Įkraunama...
Įkraunama...

Atliekų tvarkymas

Popieriniu ranksluosciu ir nosinaiciu mesti NEGALIMA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2008 07 11, 20:02)
O aš esu kažkur skaičius, kad tų sauskelnių tik pakelis suyrantis unsure.gif
Į  bendrą konteinerį 4u.gif

tai kad ne. bambo pakelis kaip tik nesuyrantis. va moltex ir sauskelnės ir pakuotė suyranti
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2008 07 11, 20:02)
O aš esu kažkur skaičius, kad tų sauskelnių tik pakelis suyrantis unsure.gif

Dalis natrio poliakrilato pakeista kviečių krakmolu, o jis suyra žymiai greičiau, nei "želė"
Atsakyti
Į makulatūrą negalima mesti nešvaraus popieriaus schmoll.gif
Atsakyti
Lietuvoje, dar nera gerai isvystita atlieku tvarkymo sistema, butu galima paklausti ar kas zino kur veza stiklinius buteliu kai kai kurie juos taip atsakyingai rusiuoja, ogi ten pat i siukslyna kartu su kitom, sitaip yra padaryta (pastatyti atkiri konteineriai) kad zmones mulkint. sakau nes zinau ir tuo domejausi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2008 07 14, 17:25)
Lietuvoje, dar nera gerai isvystita atlieku tvarkymo sistema, butu galima paklausti ar kas zino kur veza stiklinius buteliu kai kai kurie juos taip atsakyingai rusiuoja, ogi ten pat i siukslyna kartu su kitom, sitaip yra padaryta (pastatyti atkiri konteineriai) kad zmones mulkint. sakau nes zinau ir tuo domejausi  verysad.gif

Deja, galiu tik patvirtinti jusu zodzius, kiek man zinoma, siuksles tvarkancios imones neturi tam skirto transporto, kad galetu atskirai pervezti surusiuotas siuksles, todel jas pila i viena kubila, t.y. vel jas sumaiso... labai tikiuosi, kad klystu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 07 14, 19:18)
Deja, galiu tik patvirtinti jusu zodzius, kiek man zinoma, siuksles tvarkancios imones neturi tam skirto transporto, kad galetu atskirai pervezti surusiuotas siuksles, todel jas pila i viena kubila, t.y. vel jas sumaiso... labai tikiuosi, kad klystu... unsure.gif

Žiauru, bet aš įžvelgiu ir gerają pusę, žmonės išmoks, pripras ir rūšious šiukšles thumbup.gif O sąvartynai gal kada susipras, o jei ne, labai tikuosi, kad juos privers rūšiuoti unsure.gif
Atsakyti
aš tai džiaugiuosi, kad daugiau tokių mamyčių yra,

kurios rūšiuoja, nes kai ateinu su maišais

prie konteinerių, tai truputį nejauku būna kol išrūšiuoju ir sudėlioju,

o dar stiklas dūžta krisdamas doh.gif

O kaip Jūs jaučiatės tada?
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2008 07 19, 10:28)

o dar stiklas dūžta krisdamas  doh.gif

as rusiuoju isdidziai nosi uzrietusi lotuliukas.gif tegu duzta tie stikalai, nieko baisaus biggrin.gif
Atsakyti
man tai kartais nejauku buna,bet vistiek rusiuoju,.Siandien kaiptik dariau tik labai garsiai suduzo butelis. biggrin.gif zalios girios bambalius dejau i plastmasei skirta konteineri,o viena zurnaliuka i popieriui skirta bigsmile.gif . tik galetu dar buti drabuziu konteineris,nes labai jau reikia. Manau,kad ir kitiems zmonems butu neprosal kai ziuriu vos ne kiekviena diena prideta drabuziu ar batu maiseliu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2008 07 19, 10:28)

o dar stiklas dūžta krisdamas  doh.gif

Saulyte525, kodel nejauku, kai samoningai darai gera darba? Tu turi didziuotis savimi, kad esi samoningas sios planetos gyventojas, o ne jaustis nejaukiai del to, kad kiti nesaugo savo gyvenamos aplinkos.
Cia tas pats, kas rinkti savo suniuko kaku nuo saligatvio- kazkas juoksis is taves, badys pirstais, sukios smiliu prie smilkinio -bet tu zinai, kad elgiesi teisingai, kad tavo poelgis , galbut, kazkam bus padrasinantis pavyzdys, ir po metu jau savo rajone ne viena taip darysi, o jau keliese....
Reikia laiko isauginti samoningai visuomenei. Ir kaip raso Fergie, jei dabar ir nera naudos is rusiavimo, tai nors ismokysime, pripratinsime savo vaikus taip elgtis. Nuo ko pradeti, jei ne nuo saves ir savo seimos?..
Atsakyti
Labai dziaugiuosi,kad vis daugiau zmoniu rupinasi musu zemele ir rusiuoja siuksles. tai darau jau kokius puse metu ir skatinu artimuosius,nors kai kuriuos labai sunku itikinti.
Atradau trumpa laida per ltv "Bus svariau",ten pasakoja,kaip rusiuojamos atliekos ir kas toliau is ju padaroma,labai idomu(vakar perziurejau visas laidas,o ju buvo daug biggrin.gif). ji rodoma savaitgaliais 8.30.pati nesugebu atsikelti taip anksti,tai ziuriu internetu http://www.lrt.lt/ar...4940...ity=high. siulau visiem pasiziureti,kam rupi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sliopka: 29 liepos 2008 - 11:22