mūsiškės 2 metukų. moka kelias raides ir "suskaičiuoti" (kaip eilėraštuką, o ne iš tikrųjų) iki 10
mum greit 2.8 metu mokam tiksliai skaiciuot iki 5,pazystam beveik visa abecele aisku be nosiniu skiriam spalvas kur geltona,zalia,morkine,juoda,raudona dar mokam visa dainele apie du gaidelius su visais parodymais kas ka daro ir aisku a a a pupa
Mokau saviškį ir skaičių, ir raideles beveik visas pažįsta, ir spalvas žino. Tik kad vyrukas su charakteriu, tai jeigu neturi nuotaikos- viską sako atvirkščiai ir dar pyksta
QUOTE(Eliandra @ 2011 07 02, 22:04)
Mokau saviškį ir skaičių, ir raideles beveik visas pažįsta, ir spalvas žino. Tik kad vyrukas su charakteriu, tai jeigu neturi nuotaikos- viską sako atvirkščiai ir dar pyksta
Man padeda priesingai pasakyt: "nesakyk kur raide A", "nerodyk skaiciaus 2" veikia
QUOTE(Mergiona @ 2011 07 02, 23:49)
Man padeda priesingai pasakyt: "nesakyk kur raide A", "nerodyk skaiciaus 2" veikia
Na, tikrai ir mums kartais padeda toks būdas Jeigu pasakai: "Šiandien nieko nesimokysim", iškart bamba: "Kodėl, noriu mokytis !"...
norejau pasiteirauti, kada jusu vaikuciai ismoko rusiuoti kaladeles-formeles,, kur reikia sumetyti trikampeli, apskritima ir t.t.?
QUOTE(dajna @ 2011 07 02, 15:32)
mum greit 2.8 metu mokam tiksliai skaiciuot iki 5,pazystam beveik visa abecele aisku be nosiniu skiriam spalvas kur geltona,zalia,morkine,juoda,raudona dar mokam visa dainele apie du gaidelius su visais parodymais kas ka daro ir aisku a a a pupa
nu vunderkindas
Laba vakarelis,
mano Braskyte moka raide A, parodo ir bando piesti ja (ypac patinka, kai as jai rankyte prilaikau, is pasitenkinimo seiles net tysta ), moka skaiciu 1 ir 2, viena parodo, nes tiek metuku, 2, nes labai aiskiai per "Teletabius" pasako, o ir lengvas zodelis
Spalvu neskiriam, bet gyvunelius jau labai neblogai skiriam, pasakom, parodom
Dainuojam aaa pupa, mokam tik intonacija ir aaaa dali, bet labai graziai
Ir snekam, labai dauggg, anadien virs 25 zodeliu suskaiciavau, o visai neseniai, kokia savaite emem jungti po pora zodeliu i frazes
Beje, mums 1metukai ir 3 menesiai
mano Braskyte moka raide A, parodo ir bando piesti ja (ypac patinka, kai as jai rankyte prilaikau, is pasitenkinimo seiles net tysta ), moka skaiciu 1 ir 2, viena parodo, nes tiek metuku, 2, nes labai aiskiai per "Teletabius" pasako, o ir lengvas zodelis
Spalvu neskiriam, bet gyvunelius jau labai neblogai skiriam, pasakom, parodom
Dainuojam aaa pupa, mokam tik intonacija ir aaaa dali, bet labai graziai
Ir snekam, labai dauggg, anadien virs 25 zodeliu suskaiciavau, o visai neseniai, kokia savaite emem jungti po pora zodeliu i frazes
Beje, mums 1metukai ir 3 menesiai
QUOTE(Tomawru @ 2011 07 04, 17:37)
norejau pasiteirauti, kada jusu vaikuciai ismoko rusiuoti kaladeles-formeles,, kur reikia sumetyti trikampeli, apskritima ir t.t.?
Maniškė maždaug nuo metų ir kelių mėnesių pradėjo rodyt, kad trikampis turi vienoj skylutėj, o kvadratas kitoj, pradžioj tik sunkiau įmesti būdavo
Dukrytei 2m 6men.tai greitai mokosi daineles,moka suskaiciuoti iki 10,dar siuo metu bandome mokintis spalvas,bet sunkokai sekasi,jei visur raudona ir baigta
mes va budami 2metuku,2men jau mokam du gaidelius,musiu sita maza muse,mano batai buvo 2 ir dar kelias nepilnas daineles,turi labai gera atminti,tik isgirsta kokia daina,jau priedaini netrukus pats dainuoja,bet cia mums taip naturaliai gaunasi,spalvu dar nenori mokytis,o skaiciuoja iki 3,bet as ir neverciu,viska mokomes,kas jam idomu O koks sirgalius krepsinio yra,isgirdo per reklama,kad saukia LIETUVA,tai iskeles ranka,kad saukia