esu ir klaseje ir grupeje.
klaseje tai siaip kas pasneke, o grupe tai svrbi vieta. cia informacija apie kolius , egzus, susitikimus...
As prisiregistravau, nes smalsu ir paziureti, kas kaip atrodo po daug metu, kas kur gyvena, be to naudinga buvo suzinoti kontaktus klasioku. Be to is naujo pradejom bendrauti su klasioke, kai atradom bendra tema - lialiukus
Esu ir as uzsiregistravusi...bet kazkaip nesilipdo musu pokalbiai...
Gal jau per daug laiko praejo
nors mini meetai ir vyksta....

Aš taip pat ir klasėj ir grupėj prisiregistravau, o kadangi dar ir administratore abiejose vietose patapau
(pasigyriau
) tai stengiuos ir grupiokus ir klasiokus sugaudyt, bet kad nelabai sekasi,- su klasiokais kartais ir taip susitinkame, na o su dalimsgrupes tenka darbo treikalais susitikinėti, tai taip gaunasi, kad ten naudingi buvo tik kad gavau kaikurių ordinates...

Tai, aš užsiregistravau, tik gaila , kad mano klasikai nerodo didelio aktyvumo.

Aš esu užsiregistravus ir klasėj ir grupėj.
Tik vat grupėj daugiau susitinkam realybė, ar šiaip laiškais icq bendraujam su kaikuriais, o ne per tą sistemą. Kažkaip neina bendrauti ten.
O klasėj tai labai maloniai karts nuo karto kokiom temom užverda diskusijos, ir vyksta susitikimai. Nors mokyklą baigėm prieš 5 metus, labai mielai pašnekam. Nevisi išsilakstę po užusienius. Dauguma kompiuterizuoti.
Net pačiai keista, kaip po tiek laiko gali išlikti normalus santykiai, jei visi po mūsų Lietuvėlę išsilaktę.
Tik vat grupėj daugiau susitinkam realybė, ar šiaip laiškais icq bendraujam su kaikuriais, o ne per tą sistemą. Kažkaip neina bendrauti ten.
O klasėj tai labai maloniai karts nuo karto kokiom temom užverda diskusijos, ir vyksta susitikimai. Nors mokyklą baigėm prieš 5 metus, labai mielai pašnekam. Nevisi išsilakstę po užusienius. Dauguma kompiuterizuoti.
Net pačiai keista, kaip po tiek laiko gali išlikti normalus santykiai, jei visi po mūsų Lietuvėlę išsilaktę.
As pati uzregistravau ir savo klase, ir savo grupe...
Klaseje tai bendraujame, neseniai meeta susiorganizavome
Grupeje tylu kaip tanke, nieko nevyksta, nelabai aktyvus nariai yra, nors prisiregistravo daug, ir labai optimistiskai sia ideja palaike

Esu užsiregistravus ir klasėje ir grupėje.
Klasėj keliese bendraujam pakankamai aktyviai, o grupėk tik patvirtinu ir viskas
, bet gal dar suaktyvės veikla
Klasėj keliese bendraujam pakankamai aktyviai, o grupėk tik patvirtinu ir viskas

QUOTE(jolcepuliene @ 2005 05 07, 20:06)

QUOTE(ejeva @ 2005 05 08, 14:23)
aš tai net dalį turėtų klasės nuotraukų sukėliau į fotofabriką - kad visi galėtų pasižiūrėti (čia tai tik 6 leisdavo įkelti), bet kažkaip niekas ten daug entuziazmo nerodo... visi savais darbais ir problemomis užsivertę

aš ir užsiregistravus ir www.klasė.lt ir www.grupė.lt , bet ten kaip mirę visi, užsiregistravo ir tiek