Įkraunama...
Įkraunama...

Registracija klase.lt

Užsiregistravau ir aš.Klasiokų per metus iš 33 kokie penki---visiškas štilis.
Grupeje.lt sutikau daugiau saviškių,bet irgi nevyksta nieko aktyvaus... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2005 05 06, 16:35)
uzsiregistravus Klase.lt,taciau kadangi nepirma atejau,tai matyt klasiokai retai lankosi,nes dar nepatvirtino manes:( laukiu:)

QUOTE(Eos @ 2005 05 06, 16:49)
uzhsiregistravau ir klase.lt, ir grupe.lt, bet kazkaip aktyviu klasioku bei grupioku nerasta

drinks_cheers.gif Man tas pats ramybė ir tyla iš jų pusės; gal galvoju reikėjo mergautine pavarde registruotis g.gif Bet ten daug tokių nepriimtų į burelį, tai tikriausiai admin. užmigo žiemos miegu bigsmile.gif
Atsakyti
ir man tas pats doh.gif panasu kad is klasioku nuo 2004 09 tik as ir buvau ten uzejus g.gif tai laukiu nesulaukiu verysad.gif
Atsakyti
aš irgi užsiregistravau į www.grupe.lt, bet tai kas iš to, tylu tenais. unsure.gif P.S. nors mano registraciją tai labai greitai patvirtino
Atsakyti
O aš pasižiūrėjau klase.lt ir ...nesiregistravau, nors ten mano palyginus nemažai klasiokų užsiregistravę - net 6. Bet kad man kažkaip nelabai ir įdomu kas kur...Nebuvo jau ta mūsų klasė tokia vieninga, o ir kai susitikimas vyko po mokyklos baigimo tai tiesiog visi prie stalo sėdėjo, po viena stojosi ir pasakojo - ištekėjo, neištekėjo, kiek vaikų turi, kur dirba, kiek uždirba... ax.gif
Atsakyti
na as esu prisiregistravus.musu ten net 16 is 22.nors labai retai ten kas ir paraso schmoll.gif
Atsakyti
Užsiregistravau aš ir į klasę ir grupę ir dar į kitą grupę, bet visiškai nebendraujam. verysad.gif
Atsakyti
Aš prisiregistravusi ir klasėj, ir grupėj. Nu klasiokai mano tai matyt darbais užsivertę - laabai retai rašo. Yra tokių, kurie užsiregistravę ale nė žodelio nėra parašę schmoll.gif
O grupėj tai pas mus smagiau - dažnokai susirašom, naujienom pasidalinam thumbup.gif
Atsakyti
Ir as uzsiregistravau ir ten ir ten, tikklase pas mus buvo kazkokia blink.gif , o vot grupe labai faina thumbup.gif , bendraujame beveik tik per grupe.lt, nes visi issivaziavo, kas Amerikoj, kas Anglijoj, kas dar kur. Tik viena buda ta ir turim pabedrauti. Labai faina vel su jais visais pasneketi rolleyes.gif
Atsakyti
Registruojamės registruojamės biggrin.gif Tik kad klasiokai mano kažkokie nelabai "kompiuteriniai", tai tik pusė klasės susirinko ten. Nors mano galva tai labai patogu po to susirasti visų kontaktus organizuojant klasės susitikimus 4u.gif
Atsakyti
as taip pat uzsiregistravau ir klase.lt ir grupe.lt, bet turbut tik kad uzsiregistravau, nes ten uzeinu tik retkarciais... ax.gif
Atsakyti
Matau, kad nelabai čia jums su tais klasiokais pasisekė... sad.gif O mano klasėj užsiregistravę jau daugiau kaip pusė, ir labai gražiai bendraujam thumbup.gif Kitais metais darom susitikimą, jau beveik visų koordinates turim drinks_cheers.gif
Atsakyti