Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška buitinė "chemija"

QUOTE(Edora @ 2009 03 15, 14:22)
Ar jūs valot actu virdulius. Kaip tai geriausiai daryt: kiek acto reikia, virinti ar ne? Kas gali patarti konkrečiai?

man actas beproto smirda schmoll.gif išvalyt išvalo, bet kvapas schmoll.gif
naudoju citrinos rūgžtį 4u.gif kokius du valg šaukstus į savo 1,7l arbatinį ir užverdu, tada palieku atvėsti. su tuo citrinuotu vandeniu išplaunu ir kriauklę ir virdulio viršų ax.gif tada dar nuverdu su švariu vandeniu smile.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif Viską panašiai ir dariau, tik kažkodėl dvejojau dėl virinimo. Dabar jau drąsiai tai darysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2009 03 15, 19:24)
Ačiū už atsakymus  4u.gif Viską panašiai ir dariau, tik kažkodėl dvejojau dėl virinimo. Dabar jau drąsiai tai darysiu smile.gif

del to ilgesnio pavirinimo (15 min) - tai atsargiai. pas mane buvo plastikinis virdulys - tai po keliu valymu pastebejau, kad jis kazkaip issiklaipe - dangtelis per mazas pasidare (tiksliau turbut virdulio sonai deformavos g.gif) kai uzdengdavau - krastuos vistiek likdavo tarpeliai. tai va, gal negerai pradaryta ilgai virint... o naudodavau cirtinos rugti arba tiesiog citrinos pripjaustydavau smile.gif
o naujo virdulio instrukcijoj aprasyta kaip su actu valyti. pripilti 3/4 vandens (atsizvelgiant i max vandens lygi). uzvirinti. tada pripilti iki maximumo ribos acto, pamaisyti ir palikti stoveti per nakti. ryte ispilti, praskalauti svariu vandeniu. uzpilti sviezio vandens, uzvirinti. ispilti ir vel praplauti svariu vandeniu.
pati nebandziau, bet jau greit reikes. ax.gif actas raso 8%, bet 9% standartinis manau dar geriau. svarbu baltas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2009 03 15, 14:22)
Ar jūs valot actu virdulius. Kaip tai geriausiai daryt: kiek acto reikia, virinti ar ne? Kas gali patarti konkrečiai?

Aš nevirinu. Paprasčiausiai įpilu, pamakaluoju, kol šnypščia ir tada išpilu. Vat tada nuverdu pora kartų su vandeniu, kad neliktų kvapo. O ta chemija, kur būna pirkti pardėse, tai yra tas pats actas, tik koncentracija kita, dar gal kvapo kokio įdeda, kad ne taip smirdėtų. Vieną kartą nusipirkau ir daugiau nebeperku. Actas pigiau išeina.
Atsakyti
Šį ketvirtadienį 18val. vyks seminaras, kuriame viena firma pristatys buitines ekologiškas priemones, aš esu tos firmos konsultantė, galime kartu apsilankyti, padėsiu įsigyti priemonių, galėsite išbandyti jų efektyvumą. Kam įdomu parašykit į až.
Atsakyti
QUOTE(Superinė @ 2009 03 17, 16:46)
Šį ketvirtadienį 18val. vyks seminaras, kuriame viena firma pristatys buitines ekologiškas priemones, aš esu tos firmos konsultantė, galime  kartu apsilankyti, padėsiu įsigyti priemonių, galėsite išbandyti jų efektyvumą. Kam įdomu parašykit į až.

įdomu koks miestas pirmiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2009 03 17, 18:56)
įdomu koks miestas pirmiausia smile.gif

Kaune, seminaras vyks Kaune lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Superinė @ 2009 03 17, 15:46)
Šį ketvirtadienį 18val. vyks seminaras, kuriame viena firma pristatys buitines ekologiškas priemones, aš esu tos firmos konsultantė, galime  kartu apsilankyti, padėsiu įsigyti priemonių, galėsite išbandyti jų efektyvumą. Kam įdomu parašykit į až.

O kodėl neparašote tos firmos pavadinimo? Galbūt yra ir internetinė svetainė besidomintiems? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2009 03 17, 21:14)
O kodėl neparašote tos firmos pavadinimo? Galbūt yra ir internetinė svetainė besidomintiems?  mirksiukas.gif

Kažkodėl įtariu, kad Amway. Nenori tiesiai čia rašyti, kreipsis žmogus per až, o tada bandys įtikinti, kad tai ekologiška ir šiaip visokia kitokia nuostabi produkcija smile.gif
Jei klystu- tada atsiprašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 03 17, 22:53)
Kažkodėl įtariu, kad Amway. Nenori tiesiai čia rašyti, kreipsis žmogus per až, o tada bandys įtikinti, kad tai ekologiška ir šiaip visokia kitokia nuostabi produkcija  smile.gif
Jei klystu- tada atsiprašau  4u.gif

Betgi Amway prekės neekologiškos g.gif Jose tik mažiau "aršių" chemikalų, bet jos tikrai neekologiškos schmoll.gif Vitaminai Nutrilite-taip, bet visa kita-ne schmoll.gif
Atsakyti
O kur galima rasti bent viena straipsniuka, arba koki sertifikateli arba nors ka nors, kad Amway vitaminai Nutrilite yra ekologiski? Dar girdejau ganda, kad Amway kosmetika Artistry yra 5 vietoje pasaulyje. Atsibodo beieskant irodymu ieskoti... Manau, kad tai vel gi buvo platintoju paskleistas gandas, kaip ir apie "Ekologiska LOC" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2009 03 17, 20:14)
O kodėl neparašote tos firmos pavadinimo? Galbūt yra ir internetinė svetainė besidomintiems?  mirksiukas.gif

galbut tai GNLD? super produkcija thumbup.gif pati viska naudoju ir tapau konsultante. :superjei kam idomu Taurageje arba Alytuje,kreipkites mirksiukas.gif i az ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a.inesa: 18 kovo 2009 - 17:40