Nu va, apgavo
štai tau balionėlis.
Aš tai nemėgstu tų firmų, kur per konsultantus siūlo. Ten pasakys viską, ką klientas nori išgirst, kad tik parduotų. Ir kad ekologiškas, ir kad gyvensi amžinai, kad numesi 20kg, kad be šio prietaiso gyvenimas taps nebepakenčiamas
Man geriau pačiai nueit į parduotuvę, apžiūrėt kai niekas į akis nelenda, atpažinti eko sertifikatus ir pasirinkt, ar man to reikia.
Sesuo neseniai vertė tekstą, kaip elgtis zepter konsultantams. Sekta ten kažkokia. Kadangi sutartis autorinė, tai negaliu viešint kas ten parašyta buvo, bet tikrai nesužavėjo esmė kaip žmones mulkint
Papildyta:
QUOTE(dilditele @ 2008 05 26, 17:06)
Na buvau ir as sumanius pakeist visa buitine chemija i Amway. Tik netycia radau pas uosviene rugstanti LOC, ir puoliau ziurinet kokia ji ten nuostabi. Ogi jokio eko zenklo (apskritai jokio zenklo nera) ir net sudetis nesurasyta, kuri privalo but surasyta. Nu ir paeme baisinis pyktis, niekas niekada man neprakis jokio Amway. Va
Nu betgi tokis daiktas - ir gėlėm laistyt, ir lakui valyt,ir rankom plaut, gal dar lovos reikaluos padeda
Dabar skaitau anglų k.
straipsnį, kurį buvęs konsultantas parašė, kad tai tiesiog "suktybė su užkelta kaina"
Dabar skaitau toliau, kas būna, kai neaprašytos sudėties daiktas į akį pakliūna...