Įkraunama...
Įkraunama...

Registracija klase.lt

Aš užsiregistravusi klase.lt man mepatinka nieko ten normaliai nevyksta 2 pasisakymai į metus ir pašto dežute pilna priminimu kad kažkadaise kažkas paraše žodį doh.gif Noriu išsiregistruoti bet neišeina, vis kažkur dar tipo prisijungus , nors neprisijungus kaip ten rašo gruper ar ko . užkniso.... beje grupioku ir klasioku daugiau randu per kitur nei per klase.lt
Ir man nepatinka pagooglinus nors ir uždejus kad tik draugams , rašo mano visus duomenis. einu dar bandyt išsiregistruoti.
Atsakyti
QUOTE(Pepsė @ 2011 04 12, 17:15)
Aš užsiregistravusi klase.lt man mepatinka nieko ten normaliai nevyksta 2 pasisakymai į metus ir pašto dežute pilna priminimu kad kažkadaise kažkas paraše žodį  doh.gif  Noriu išsiregistruoti bet neišeina, vis kažkur dar tipo prisijungus , nors neprisijungus kaip ten rašo gruper ar ko . užkniso.... beje grupioku ir klasioku daugiau randu per kitur nei per klase.lt
Ir man nepatinka pagooglinus nors ir uždejus kad tik draugams , rašo mano visus duomenis. einu dar bandyt išsiregistruoti.

pasikorekuokit nustatymus wink.gif ir maziau saukit cia biggrin.gif
Atsakyti
sakykite kaip panaikinti savo snketa "klase.lt"?
Atsakyti
ir kaip suprasti Šį sakinį, kai noriu panaikinti savo anketa "klasė.lt" ?
"Pirmiausiai privalai pasišalinti iš visų soc. grupių!" aš niekur nesu prisijungus daugiau, o e-paso panaikinti negaliu vien dėl klasės lt.(kadangi neissinaikina ir meta jau minėta nuoroda doh.gif

Padėkite suprasti ko jie iš manęs nori blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky Cloud: 08 balandžio 2012 - 20:00
Na va pati paklausiau pati atsakysiu biggrin.gif

Reikia pasišalinti klasė.lt iš visų prisijungusių klasiokų klasės, priimtų grupių ir pan ir tada laisvai panaikinama anketa mirksiukas.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Užsiregistravus, bet neprisijungus gal 100 metų... g.gif
Atsakyti