Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška buitinė "chemija"

QUOTE(Vaizele @ 2008 08 12, 20:59)
A, čiagi baliklis  doh.gif

Su mažais vaikais geriausia naudoti saulės galią.  mirksiukas.gif

Pardaveja pavadino sia priemone druska, tai ir prilipo toks pavadinimas biggrin.gif blush2.gif
QUOTE(dilditele @ 2008 08 12, 21:39)
Aha, cia baliklis, o jau maniau, kad praziopsojau kokia stebuklniga druska smile.gif
Na pas mane mazu vaiku yra, bet Almawin ir mano rubuose demes palieka

Na , kazkaip man isplauna g.gif gali buti, kad tiesiog dar neteko rimtesniu demiu plauti unsure.gif labai patiko, kad akivaizdziai pagyvino rubu spalvas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 12 rugpjūčio 2008 - 23:15
Sveikutes smile.gif
Gal galėtumėte parekomenduoti kokią nors priemonę mašinos sėdynėms išvalyti (jos ne odinės)? MB bus labai dėkingas jums 4u.gif
Atsakyti
Radau pašto dėžutėje Select katalogą, o jame va ką. Ką manot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susiena: 21 rugpjūčio 2008 - 16:58
QUOTE(Susiena @ 2008 08 21, 17:47)
Radau pašto dėžutėje Select katalogą, o jame va ką. Ką manot? g.gif

Cia tikriausiai tas pats kaip ir Ecoball, ten irgi mineralai, kurie atjonizuoja purva nuo drabuziu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal ne visai į temą, bet radau neblogą filmuką apie chemiją:
http://lt.netlog.com...d...DESC&page=3
Atsakyti
Mergaites, o gal kas is jusu esate naudojusios magnetini kamuoliuka skalbiant skalbinius? ax.gif Dar ji galima naudoti ir indu plovyklese. Tam kad nesikauptu kalkiu nuosedos.
Man toks ganetinai mistiskas daikciukas atrodo, bet velniskai noretusi isbandyti. Bet pries tai noretusi suzinot nuomone is tu, kurios jau bande...
Atsakyti
Jetau, jus man pasakykit ka naudojat indaplovems???
Isbandziau Almawin priemones, tai jau ir bijau toliau jas naudot. Visa indaplove pasidenge baltom apnasom ir nenusivalo. Mano blizgantys puodai dabar baltai matiniai verysad.gif Nu siaubas kazkoks
Kazkas kritikavo ir Sonett.
O gal tie magnetiniai rutuliai padetu???
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2008 08 31, 15:27)
Mergaites, o gal kas is jusu esate naudojusios magnetini kamuoliuka skalbiant skalbinius?  ax.gif  Dar ji galima naudoti ir indu plovyklese. Tam kad nesikauptu kalkiu nuosedos.
Man toks ganetinai mistiskas daikciukas atrodo, bet velniskai noretusi isbandyti. Bet pries tai noretusi suzinot nuomone is tu, kurios jau bande...

Aš naudoju.Nžn,ar yra koks poveiksi, gal yra biggrin.gif Nžn, kaip aptikrint g.gif

QUOTE(dilditele @ 2008 09 02, 20:45)
Isbandziau Almawin priemones, tai jau ir bijau toliau jas naudot. Visa indaplove pasidenge baltom apnasom ir nenusivalo. Mano blizgantys puodai dabar baltai matiniai  verysad.gif Nu siaubas kazkoks

Aš naudoju Almawin, naudojau sonet.Niekad baltų apnašų nemačiau...Gal kiekius netinkamus dedat? gal ko nors per daug? g.gif
Pabandykit gal citrinos rūgšties įpilt ir tuščią indaplovę praplaut g.gif Nors aš tai ne specė, bet neturėtų pagadint g.gif
Atsakyti
QUOTE(daisha @ 2008 08 13, 14:30)
Sveikutes smile.gif
Gal galėtumėte parekomenduoti kokią nors priemonę mašinos sėdynėms išvalyti (jos ne odinės)? MB bus labai dėkingas jums 4u.gif

gal padėtų šitas dalykėlis: apelsinų aliejaus valiklis 4u.gif
Atsakyti
O as noreciau pasidalinti inform. apie Ecover produkcija. Kaip matau daugelis naudoja sonnet ar kt. priemones. Man Ecover labai patinka, skalbimo milteliai, baliklis, indu ploviklis, vonios valiklis. Esu patenkinta siomis priemonemis, kitu firmu nebandziau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2008 09 02, 21:45)
Isbandziau Almawin priemones, tai jau ir bijau toliau jas naudot. Visa indaplove pasidenge baltom apnasom ir nenusivalo. Mano blizgantys puodai dabar baltai matiniai  verysad.gif Nu siaubas kazkoks

tai nutiko todek, kad skalbiate ekologinem priemonem, ber neekologisku vandeniu mirksiukas.gif jei stovetu bent vandens filtras to nebutu...
cia kazkas panasaus, kai vandens drekintuvas veikia su ipiltu is krano vandenuku ir viskas vizualiai gerai..., bet uztenka tam kambari pastatyt oro valytuva ar jonizatoriu ir viskas pasidengia aplink baltai-matinine plevele
gal koks chemikas paaiskintu issamiau g.gif
tai ne visai su ekologija susije, bet idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2008 09 06, 15:33)
tai nutiko todek, kad skalbiate ekologinem priemonem, ber neekologisku vandeniu  mirksiukas.gif jei stovetu bent vandens filtras to nebutu...
cia kazkas panasaus, kai vandens drekintuvas veikia su ipiltu is krano vandenuku ir viskas vizualiai gerai..., bet uztenka tam kambari pastatyt oro valytuva ar jonizatoriu ir viskas pasidengia aplink baltai-matinine plevele
gal koks chemikas paaiskintu issamiau  g.gif
tai ne visai su ekologija susije, bet idomu  smile.gif

O buna ekologiskas vanduo? Is vandentiekio??? Na gal geriau sakyt geras vanduo/isfiltruotas ar pan., Pas mus vanduo tragiskas, as ir taip maniau, kad vanduo cia kaltas. Paskui sugalvojau, kad ne indaplovem skirtais milteliais isploviau (deja pakuotes nebeturiu); Almawin pakuotes labai panasios.
Kai pagalvoji kas is tu eko priemoniu, jei vanduo sysiuko spalvos bega sad.gif

AngelG ar gerai sklabia Ecover milteliai?
Atsakyti