Įkraunama...
Įkraunama...

Ar mokinat vaikus ?

QUOTE(ingauk @ 2009 01 16, 17:06)
noriu patarimo kaip ismokyt kad kartotu kartu zodzius, nes maniske nekartoja nieko, o ir nekalba praktiskai nieko  verysad.gif savo kalba varo kaip prisukta, bet kai prasai kad pasakytu koki zodi nieko nesako  unsure.gif

visi vaikai skirtingai pradeda kalbet, nereik tu vidurkiu ziuret ir pan.. ateis laikas ir kalbes, va as kalbet triju su puse pradejau...
jai vaikas iki 4 metu nekalba, va tada jau reik susirupint mirksiukas.gif
Atsakyti
Manoji pradejo kalbeti gerai nuo 2 metuku ir skaicius pazinojo nuo 0 iki 10 1.8 m, dabar yra 2.7 m. jau pazysta kelias raides,eilerastukus sako thumbup.gif Viskas mokinama zaidimu pagalba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2009 01 22, 21:09)
Manoji pradejo kalbeti gerai nuo 2 metuku ir skaicius pazinojo nuo 0 iki 10 1.8 m, dabar yra 2.7 m. jau pazysta kelias raides,eilerastukus sako  thumbup.gif Viskas mokinama zaidimu pagalba  mirksiukas.gif

Mums 1,2m, duokit patarimų kaip mokinti žaidžiant, visaaip bandau, bet nelabai gaunasi doh.gif . Žodelių nekartoja, na labai nedaug pavyksta, veiksmus pvz. katutes, ate ate atlieka, bet lalai labai paprakaituot reikia, gal kas žinot lengvesnį ir vaikui įdomesnį kelią rolleyes.gif
Atsakyti
dar nemokinu,manau,kad dar siek tiek per maza tokiems dalykams g.gif
Atsakyti
as ir manau kad dar laiko bus ismokti.bandziau viena kart mokint-as jai vienas
ji man-du
as jai t-rys
ji man -du doh.gif lotuliukas.gif va toks ir ismokimas jos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liuce @ 2009 01 23, 15:07)
as ir manau kad dar laiko bus ismokti.bandziau viena kart mokint-as jai vienas
ji man-du
as jai t-rys
ji man -du doh.gif  lotuliukas.gif va toks ir ismokimas jos lotuliukas.gif

Musu mokinimasis prasidejo irgi nuo vienas- du- trys, kai lipdavom laiptais ir juos skaiciuodavom. Tas trys budavo kaip koks valio ar panasiai. na o 1,6 men, pradejo jau iki 10 skaiciuot. viska kartoja ir dabar jau kqalba beveik sakinukais. mes lankom ir mokyklele, po kurios reali nauda, nes moka daineliu, atkartoja melodijas...na manau visi skirtingi vaikuciai, kantrybes turekim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2009 01 23, 16:09)
Musu mokinimasis prasidejo irgi nuo vienas- du- trys, kai lipdavom laiptais ir juos skaiciuodavom. Tas trys budavo kaip koks valio ar panasiai. na o 1,6 men, pradejo jau iki 10 skaiciuot. viska kartoja ir dabar jau kqalba beveik sakinukais. mes lankom ir mokyklele, po kurios reali nauda, nes moka daineliu, atkartoja melodijas...na manau visi skirtingi vaikuciai, kantrybes turekim 4u.gif

Labukas, o kokia mokyklele lanlot ax.gif ?
Papildyta:
Pataisymas- "lankot?"
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2009 01 23, 18:09)

Va čia jau realus patarimas- skaičiuoti laiptukus, dėkui mirksiukas.gif . Gaila tik, kad dvyliktam aukšte gyvenam ir namo laiptais tikrai retai lipam, o kai lipam, kai liftas neveikia, tai tikrai nėr noro laiptų skaičiuot biggrin.gif . Bet ir kitur, ne vien mūsų name, laiptų yra rolleyes.gif
Ir mane labai domina- kokia ta jūsų mokyklėlė wub.gif
Atsakyti
Maniškiui 2 metukai, bet dar nemokinau jo nei skaičių, nei raidžių.Jis daugmaš skiria spalvas, atskiria gyvūnus..kol kas to pakanka smile.gif dar bando darželyje išmoktas daineles dainuoti, tik pagrinde gaunasi jo kalba, nes ne viską pasako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2009 01 22, 21:09)
Manoji pradejo kalbeti gerai nuo 2 metuku ir skaicius pazinojo nuo 0 iki 10 1.8 m, dabar yra 2.7 m. jau pazysta kelias raides,eilerastukus sako  thumbup.gif Viskas mokinama zaidimu pagalba  mirksiukas.gif

mano irgi pažįsta skaičius nuo 1 iki 10, panašiu laiku išmoko smile.gif jis ir dabar ištisai skaičius kartoja, kur pamato, tai rodo ir sako kiek biggrin.gif
O raides, tai dvi pažįstam A ir B biggrin.gif
Papildyta:
o mokėmės žaidimo forma, kai valgydavom. Nevalgiukas, tai baisus doh.gif Viską darau, kad tik sudomint, pamaitint, nes kitaip nenusėdi. Taip ir gavosi ax.gif
Atsakyti
mokinu skaiciuku ir raideliu,raides beveik visas jau zino o va skaiciuot is eiles nelabai nori biggrin.gif
Atsakyti
nesimokom specialiai
Atsakyti