Įkraunama...
Įkraunama...

Registracija klase.lt

esu tik grupe.lt užsiregistravus rolleyes.gif tai subendraujam kartas nuo karto, bet aktyvesniam bendravimui yra kitos priemonės, pvz.skype, emeilai ir kt. tai per ten su grupiokais susisiekiam ax.gif
o klase.lt tai tik keli klasiokai žiūriu užsiregistravę ir tie patys su kuriais mokykloj nesutariau hihihi.gif tai kad nesiregistravau schmoll.gif
beje, kaip jums šio portalo "atsinaujinimas" blink.gif doh.gif man tai jis katastrofiškas schmoll.gif
Atsakyti
esu uzsiregistravus klase.lt - labai gerai planuojant klases susitikima - visi nubalsavom kur darom, viska bendrai aptarem..o daugiau bendravimo - nulis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2009 01 17, 20:02)
esu uzsiregistravus klase.lt - labai gerai planuojant klases susitikima - visi nubalsavom kur darom, viska bendrai aptarem..o daugiau bendravimo - nulis  biggrin.gif

Esu ir as uzsiregistravus. drinks_cheers.gif Tikrai labai liuks buvo planuojant klases susitikima. Po susitikimo dar truputi bendravome, nuotraukas bendrai ziurejome, aptarinejome. O dabar bendravimas visiskai nutruko verysad.gif ...
Atsakyti
Taip smile.gif
Atsakyti
Taip užsiregistravus ir klasej lt., ir grupej, bet daugiau gyvai bendraujam. 4u.gif bet man visvien patinka ten užsukti,naujas klasiokų foto pasižiūreti hihihi.gif
Atsakyti
Taip smile.gif yra klasėj daug užsiregistravusių,planuojam ir klasės susitikimą daryt vos ne po dešimtmečio bigsmile.gif
Atsakyti
Taip bigsmile.gif
Ir grupe.lt ir klase.lt
Atsakyti
Ir aš esu užsiregistravusi klase.lt smile.gif
Atsakyti
esu uzsiregistravusi klase.lt bet kazkiap mazai bendraujam 4u.gif
Atsakyti
Esu uzsiregistravusi klase.lt, grupe.lt
Atsakyti
esu uzsireginusi odnoklassniki.ru biggrin.gif
Idomiau bendraut su kitu saliu atstovais nes su klasiokais ir taip palaikom rysi be klases.lt mirksiukas.gif
p.s ten galima atrasti pazistamu irgi ypac senosios kartos lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir klasiokuose, ir grupiokuose esu biggrin.gif
Tik niekur niekas nevyksta, o klasiokė esu vienintelė savo klasėj doh.gif
Atsakyti