QUOTE(Žiogelis @ 2008 05 22, 10:53)
"Neutral" nėra ekomilteliai. Jų tik 80% suyra. Aš naudoju Sonett, kai perėjau prie Sonett, skaičiavausi, ir man išėjo, kad 1 kg kaina Sonett yra žymiai mažesnė,nei Neutral Juo labiau, kad parduotuvėje Holos (Užupio 4) galima nusipirkti miltelius pakuotėje po 10 kg.
Arba skalbimo skystį (man jis labiau patinka) po 10 l. Užtenka ilgam, skalbiu viską.
Arba skalbimo skystį (man jis labiau patinka) po 10 l. Užtenka ilgam, skalbiu viską.
O ar tu Sonett yra Kaune?
Dar tiesa receptelis,kazkada paktineje ekologijoje buvau idejus,bandysiu pasigaminti kai bus kastonu
Švarai ir duonai
Skandinavijos šalys, kur kaštonai taip pat yra gana naujas augalas, iš kaštono vaisių išmoko daryti puikią skalbimo priemonę, o kas liko... sunaudoti maistui. Sumaltus kaštonų vaisius užpila šiltu vandeniu su trupučiu sodos, laiko parą, kartkartėmis permaišydami, paskui nusunkia ir gauna pačią ekologiškiausią skalbimo priemonę vilnai ir šilkui skalbti.
Likusią kaštonų masę daug kartų perplaudavo vis nauju vandeniu ir senovėje dėdavo į kepamą duoną.
Brangios kosmetikos pramonėje kaštonai iki šiol naudojami. Naudoja ir farmacijos pramonė