru. Klausimas kas buvote prie šio ežero? Kaip iki jo patekote? Planuojame nuomotis automobilį, tik baiminuosi, kad privažiuoti gali būtų sudėtinga iki kelionės taško.

Atsakyti