Ačiū rašančioms testų rezultatus. Džiaugiuosi, jog mano naudojama Weleda beveik visada gauna geriausią įvertinimą. Ir liūdnoka, kad kol kas mano apoprastiems plaukams tinkamiausi L'orealio šampūnai:( Ir ko aš tik neišbandžiau, ir natūralius, ir sertifikuotus, ir pačius brangiausius, deja, L'orealis vienintelis purina mano plonus plaukus. Vertinant šių testų rezultatus (kad L'orealio priemonės visame kame gauna blogiausius įvertinimus), akivaizdu, jog mano atveju chemija visagalė. Deja...
Ačiū rašančioms testų rezultatus.
Džiaugiuosi, jog mano naudojama Weleda beveik visada gauna geriausią įvertinimą. Ir liūdnoka, kad kol kas mano apoprastiems plaukams tinkamiausi L'orealio šampūnai:( Ir ko aš tik neišbandžiau, ir natūralius, ir sertifikuotus, ir pačius brangiausius, deja, L'orealis vienintelis purina mano plonus plaukus. Vertinant šių testų rezultatus (kad L'orealio priemonės visame kame gauna blogiausius įvertinimus), akivaizdu, jog mano atveju chemija visagalė. Deja...
Bent jau kiek aš girdėjau, cheminių šampūnų esmė yra tokia: pirmiau plaukus sugadinti, o po to "atstatyti". Ar negali būti taip, kad tas Lorealis sugadino plaukus, ir be jo jau nepavyksta jų "atstatyti"?
ar tame zurnaliuke yra info apie testus su autokedutemis, domian 0-13 kg ir 9 - 36 kg. oro drekintuvais, oro valytuvais (jonizatoriais ar kaip jie ten), ekologiskomis vienkartinemis sauskelnemis (gal jau apie tai kalbeta?) visos temos neskaiciau arba daugartinemis sauskelnemis, jei buvo diskutuota, tai reiks pasikaityti visa tema
oro valytuvais (jonizatoriais ar kaip jie ten), ekologiskomis vienkartinemis sauskelnemis (gal jau apie tai kalbeta?) visos temos neskaiciau arba daugartinemis sauskelnemis, jei buvo diskutuota, tai reiks pasikaityti visa tema