Mes ir dar nesimokinam jei iki desimt suskaiciuoji tai jau kitus skaicius pakartoja
sunui 2 metukai ir skaiciais siuo metu labai susidomejas,tiesiog skaiciu manija,o viskas prasidejo nuo to ,kad gavom dovanu dideli grazu kalendoriu,taip ir prasidejo,iki desimt atpazysta visus skaicius.Ir nemanau ,kad kuri mama per prievarta mokina,tiesiog jei vaikui idomu ,negu sakysi -palauk dar tu per mazas .
gal nereiketu noreti,kad musu vaikai butu vunderkindais-tik gime skaiciuoja,skaito,piesia ir t.t.mano dukra greit bus 5metu pazysta skaicius tik iki10,raides tik a,b,c,d,e ir mums to gana.susipazint su skaiciais ir raidelem visada mielai padedu,bet tik kai ji pati to nori.ateis laikas mokslo prisiragaus sociai,o dabar dziaugiames nerupestinga vaikyste....
mes dar nesimokam. moka tik iki dvieju suskaiciuoti o kai paklausi kiek Domilei metuku, parodo 2 pirstukus
Tai kad manau ateis viskas savas laikas
Per anksti tuos vaikus pradedam kankinti, o paskui mokytis mokykloje nenori
Su vyresniaja zaidimo forma pabendraudavom - ir tiek, o mazosios auklejimu (turiu omenyje lavinima) uzsiima dabar didzioji - jos zaidzia mokykleles ir .t.t Reiketu patikrinti ka zino mano 2.5 metu pyple
Per anksti tuos vaikus pradedam kankinti, o paskui mokytis mokykloje nenori
Su vyresniaja zaidimo forma pabendraudavom - ir tiek, o mazosios auklejimu (turiu omenyje lavinima) uzsiima dabar didzioji - jos zaidzia mokykleles ir .t.t Reiketu patikrinti ka zino mano 2.5 metu pyple
pasakau tai atkartoja iki 10,bet isiminus 2,eina ir pamato kanors sako du-du jei paklausiu kiek valandu sako be desimt devynios siap nemokinu dar rimtai,jug dar maza yra
Manau tikrai reikia vaikam leisti buti vaikysteje.
mes su mazaja mokam parodyti kiek metuku turim(vienas pirstukas ) ir pasakyti du bet turbut nesamoningai dar,tiesiog jai patinka tas zodis
o del raideliu jos jai labai patinka nes turim tokias kur nupiestas paveiksliukas. pazistam irgi dvi : M ir T ,turbut nereikia saktyti ka jos reiskia
mes su mazaja mokam parodyti kiek metuku turim(vienas pirstukas ) ir pasakyti du bet turbut nesamoningai dar,tiesiog jai patinka tas zodis
o del raideliu jos jai labai patinka nes turim tokias kur nupiestas paveiksliukas. pazistam irgi dvi : M ir T ,turbut nereikia saktyti ka jos reiskia
Mano dukrytei 2.8 m. tai moka suskaičiuoti iki 5 (anglų, rusų ir lietuvių kalba). Čia viskas žaidimo forma vyko.Kadangi gyvena Maskvoje, tai rusų ir lietuvių teko išmokt o angliškai iš lavinamųjų filmukų pati išmoko
Moka parašyti A ir O raidę. Neturiu kažkaip aš kantrybės su ja pamokėlėms
Moka parašyti A ir O raidę. Neturiu kažkaip aš kantrybės su ja pamokėlėms
Mes dar nesimokam,dar anksti
Nezinau kaip jus suprantate mokyma tokiu maziuku. Mes tai pvz. zaidimo forma skaiciuojame pirstukus, akytes, ausytes ir t.t. Piesiam raideles, jau pazysta savo raidele O, tik aisku nemoka parasyti, bet bando. Tikrai nemanau kad cia vaikystes atemimas, tiesiog idomus bendravimas su vaiku. maniske moka parodyti viena, du, penkis pirstukus ir tai tikrai ismoko ne mustro ar neidomaus mokymo metu, o vykstant idomiems ir juokingiems zaidimams su mama ir teciu Dukrytei 1.5 m.
mano sunus pats kazkaip domejosi raidelemis, vis klausdavo kur , kokia raidele... dabar jis galima sakyt visasa pazysta , kai kuriuosi ir zodelius jau moka sudeliot is tu raideliu... ir su skaiciais, taip pat, jam buvo idomu... tai skaicius pazysta iki 9, jei pamato skaiciu 10, sako 1 ir 0 , nors skaiciuot is iles suskaiciuoja iki 16
Mano suneliui 2.5metuku,pazista visa abecele,isskyrus nosines maiso.Turim lietuviska vaikiska kompiuteri tai jam sakai kokia raidyte jis spaudzia pats,arba atsistojes pats rodo pirstuku ir vardina