QUOTE(Vaizele @ 2008 08 10, 09:36)
Bet jie man neištirpo. Čia taip ir turėjo būti?
O po vieno naudojimo juos reik išmest, ar čia jie tokie daugkartinio naudojimo?
O aš kiek ieškojau neaerozolinio oro gaiviklio
Vieną kartą sėdėdama lėktuvo tualete kaliau sau į galvą ten buvusio oro gaiviklio pavadinimą. Nes žinot, lėktuve ne aerozoliniai gaivikliai - negalima dėl saugumo. Bet pamiršau
Po to mokiausi atmintinai kitą kartą lėktuvo tualete, bet neradau interneto tokio parduodamo
žodžiu siaubas
Dabar naudoju
va tokį variantą. Kaip ir ne aerozolinis, bet nesu iki galo 100% patenkinta, nes man atrodo, kad jis negaruoja arba garuoja labai mažai. Kai ilgai niekas tualetu nesinaudojo tai kvapas normalus. Bet iškarto po pasinaudojimo tai neveikia
Tiksliau, praeina nemažai laiko kol atsistato kvapas, tenka langą atidarinėt. Gerai, kad šilta dabar.
Taip, tie riesutai naudojami keleta kartu, gal sesis, astuonis... As naudojau viena "porcija" tris kartus, paskui ismeciau nes nusibodo su jais skalbti
bet jau po trecio karto panaudotus riesutus palyginau su naujais ir matosi kad po skalbimo jie kiek aptirpsta, tampa plonesne zievele. kai baisiai atrodys tai jau mesk i komposto kruva, jie suirs. dar rekomenduojama juos isvirti ir taip pasigaminti skysto muilo.
Del aerozoliu tai galiu pasiulyti savo purskiama naturalia priemone nuo uodu. sezonas eina i pabaiga o as dar neispurskiau
Turiu du indelius tai viena galiu atiduot. Savaji ketinu naudoti tualete, nes jis kvepia skaniai citrinzolem
Tik gal reikia uzpurksti ant kokio dregno skuduro
as kai bandziau jo kvapa, tai uzpurskiau ant skuduro ir paskui puse dienos man kambarys kvepejo. o taip papurskus i ora tai gan greit gali ir issivedinti